Category Archives: Paikallinen Kokkola

  Seksi teija she gets fucked while sleeping

  seksi teija she gets fucked while sleeping

  She lets him in and shows him where she has the puzzle spread all over the table. He studies the pieces for a moment, then looks at the box, then turns to her and says: Let's have a nice cup of tea, and then Great site for all vintage fans! Just came across this site.

  I'm not a huge vintage fan really, but I thought this was the most original idea I've seen for such material. Kudos to the creator. With music to match no less! This would have been perfect as a Father's Day post, but alas, it's Mother's Day.

  Reguardless, check out the kind of ladies good ol' granddad used to jerk to. Even if you're not a big fan, it's still worth a surf just for it's uniqueness and it'll show you how porn has advanced by leaps and bounds since it's humble beginings. Ilmaista olutta You Have Got to see this!

  Free Beer on internet!! Anheuser-Busch are having a beer promotion. Jus fill-in the online form on their web site they'll send you a complimentary FREE case of assorted domestic and imported beers - which is meant to introduce you to their products! Apparently they have this promotion going until the end of this month, or till the first 10, cases ship.

  If you haven't heard about this, jump on it!!!!! Kivoja pätkiä Index of voyeur movies http: Oi aikoja, oi tapojen puutetta Näkikö kukaan kumpaakaan tilannetta? Pohojalaanen siipanhakulomakes Jos ootta sinkkuja ja ettittä siippaa, niin täs teille pohojalaanen kyselylomake. Tämän voi etukätehen lähettää kaikille samalla kylällä asuville aviopuolisoeherokkaille. Heleppo tapa selevittää tärkeimmät seikat heti kättelys. Ei tartte ihimetellä sitten jäläkehenpäin.

  Palauttakaa sitten mullen viivyttelemäti. Lapun antanu henkilö on miälestäni: Tenavadieetti Eräs ylipainosta kärsivä henkilö oli kokeillut lähes kaikki keinot ja oli epätoivon partaalla. Lopulta hän paatti kokeilla toisenlaista lähestymistapaa. Jo pitkään tunnettu tosiasia on, että kaksivuotiaat ovat yleensä hoikkia. Lastenlääkäreiden, röntgenhoitajien, ravintoterapeuttien ja turhautuneiden äitien yhteistyönä laadittiin tämä uusi dieettisuunnitelma.

  Se on edullinen, vaihteleva ja ravitseva. Älä kuitenkaan aloita tätä dieettiä neuvottelematta ensin lääkärisi kanssa. Muuten voit tarvita häntä jälkeenpäin. Syö kaksi hyppysellistä munaa, ja murenna loput lattialle. Haukkaa kerran paahtoleivästä, ja hiero sitten hilloa kasvoillesi ja vaatteisiisi.

  Lounas - Neljä väriliitua värilla ei väliä , kourallinen murskattuja perunalastuja, ja lasi maitoa kolme siemausta, kaada loput lattialle. Päivällinen - Keksi, kaksi pientä kolikkoa ja yksi suurempi, neljä siemaisua tiskialtaasta. Iltapala - Paahda viipale paahtoleipää ja heitä se keittiön lattialle. Syö lusikallinen vanilliinisokeria ja juo puoli pullollista vihanneksista tehtyä elintarvikeväriä. Lounas - Puolikas pötkylä vaaleanpunaista huulipunaa.

  Puraise leikkipihalta tuodusta tupakantumpista jonka muut perheenjäsenet pakottavat sinut sylkemään pois jääkuution kera. Välipala - Nuole tikkukaramelli tahmeaksi, vie se ulos ja pudota hiekkaan. Nuole jälleen kunnes se on puhdas. Tuo sitten sisälle ja pudota matolle. Päivällinen - Kivi tai kuivattu herne, työnnetaan ensin vasempaan sieraimeen. Juo puoli lasillista, jonka jälkeen tunge lettuja lasiin.

  Poimi eilinen tikkukaramelli matolta, nuole karvat pois, ja piilota se sohvan tyynyjen väliin. Lounas - Kolme tulitikkua, kaakaojuomajauhetta ja hillovoileipä.

  Tunge suusi täyteen leipää ja sylje se lopulta lattialle. Kaada lasillinen maitoa poydälle ja nuole se siitä. Kaada lasillinen maitoa kulholliseen maissihiutaleita. Kaada päälle puoli kupillista sokeria. Kun maissihiutaleet ovat pehmenneet, juo maito ja syötä murot koiralle. Lounas - Syö muruja keittiön lattialta ja olohuoneen matolta.

  Etsi tikkukaramelli sohvasta ja syö se loppuun. Päivällinen - Spagettia sekoitettuna lasilliseen kaakaojuomaa. Toinen puolikas vaaleanpunaisesta huulipunasta jälkiruoaksi. Peruskoulun koevastauksia - Helsinki on monessa mielessä Suomen tärkein kaupunki.

  Mikä nimi sille on sen takia annettu? Aviopuolison veli on lanko. Mikä on aviopuolison sisar? Keitä suomalaisia säveltäjiä tiedät?

  Mitkä ovat Ruotsin naapurimaat? Miksi kaikki ihmiset eivät voi syödä kaikkia ruokia? Mitä tarkoittaa sana rabbi? Mikä osoittaa, että maamyyrä on sopeutunut elämään maan alla? Mistä voi päätellä, että koira on petoeläin? Kuka on Tampereen hiippakunnan piispa? Mitä Jeesus tahtoi opettaa vertauksessaan rikkaasta miehestä ja hänen palvelijoistaan? Entä mikä on karju?

  Luettele islamin uskon erikoispiirteitä. Kun se on pehmeätä ne syö sen. Mihin kahteen osaan peruskoulu jakaantuu? Mikä on se pieni laite, jolla voidaan katsoa ilmansuunnat, niin ettei metsässä suunnistaessa eksy? Mihin eläinryhmään karhu kuuluu kävelynsä puolesta? Entä mihin eläinryhmään kissa kuuluu kävelynsä puolesta? Mitä tarkoittaa latinankielinen lause "Errare humanum est"? Kenet Wellington voitti Waterloossa? Mitä vääriä jumalia voi olla nykyajan ihmisillä?

  Miten Ateenan demokratia vaikutti kaupungin asukkaiden elämään? Minua on onnistanut 36 kertaa, eli keskiarvolla yksi yli kymmenestä. Ohessa seuraa lista syistä, miksi en ole onnistunut useammin: Tässä syyt, mikset ole saanut useammin: Syy siihen, että niinä kertoina, kun pääsimme asiaan, makasin liikkumatta paikoillani oli se, että et osunut ja itse asiassa nait lakanoita.

  Eräänä päivänä paavi tulee kokoukseen New Yorkiin. Hän astuu limusiiniinsa ja kuljettaja lähtee ajamaan moottoritietä. Paavi koputtaa ikkunaan ja sanoo, "Antaisitteko minun ajaa". Limusiinin kuljettaja sanoo, "Minun ei odoteta sallivan sellaista. Lopulta paavi sanoo "Entä jos sanon, että antamalla minun ajaa pääsette suoraan taivaaseen. Poliisi tulee ulos autosta, koputtaa ikkunaan, paavi kiertää ikkunan auki. Poliisi sanoo "Odottakaa hetki. Poliisi sanoo "En minä tiedä, mutta hänellä on paavi autonkuljettajanaan!!

  Kansainvälisuus kasvatuksessa on hyvässä mallissa. Mies kysyi Kuopion torilla mieheltä jotta tietääkö hän, kuinka kaukana Afrikka on. Hesalainen rekkakuski meni Kuopiossa baariin ja tilasi kupin kahvia. Savolaisukko tuli baariin ja tilasi drinkin. Savolaisukko seisoi tien reunassa kilometripylvään kohdalla jossa oli numero kolme. Ajoi siihen kaksi herrasmiestä, pysäyttivät ukon kohdalle ja toinen kysyi: Ukko vilkaisi ympärilleen ja totesi: Jossakin Savossa isäntä souteli pappia kapeahkon salmen yli.

  Pappi istui perässä ja heitti viskurilla vetta veneestä niska limassa koko matkan. Tultiin rantaan ja isäntä teki kotiinlähtöä. Mikä on Savossa kokonaan rauhoitettu lintu? Savolaismies istui Kuopijon rautatieaseman odotushallissa ja alkoi tehdä itselleen sätkää.

  Viereisessä lipunmyyntikojussa virkailija katseli äijän tekemisiä vähän alta kulmien ja kun äijä sytytti tupakkinsa, virkailija huusi: No, äijä ei reagoinut mitenkään, jatkoi vaan tupruttelua. Kohta virkailija huusi uudestaan ja kovempaa: Matkustaja kysyi Savossa konduktööriltä: Mikä on projektin savolainen määritelmä?

  Mitä on suojatie savoksi? Matkailija halusi uida kuumana kesäpäivänä ja kysäisi peltotöissä olevalta Savon ukolta: Ylettääkö siinä jalat pohjaan? Vuan sitä en tiijä ylettääkö piä pinnalle. Savolaisukko tuli ensivisiitille Helsinkiin ja erehtyi kysymään kelloa asemalla maleksineelta skiniltä.

  Tämä vetäisi ukkoa leukaan ja letkautti: Ukko putosi istualleen ja tuumi ylös noustessaan: Mies heräsi kapakan pöydällä rötköttämässä, kun ovimies tuli nykimään hereille.

  Tapsa otti hetken lukua, sitten tukea seinästä ja yritti pysyä pystyssä, mutta kaatui taas. Tapsa kirosi, ryömi pari metriä ovelle, otti tukea kaiteesta ja nousi ylös pysyen vaivoin pystyssä. Kun kaide loppui, Tapsa olisi joutunut etenemään omin voimin, mutta maailma pyöri ja löi lopulta taas kasvoille. Taksikuski tunnisti Tapsan todennäköiseksi asiakkaakseen ja meni auttamaan häntä.

  Astuessaan ylös pirssistä Tapsa ei vieläkään pysynyt pystyssä omin voimin, vaan päätyi jälleen vaaka-asentoon. Tapsa nosti päätään ja mumisi: Joosto-ohjelma työelämän vaekeuksiin Työntekijän ohjjeet: Taputa ja kehu, että siinä oes aenesta heviyhtyveen laalajaksj.

  Jos töetä on liikoo. Kiittele pommoo siitä, jotta on ies töetä paljo. Ku kaekesta muusta on pula. Jos palakka on liijan pienj. Hihkase tilipäevänä, että nero pomo on keksinä aekakonneen! Se suoltaa viime vuosjtuhannen tilinaahoo. Jos työn vaahti on liijan kova. Sano jotta pomossa on suurel luokan valtijomiesaenesta.

  Tarjovvaa vuan verta, hikkee ja kyynelijä. Jos lommoo on liijan vähä. Tuo hiilirilli työpaekalle ja kutu pomo paestammaan makkarroo ja juommaan kaljjoo.

  Kun se sitte tulloo töehin, nii halloo sitä, itkee tirraata ja sano jotta kun niin harvon nähhään. Jos työn jäläki on kelevotonta. Kehu antaamuksella työntekijän nuorekkuutta. Että tuntuu ihan ku oes koolun harjottelija. Jos työntekijät haakkuu ilikeeksi. Liikutu ja kiittele, kun ne aotto sinnuu viimeennii tulemmaan ulos kuapista.

  Jos valitettaan pienijä palakkoja. Ou laskevinas konneella ja sano, jotta työhän tienootta vielä enemmän ku sinä ite. Yhteensä, ja sano jotta niitä on kaekel lisäksj monta, sinnout polonen yksinäsj.

  Jos aletaan vuatija sopimuksija työolojen korjoomiseksj. Luppoo jotta kutut konsultin selevittämmään asijoo. Ja sitten lyyvään tiili pöötään. Ja jos ee muu aata, nii sitte kaekki vappautettaan. Turistibussin kuljettaja kyyditsi bussilastillista vanhoja mummoja. Kesken matkan yksi mummoista koputti kuljettajaa olkapäähän ja tarjosi kuljettajalle kourallisen rusinoita, jotka kuljettaja hymyillen otti vastaan ja söi.

  Vartin kuluttua sama mummo jälleen koputti kuskia olkapäähän ja jälleen tarjosi rusinoita kuljettajalle. Näin tapahtui useita kertoja matkan aikana. Viimein kuljettaja kysyi mummolta, miksi mummo itse ei syö rusinoita tai tarjoa niitä muille. Mummo vastasi ettei hän tai muutkaan voi syödä rusinoita huonojen hampaidensa takia.

  Kuljettaja kysyi ihmetellen miksi he sitten ostavat rusinoita jos eivät niitä voi syödä. Mummo vastasi siihen, että "kun me niin tykätään siitä suklaasta, jolla ne rusinat on kuorrutettu.

  Soccer streaming sites A couple of sites that provide links to live video streaming channels of English soccer as well as Italian, Spanish, and others. Some have popups but it's a small price to pay to watch live football.

  Vintage French Men's Mag Maahanmuuttajan kevätruno Neekeri saapui Suomeemme salaa, sanoi en Keniaan ikuna palaa. Täältä saan safkat, täältä saan rahaa, en näe siinä yhtikäs pahaa. Discossa naiset tahtoo mua omia, neekerin kalu niistä on komia. Blondi vai tumma en päättää mä saata, taidanpa kaikkien kanssa mä maata. Vaan kumman tuloksen testini näytti, mua kun hoitsut testissä käytti. Sanoivat ettei saa kumitta nussia, mut Allah ei salli kalulle pussia.

  Nauraen katson sosiaalimuijaan, neuvoo hän mulle kuinka mä huijaan. Uudet Saabit, Mersut, ei Ladat, täynnä on kotona murkinapadat. Kas Suomessa laki on erikoista, elättää muakin kuin suoleni loista. Joensuun skinit saa tuomiot heti, mulle vain kannetaan eteeni peti. Lorvin assalla ryöstöjä tehden, tuomitsen mielessäin Iltalehden.

  Joka väittää törkeesti että oon varas, ah, kotina Suomi mulle on paras As I lay me down to sleep I pray for a woman who's very cheap. One who's sexy, blonde and long. Who notices that she's mostly wrong. One who sucks and doesn't speak. And promises to do so at least 50 times a week. I pray that she is very randy, 'cause one like that would come in pretty handy.

  Opens her legs and lies on the floor, and once I'm done, she wants no more. Oh, send me a woman who will not play with my mind.

  Who knows what she wants and that's a LOT from behind! One who'll screw till my body's a twitchin' and brings me a beer when she comes from the kitchen! I pray that she'll last right up to the end, And would never complain when I do her best friend. Thanks in advance and you know I can't wait, so I'll screw all the rest 'cause it's never too late.

  Kun olin 14, halusin että minulla olisi tyttöystävä. Kun olin 16, minulla oli tyttöystävä, mutta suhteestamme puuttui jotain. Halusin tyttöystävän joka olisi intohimoinen, kiihkeä. Ollessani 20 minulla oli kiihkeä tyttöystävä, mutta hän oli aivan liian tunteellinen. Kaiken oli oltava suurta draamaa ja usein hän uhkaili minua itsemurhalla. Halusin suhteen jossa olisi tasapainoisuutta ja turvallisuutta.

  Kun olin 25, löysin tasapainoisen tyttöystävän, mutta hän oli tylsä. Kaikki mitä hän sanoi tai teki oli ennalta arvattavissa. Hän petti minua jatkuvasti, eikä suostunut vakiintumaan tai ajattelemaan tulevaisuutta. Halusin tyttöystävän jolla olisi elämässä tavoitteita. Menimme naimisiin, erosimme ja hän vei koko omaisuuteni.

  Nyt kun olen vanhempi ja viisaampi, etsin tyttöystävää jolla on hyvät tissit. Lasten suusta, vaihteeksi maailmalta! Maria, go to the map and find North America. Now class, who discovered America? Why are you late, Frank? Because of the sign. The one that says, "School Ahead, Go Slow. John, why are you doing your math multiplication on the floor? You told me to do it without using tables.

  Glenn, how do you spell "crocodile? Maybe it's wrong, but you asked me how I spell it. Donald, what is the chemical formula for water? What are you talking about? Yesterday, you said it's H to O. Winnie, name one important thing we have today that we didn't have ten years ago.

  Gus, why do you always get so dirty? Millie, give me a sentence starting with "I. Always say, "I am. George Washington not only chopped down his father's cherry tree, but also admitted it. Now, Louie, do you know why his father didn't punish him?

  Because George still had the axe in his hand. Clyde, your composition on "My Dog" is exactly the same as your brother's. Did you copy his? No, teacher, it's the same dog.

  Harold, what do you call a person who keeps on talking when people are no longer interested? Kaksi mustalaispoikaa jutteli keskenään vanhoista autoista: Jos olet huutanut yli kahdeksan ja puoli vuotta, olet tuottanut tarpeeksi energiaa lämmittämään yhden kupin kahvia.

  Yli vasenkätistä ihmistä kuolee vuosittain tuotteisiin jotka ovat suunniteltu oikeakätisille. On mitattu, että USA: Suomen ilmastoon vaikuttavista tekijöistä tärkein on maan sijainti Julius Caesarin nimikirjoitus on kahden miljoonan dollarin arvoinen, mutta kukaan ei ole vielä löytänyt sitä.

  Mozart ei koskaan mennyt kouluun. Ainoa henkilö joka on ollu niin Yhdysvaltojen presidenttinä kuin varapresidenttinä, mutta ei ole koskaan valittu kumpaankaan tehtävään on Gerald Ford.

  Suurimmassa osassa mainoksia aika joka näytetään analogisissa kelloissa on Jokaisessa Seinfeldin jaksossa vilahtaa Supermies jossain kohtauksessa. Kahvissa on yli kemikaalia joista vain 26 on testattu. Testatuista kemikaaleista yli puolet aiheuttivat syöpää rotilla.

  Amerikkalaiset syövät lähes 10 miljardia donitsia vuosittain. Coca-cola oli alunperin vihreää. Omenat ovat tehokkaampia kuin kofeiini pitämään ihmistä hereillä aamuisin. Amerikkalaiset syövät noin 75 eekkeriä pitsaa joka päivä. Kitara on 10 mikrosentin kokoinen ja siinä on 6 kieltä. Empire State Buildingissa on yli 10 miljoonaa tiiltä.

  Siinä oli yhdeksän kerrosta. Empire State Buildingin rappusissa on askelmaa. Thomas Edison, hehkulampun keksijä, pelkäsi pimeätä. Ne eivät ikinä lopeta liikkumista. Brasilian Amazonissa on enemmän kalalajeja kuin koko Atlantin valtameressä. Hurrikaanista lähtevä energia vastaa koko USA: Maa painaa noin 6,,,,,,,, tonnia.

  Aurinko kutistuu noin 1,5m joka tunti. Yhdysvalloissa vuosittain ihmistä loukkaantuu korujen aiheuttamiin vammoihin. Halu, ihastuminen ja kiintyminen voidaan paikantaa aivoissa. Ihastumisen tarkoitus on muodostaa side kumppaniin. Ihastumisvaiheessa aivot erittävät kemikaaleja: Ihastuminen kestää kuukautta. Se on luonnon tapa saada pari pysymään yhdessä, kunnes suvunjatkaminen onnistuu.

  Suomen ensimmäinen vittuilu on löydetty kalliomaalauksena vuodelta eKr. Hieroglyfikirjoitus on vaikeasti tulkittavaa, koska kirjoituksessa merkki saattaa tarkoittaa asiaa, tavua tai vain yhtä kirjainta. Myös kirjoituksen lukemissuunta vaihtelee. Hieroglyfien salaisuuden selvitti Jean Francois Champollion vasta vuonna Tämäkin tieto on määritelty vuonna Se on oikeasti geoidi, eli navoiltaan litistynyt pallo. Yhdysvalloissa teurastetaan joka kiitospäiväksi 45 miljoonaa kalkkunaa.

  Seksiin kulutettu energia vastaa pienen valtion energiatarvetta. Merkuriuksella on joko hyvin kuumaa yli astetta päivällä tai hyvin kylmää astetta yöllä. Platon opetti siellä oppilaitaan vuodesta eKr. CD-levyn 39 musiikkiuraa mahtuisi ihmisen hiuksen leveyteen. Jupiterin renkaat ovat vain muutaman senttimetrin paksuisia, mutta niiden yhteinen leveys on kilometriä.

  Mies pumppaa elinaikanaan 16 litraa siemennestettä. Mies kykenee teoriassa tuottamaan elämässään miljardia jälkeläistä. Yhdessä siemensyöksyssä on keskimäärin miljoonaa siittiötä. Ne ovat nimittäin muuttuneet hiileksi ja öljyksi.

  Sen uimarakosta uutetaan hienoin liivate. Albert Einstein ei saanut Nobelin palkintoa suhteellisuusteoriasta, vaan valosähköisen ilmiön keksimisestä.

  Tutankhamonin veriryhmä oli A. Seksuaalienergia siirretään uran luomiseen. Yhdysvalloissa tapahtuu vuosittain liikenneonnettomuutta siitä, että kuljettaja nukahtaa ajoneuvonsa rattiin. Sen teki mies Sri Lankassa Naisten ennätys on vain tuntia. Kopioitaessa se heijastaa kaiken valon ja kopiosta tulee musta.

  Brasilia on vähentänyt sademetsiään viimeisten 20 vuoden aikana km² vuodessa saadakseen lisää laidunta. Muuttohaukka voi nähdä kyyhkyn 8 km: Diners Club aloitti muovirahan ajan. Uusi rinta on silloin poistettava. Ääni kantautuu tuhansien kilometrien päähän.

  Se poistettiin vuotiaalta naiselta vuonna Nyt kulutetaan vain Vähennys johtuu kolesterolin pelosta. Kalifornian mammuttipetäjä on maailman korkein puulaji. Se kasvaa korkeammaksi kuin Helsingin Stadionin torni. Se auttaa rottaa rentoutuman rasituksesta. Siinä on öljyä, niin että sitä voi polttaa kuivattuna ja sydämellä varustettuna. Syy on ankeriaan liman magneettisessa rautayhdisteessä.

  Kaliforniassa on voimala, joka tekee sähköä polttamalla vanhoja autonrenkaita. Energianlähde on lähellä, sillä naapuritontilla sijaitsee maailman suurin käytettyjen autonrenkaiden varasto: Marsin kuu Phobos kiertää Marsin nopeammin, kuin Mars kiertää oman akselinsa ympäri.

  Siksi Phobos näyttää Marsin pinnalta katsottuna nousevan lännestä ja laskevan itään. Nimi tarkoittaa ihonsyöjää, sillä punkki elää hilseilleestä ihosta.

  Allergia johtuu punkin eritteistä. Tammikuussa se painoi 21,3 kiloa. Peruna suosii valkoista ympäristöä. Potilas eli 22 päivää. Se vastaa Englannin tasoa vuonna Sen 9 reaktoria tuottavat MW. Miljardiin laskeminen vie 31 vuotta ja ,1 vuorokautta. Ennätys on jalkaa. Kynä vain tökätään korvaan kuunneltavaksi. Suomessa on maailman pisin vesiväylästö. Yhteensä 50 km purjehduskelpoisia järviä ja jokia.

  Silti se peittää kehossa noin 1, m². Pygmien pituus on noin 1,25 metriä. Naisen aivot painavat noin g. Painavimmillaan aivot ovat vuoden iässä. Seksikeskus sijaitsee aivoissa, hypotalamuksessa. Hypotalamus ohjaa myös tunteita, sydämen sykettä ja verenpainetta.

  Se painaa 4,5 grammaa. Heteroseksuaalisten miesten hypotalamus on suurempi kuin homoseksuaalien. Euroopassa on suhteessa pinta-alaan enemmän valtioita kuin muissa maanosissa. Saharan aavikko on pinta-alaltaan 8 km² kolme kertaa Välimerta suurempi.

  Se näkee pimeässä kuolleen hiiren 1,8 metrin päästä. Ne löytyivät etruskihaudasta Italiassa. USAssa on 27 miljoonaa lukihäiriöistä. Samalla vauhdilla syntymän jälkeen vuotiaan pituus olisi 5,6 m. Nyt siihen menee n. Sillä oli kuitenkin selässä lisäsydän huolehtimassa takaruumiista.

  Neljässä asteessa niiden häntä heiluu melkein viikon. Auringon säde on noin kaksi kertaa niin suuri kuin Maan etäisyys Kuusta. Yhteistä niille on, että vain naaraat imevät verta. Koirashyttynen elää ainoastaan medestä ja kukkien mehusta.

  Yhteen mailaan tarvitaan ainakin kaksi lehmää. Joidenkin yksilöiden kevät- ja syysmuutto on yhteensä 40 km eli sama kuin maapallon ympärysmitta.

  Piikkihäntien veri on sinistä, koska siinä on kuparia. Suurin tunnettu yksilö oli 4,1 metriä kuonosta häntään. Amerikkalainen gallona on 3, litraa. Nimi tulee kreikkalaisesta mytologiasta. Satyyrit olivat rivoja pukinjalkaisia metsänjumalia. Ensilennon oli määrä olla vuonna Paikan väkivaltainen menneisyys ruumiillistuu heissä.

  France Animation 9 min Director: Carlos Gómez Salamanca Script: Carlos Gómez Salamanca Animation: Luce Grosjean, inscription sevefilms. Joulukuussa Bogotan esikaupungin köyhällä asuinalueella kuljeksiva kulkukoiralauma tappoi vartijan. Edinburgh College of Art Contact: We enter the perspective of Teefa who has fled the regime in Sudan.

  His dream is to make it one day onto one of the lorries leading to the UK. But despite a remarkable sense of community, the conditions in the jungle are harsh and taking its toll. After all jungles are evicted by the police in order to move the refugees to a new camp, Teefa starts to question the greatness of Britain and considers options instead.

  The filmmaker spent 3 months in the camp living with the refugees in makeshift tents during the winter. The result is a much more intimate and personal portrait of life in the jungle than seen in news reports or TV documentaries.

  Tarinaa seurataan Sudanin hirmuhallintoa paenneen Teefan näkökulmasta. Teefan unelma on päästä jonain päivänä IsoonBritanniaan suuntaavaan rekkaan. Kun poliisi hajottaa kaikki pakolaisleirit siirtääkseen pakolaiset uuteen leiriin, Teefa alkaa kyseenalaistaa Britannian suuruutta ja miettiä muita vaihtoehtoja. Elokuvan ohjaaja vietti kolme kuukautta leirissä ja asui talven ajan pakolaisten kanssa hätäteltassa. Lopputuloksena on uutisraportteja ja TV-dokumentteja intiimimpi ja henkilökohtaisempi kuvaus elämästä pakolaisviidakossa.

  Ross Hogg, ross rosshogg. Using a rule-based, rhythmical structure, the film elevates the mundane, personal and relatable aspects of life whilst offsetting them with more serious, global issues which continually seep in to our lives, becoming commonplace. Will we continue to let events pass us by uncontested, or will we decide to break the cycle? Tarkkaileva tutkielma rutiineista, yksitoikkoisuudesta, huomiosta ja häiriötekijöistä. Elokuva korostaa säännöllisen ja rytmikkään rakenteensa avulla elämän arkisia, henkilökohtaisia ja samastuttavia puolia ja tarjoaa samalla niiden vastapainoksi vakavia, maailmanlaajuisia ongelmia, jotka hiipivät elämäämme ja yleistyvät.

  Aiommeko antaa asioiden tapahtua haastamatta niitä, vai päätämmekö murtaa kiertokulun? Prisca Bouchet, Nick Mayow Cinematography: Featured song by The Ink Spots Production: A compelling glimpse into a rarely seen world, After Life reveals a place rich in meaning and humanity, a place where the daily work deals with our deepest fear.

  Elämän jälkeen on kiehtova katsaus uusiseelantilaisen hautaustoimiston kätkettyyn maailmaan. Elokuvassa perehdytään ainutlaatuiseen, arvoitukselliseen instituutioon seuraamalla kuolleiden parissa työskenteleviä ihmisiä ja ruumiin viimeisen matkan valmisteluun liittyviä herkkiä rituaaleja.

  Elämän jälkeen on mukaansatempaava kurkistus harvoin nähtyyn maailmaan. Elokuva paljastaa merkityksellisen ja inhimillisen paikan, jossa ollaan päivittäin tekemisissä syvimpien pelkojemme kanssa. Palestine Documentary 17 min Director: Areej Abu Eid Script: Areej Abu Eid Cinematography: Motaz Al Araj Editing: Mahmoud Abu Ghalwa Music: Jber Al Haj Production: We sleep a little here and there when the shelling stops..

  It is unbearably hot, as if hell opened its doors. Heat, fires and death Hulluus jatkuu yötä päivää… Nukumme pätkissä silloin tällöin, kun pommitukset taukoavat. On sietämättömän kuuma, aivan kuin helvetti olisi avannut ovensa.

  Nik Hummer, Michael Moser Editing: Within the horizon of a physiological apparatus and a gaze towards war, Uncanny Valley develops a dramaturgy of the image interrupted, a stuttering picture that interrupts the narrative structure of the scenic sequence.

  The culminating effect of the narrative performance reveals numbing futility of war, the agony of conflict and survival, the discovery of brotherhood, and madness of it all. Selittämättömyyksien laakso vyöryttää välittömästi tietoisuuteemme ensimmäisen maailmansodan epätoivoisten sotilaiden välisen taistelun psyykkisen ja fyysisen kiivauden. Elokuva katsoo sotaa kohti fyysisen toimintakoneiston horisontista ja vie kerrontaa eteenpäin häiriökuvan dramaturgian keinoin: Narratiivisen esityksen kulminaatio paljastaa sodan turhuuden, konfliktin ja selviytymisen ahdistavuuden, veljeyden löytymisen ja kaiken tämän hulluuden.

  Piiyush Singh, piiyush muvizz. His wife slams doors in his face. His only friends, havaldaars Sawant and Shilwant, feel cheated by him. The lights are blinding. The drums are deafening. His senses are being attacked from every which way. Every screaming face seems to be mocking him tonight. Ylikonstaapeli Tambella on huono päivä.

  Vaimo lyö oven kiinni nenän edestä, eikä pieni tytär suostu puhumaan hänelle. Hänen ainoat ystävänsä, poliisikonstaapelit Sawant ja Shilwant, tuntevat olonsa petetyiksi. Tilannetta pahentaa se, että Tambe on määrätty koko yöksi turvaamaan ihmisjoukkoja Ganpatijumalan juhlakulkueessa. Hänen aistejaan pommitetaan joka puolelta. Ihmisten huutavat kasvot näyttävät pilkkaavan häntä. The gesture is much appreciated by the young students as they are awaiting their first child.

  The time they spend in the cramped bedsit with the dying man soon turns into a crash course in life, a condensed series of questions about our basic responsibilities when faced with the inevitability of death and birth. Viikko alkaa aivan tavallisesti. Nuoripari on juuri palannut Isosta-Britanniasta saadakseen elämälleen uuden alun.

  Kuoleva sukulainen, päähenkilön isoisän veli, antaa yllättäen pariskunnalle avaimet asuntoonsa. Ensimmäistä lastaan odottava opiskelijapari arvostaa elettä suuresti. Kuolevan miehen ahtaassa yksiössä vietetystä ajasta tulee elämän pikakurssi, tiivistetty kysymyssarja ihmisten perusvelvollisuuksista kuoleman ja syntymän väistämättömyyden edessä. Taco Drijfhout, Huibert Boon Editing: Rémi van der Heiden Production: France Fiction 20 min Director: Sébastien Maitre, Valérie Gaudissart Cinematography: Inès De La Bévière Music: Samuel, 10 years old, is about to discover Kin the Beautiful way of muddling up and muddling through… Ei kiillotettuja kenkiä, ei koulua!

  Kymmenvuotias Samuel tulee pian huomaamaan, miten kauniissa Kinshasan kaupungissa selvitään Rana Kazkaz, Anas Khalaf Script: Välimeren rannalla syyrialainen isä tekee riskialttiin päätöksen, joka asettaa hänen tyttärensä hengenvaaraan. Humza Yousaf, Elias Daaboul Sound: Jad Dani Ali Hassan Music: Sabah Haider, info sabahhaider. She runs away in the middle of the night and goes into hiding, but as the media descends upon Manchester and news of the killing spreads around the world, Ruby becomes the symbol of a global movement for Pohjoispakistanilaisessa Manchesterin kylässä kunnianhimoinen hyönteistutkija Ruby Pasha murhaa idioottimaisen kihlattunsa ja tämän pahansuovan perheen.

  Perhe on uhannut tappaa Rubyn, koska tämä on purkanut kihlauksen. Ruby pakenee keskellä yötä ja piiloutuu, mutta kun media valtaa Manchesterin ja uutiset murhasta leviävät ympäri maailmaa, Rubysta tulee symboli maailmanlaajuiselle liikkeelle Especially now that he has to say goodbye to his dog, the only thing that matters to him. Alex on melkein neljäkymmentävuotias, vieroitushoidon läpikäynyt mies.

  Hänen isänsä, joka on aina ollut poikansa tukena, pelkää, että hän voi päätyä uudelleen hoitoon. Varsinkin nyt, kun pojan täytyy jättää hyvästit koiralleen, ainoalle asialle, joka hänelle jotain merkitsee. The Philippines Fiction 11 min Director: Carlo Francisco Manatad Production: Jaime Habac Jr, jphabac gmail. Samalla kun koko perhe epäilee vuotiaan tyttären olevan raskaana, tytön vuotias äiti synnyttää Ali Asgari, Farnoosh Samadi Script: Ali Asgari, Farnoosh Samadi Cinematography: Daniele De Angelis Editing: On their visit to the doctor, Fatma has to translate what the doctor tells to her mother but she keeps silent.

  Fatma ja hänen äitinsä ovat kurdipakolaisia Italiassa. Lääkärin vastaanotolla Fatman pitäisi toimia tulkkina lääkärin ja äitinsä välillä, mutta hän pysyttelee hiljaa. Switzerland, Kyrgyzstan Documentary 10 min Director: Keskellä Kirgisian aroja sijaitseva Neuvostoliiton aikainen vanha perustus muuttuu yhä tärkeämmäksi paimentolaisten elämässä. Balade sauvage production Contact: Journalists and photographers of the 'Nota Roja', the bloody Mexican tabloids, tells the stories of their native territory.

  They belong to Mexico, chronicling the violence and death, their testimony construct the memory of this city. Emerging from the red sky and the earth, death is drawn into the movement of the city that continues to live and is constantly reborn. Sensaatiolehtien toimittajat ja valokuvaajat kertovat synnyinseutunsa tarinoita.

  He ovat meksikolaisia, joiden kirjoittamat todistukset väkivallasta ja kuolemasta muodostavat kaupungin muistin. Punaisesta taivaasta ja maaperästä kohoava kuolema tempautuu kaupungin liikkeeseen, joka elää ja syntyy lakkaamatta uudelleen. Gris Jordana, Alex Moyroud Sound: Hicham Amedras, Antoine Bertucci Editing: Les Films de demain Contact: One day, Nadia notices an unusual activity around the wall. Municipality workers deploy their tools and start painting the wall.

  Why is this sudden interest in the wall? Viisivuotias Nadia-tyttö asuu Casablancan slummissa, jota ympäröivä muuri erottaa sen muusta kaupungista. Eräänä päivänä Nadia huomaa epätavallista liikehdintää muurin liepeillä. Kaupungin työntekijät ryhtyvät maalaamaan muuria. Mikä muurissa yhtäkkiä kiinnostaa? Finland Animation 12 min Director: Optikko kohtaa työpäivänsä aikana joukon eriskummallisia asiakkaita.

  Koen Van Sande Script: Koen Van Sande Cinematography: Vital Tilborghs, Andre Philips Editing: Koen Van Sande Music: When they finally get out of their car they run into some Arab residents and a simple misunderstanding hopelessly grows into crippling panic.

  Kun tyypillinen belgialaispariskunta joutuu käymään kauppaa suuren kaupungin arabinaapurustossa, he eivät uskalla parkkeerata bemariaan. Kun he lopulta autosta noustuaan kohtaavat arabiasukkaita, yksinkertainen väärinkäsitys kasvaa lamauttavaksi paniikiksi.

  Värien ja liikkeen ympäröimä Panaman embera-heimon vanhin jakaa kansansa tietämyksen synnytyksestä. Switzerland Documentary 20 min Director: Laurence Bonvin, Cheikh Ndiaye Cinematography: Julien Konan, Cheikh Ndiaye Editing: Laurence Bonvin, Orsola Valenti Production: Laurence Bonvin, focus laurencebonvin.

  As an architectural tour as well as a tribute to the remarkable architectural achievements of the 60s and 70s and to — among others architects— the great Henri Chomette, a special attention is given to users and passersby, to their gestures and ways of informally appropriating the spaces for their needs.

  Monumentality appears here as a reminder of the ambitious and utopian vision of an era and architecture itself becomes a metaphor for power that eventually reveals a state of lasting status quo. Ennen lentoa tutkii olennaisten modernien julkisten rakennusten valikoimaa Norsunluurannikon tärkeimmässä kaupungissa. Elokuva on arkkitehtuurinen kiertue ja kunnianosoitus ja -lukujen — sekä muun muassa mahtavan Henri Chometten — merkittäville arkkitehtuurisille saavutuksille.

  Erityistä huomiota kiinnitetään tilan käyttäjiin ja ohikulkijoihin, heidän eleisiinsä ja siihen, miten rennosti he omivat tilat omiin tarkoituksiinsa. Monumentaalisuus toimii muistutuksena kunnianhimoisesta, utopistisesta aikalaisvisiosta, ja arkkitehtuuri itsessään muuntuu vallan metaforaksi, joka lopulta paljastaa pysyvän vallitsevan tilan. Framstation AB, Patrik Eklund, patrik framestation.

  Anatominen PowerPoint-esitys siitä, miten mies on kehittynyt sellaiseksi kuin on. Kris Genijn, Pieter Vanluffelen Script: The closer he gets to his goal, the more he loses of himself. Meressä syntynyt mies etsii juuriaan. Mitä lähemmäs hän pääsee tavoitettaan, sitä enemmän hän menettää itsestään.

  Rwanda, Switzerland Fiction 6 min Director: Philbert Aimé Mbabazi Script: Philbert Aimé Mbabazi Cinematography: Nuori musta mies, yksin eurooppalaisessa kaupungissa, sukeltaa oman mielensä synkkyyteen, omaan itseensä. France Experimental, Documentary 11 min Director: Le Fresnoy — Studio national des arts contemporains Contact: Yksinkertaisena dokumenttina kirjekyyhkysistä alkava elokuva muuttuu hienovaraiseksi tutkimukseksi siitä, miten Ranska reagoi terrorismiin, pakolaiskriisiin ja katoaviin perinteisiin.

  Samalla katsoja pääsee jakamaan karnevalistisen painajaisen, nostalgian ja kasvavan ahdistuksen kaukana kotoa olevan amerikkalaisen elokuvantekijän kanssa. Rao Heidmets, Urmas Jõemees Music: RHF Stuudio, nukufilm nukufilm. A vicious bush is drawing Bruno like a magnet. And just before landing on a leaf, Bruno is eaten up. Only the wings remain fall from the leaves. Through a mist, they are taken to another world. The scientist gets so angry that he falls onto the floor, lifeless. The angry audience kills Bruno as well.

  Through the mist, the pieces of both, the scientist and Bruno, fall into the next world. After landing, by chance, on the same flower, they recognize each other. During a brief conversation, they realize that in a way both of them were right. Juuri kuoriutunut Bruno-perhonen lentää avaraan maailmaan etsimään jotakin parempaa tajuamatta, että syntyikin parhaassa mahdollisessa paikassa. Ilkeä pensas vetää Brunoa puoleensa kuin magneetti. Juuri kun Bruno on laskeutumassa lehdelle, hän tulee syödyksi.

  Jäljelle jääneet siivet putoavat lehdeltä ja päätyvät sumun läpi toiseen maailmaan. Brunon seikkailut toisessa maailmassa päättyvät luennolle Elämä elämän jälkeen. Tiedemies suuttuu niin, että vaipuu elottomana lattialle. Vihainen yleisö tappaa myös Brunon. Sekä tiedemiehen että Brunon kappaleet putoavat sumun läpi seuraavaan maailmaan. Laskeuduttuaan sattumalta samalle kukalle he tunnistavat toisensa. Lyhyen keskustelun aikana he tajuavat, että molemmat olivat oikeassa. Portugal Fiction 20 min Director: João Salaviza, Edgar Feldman Production: Nights of vigil are spent under a sweltering tropical heat.

  Among the sugarcanes, a whisper is heard. Karlon hasn't stopped singing. High Cities of Bone is a probing and imaginative exploration of Karlon's memories, the institutional siege, and the submerged stories from a dark time. Lissabonin laitamilla sijaitsevassa Pedreira dos Húngaros -slummissa syntynyt ja kapverdenkreolirapin pioneerina tunnettu Karlon karkaa asuinalueelta, johon hänet on siirretty. Hän valvoo yöt läkähdyttävässä trooppisessa kuumuudessa. Sokeriruokojen keskeltä kuuluu huokaus.

  Karlon ei ole lopettanut laulamista. Luukaupungit on syväluotaava ja mielikuvituksellinen tutkimusmatka Karlonin muistoihin, institutionaaliseen piiritykseen ja synkän ajan pinnanalaisiin tarinoihin. Lost in a dark forest, Eddy Table stumbles upon a mysterious girl and dangerous parasites.

  He should escape, but something keeps him from leaving. Mitä jos pahin pelkosi ja suurin rakkautesi paljastuisivat yhdeksi ja samaksi asiaksi? Eddy Table eksyy pimeään metsään, jossa hän kohtaa salaperäisen tytön ja vaarallisia parasiittejä. Hänen pitäisi paeta, mutta jokin estää häntä lähtemästä. Rune Spaansin romanttinen, lyhyt kauhuelokuva perustuu kanadalaistaiteilija Dave Cooperin teoksiin. Anushka Kishani Naanayakkara Script: Yinka Edward, Alvilde Naterstad Sound: Victor Hugo Fumagalli Production: Anushka Kishani Naanayakkara, Nushypeas gmail.

  Väkevä tarina rakkaudesta pimeyden keskellä. Brazil Fiction 14 min Director: Olivia Hernández Fernández Editing: Lumiô Filmes, Pavirada Filmes Contact: Lumiô Filmes, lumiofilmes gmail. Rosinha is a short story about love and sexuality in the old age, and the struggle to overcome social conventions.

  Olemassaolon alkuhämärissä ruusu kukkii auringon viime säteiden hellässä huomassa. Rosinha on lyhyt tarina rakkaudesta ja seksuaalisuudesta vanhalla iällä sekä kamppailusta sovinnaisuussääntöjä vastaan. Yongliang Chang, Ruoxian Guo Cinematography: Yongliang Chang, Hao Wang Sound: Hao Wang, Chengzhi Liang Editing: Yongliang Chang, qq. His father worked in cities as a migrant worker, seldom going back all year round.

  He and his elderly grandmother hanged on together at home. In the s, the village was frequented by traveling players. He saw the first opera in his life, and was attracted by a female role in the play. Later, he found that the female role was played by a handsome young man. After a rehearsal, the performer agreed to take him to see the outside world.

  But with the decline of the opera performance, the disappearance of the performance caravan, the silent leave of the performer, and the decease of his grandmother, the boy was caught in the mist of loneliness Ya Zin äiti lähti kotoa pojan ollessa vuotias. Isä työskenteli vierastyöläisenä eri kaupungeissa, eikä hän välttämättä palannut kotiin koko vuonna.

  Poika ja vanha isoäiti olivat kahdestaan kotona. Poika näki ensimmäisen oopperansa, jonka naisosa viehätti häntä. Myöhemmin hänelle selvisi, että naisosan esittäjä olikin komea nuori mies. Eräiden harjoitusten jälkeen esiintyjä lupasi viedä pojan näkemään maailmaa. Will Sankhla, Pradeepto Roy Music: Will Sankhla, willsankhla gmail.

  I wanted to show in as deeply personal and poetic a way as I could how both men and women—all of us— suffer when the female half of humanity suffers. Toinen on kokeellinen lyhytelokuva, jossa yhden naisen menettämistä käytetään vertauskuvana tavalle, jolla naiset yleensä häivytetään yhteiskunnasta. Elokuvan ensimmäinen puoli kerrotaan naisen näkökulmasta hänen kuoltuaan, toinen puoli naista suremaan jääneen miehen.

  Halusin osoittaa mahdollisimman syvällisellä ja runollisella tavalla, kuinka sekä miehet että naiset — me kaikki — kärsimme, kun naisista muodostuva puoli ihmiskuntaa kärsii. Semyon Galperin, Lena Kuznetsova Script: Semyon Galperin, Lena Kuznetsova Cinematography: Kuvaus ystäväporukan matkasta etelään etsimään yhden jäsenen mahdollisesti olematonta tyttöystävää. John Smith Films Contact: John Smith, info johnsmithfilms. United Kingdom Animation 22 min Director: Mock Duck Studios Contact: Astrid Goldsmith, info mockduck.

  Teaming up with an extremely reluctant acorn, they uncover a horrifying secret red squirrel plot. Scifi-toimintatrilleri, jossa Dot, yksinäinen luopioharmaaorava on ansassa vihamielisellä ja salaperäisellä punaoravasaarella. Dot lyöttäytyy vastahakoisen tammenterhon seuraan, ja yhdessä kaksikko paljastaa punaoravien kammottavan salajuonen.

  Voivatko Dot ja herra Acorn selviytyä Oravasaarelta? Entrants are free to demonstrate their creativity in whatever form they like; in song, recitation or gesture, by giving a speech or staging their piece. The eleventh day of the eleventh month arrives Pienessä puolalaisessa Aleksandrow Kujawskin kaupungissa paikallisen kulttuurikeskuksen johtaja julistaa kilpailun.

  Teemana on henkilökohtaisen isänmaallisen asenteen luova ilmentäminen. Osallistujat voivat vapaasti osoittaa luovuutensa: Kilpailussa on vain yksi vaatimus: Sitten koittaa Puolan itsenäisyyspäivä.

  Päivä, jona johtajasta, pormestarista, papista ja paikallisesta runoilijasta koostuva tuomaristo valitsee alueen ykköspatriootin. While driving back home from a mid-winter swim at the Kloof, something hits their car. The couple just manages to miss being physically scarred by the impact. However, in the aftermath of the car incident, the way each girl perceives the event differently ignites a series of misunderstandings between them.

  Zenzile ja Marie ovat vapaana syntyneen sukupolven eteläafrikkalaisia, joiden suhde on ollut karilla viimeisen vuoden ajan. Paluumatkalla talviuintireissulta Kloofista jokin osuu heidän autoonsa. Pari välttää täpärästi loukkaantumisen. Auto-onnettomuuden jälkimainingeissa kummankin erilainen käsitys tapahtumasta johtaa väärinymmärrysten sarjaan naisten välillä.

  Bailey, Sha Cage Contact: Miten pitkälle äiti menee suojellakseen lapsiaan? Switzerland Documentary 19 min Director: Brand Ferro, Nikola Ilić Sound: Pranjani is a small village in central Serbia. Locals earn their living abroad or as farmers. So far, so normal. But every May, the Rakijada takes place - a championship that is all about who can drink the most, balance on wooden poles and brew the best magic potion-Rakija, plum brandy. A portray of a sleepy Chetnik village that shines a new light on the Serbian soul, while never losing sight of the typical humour of the Balkans.

  Serbian sydämestä kumpuaa Asterixin ja Obelixin tarun itäinen versio: Pranjani on pieni kyllä keskisessä Serbiassa. Paikalliset tienaavat elantonsa ulkomailla tai maanviljelijöinä. Toukokuussa pidetään kuitenkin Rakijada- mestaruuskilpailu, jossa mitataan, kuka pystyy juomaan eniten, tasapainoilemaan puujaloilla ja valmistamaa parasta taikajuomaa: Kuvaus uneliaasta chetnikien kylästä valottaa uudella tavalla serbialaista mentaliteettia menettämättä otettaan tyypillisestä balkanilaisesta huumorista.

  Autour de Minuit Contact: Reaaliaikainen, yötä päivää tapahtuva taiteellinen improvisaatio ranskalaisen Libération-sanomalehden sivuilta otettujen kansainvälisten tapahtumien kuvausten inspiroimana. France, Belgium Animation 8 min Director: Autour de Minuit, Stempel Films Contact: A black man, out of strength, is crawling with diffculty to leave the beach. All around him, the regular bathers seem not to see him… Freely inspired by a photo of Juan Medina, taken on the beach of Grand Tarajal in Spain, in Välimeren hohtavalla rannalla aika näyttää pysähtyneen.

  Lopen uupunut musta mies ryömii vaivoin pois päin rannalta. Rantalomalaiset hänen ympärillään eivät tunnu näkevän häntä. Elokuva on saanut innoituksensa Juan Medinan vuonna Espanjan Grand Tarajalin rannalla ottamasta valokuvasta. Tim Maase, Mikael Lindbom Music: Millaista on olla viimeisillään raskaana, kun on enää neljä päivää jäljellä laskettuun aikaan?

  Et yllä edes masturboimaan ja haluaisit vaan pitää hauskaa, mutta poikaystävä on niin helvetin tylsä. Ja sitten se tapahtuu. Terri Matthews, Adam M. As he faces an all-consuming identity crisis, their marriage disintegrates and he is forced to express a deep, hidden desire Malcolm Fetcher on neuroottinen, keski-ikäinen opettaja, jonka tylsä avioliitto Beverly-vaimon kanssa on kestänyt 20 vuotta.

  Kun kaikennielevä identiteettikriisi iskee, avioliitto hajoaa, ja Malcolm joutuu kohtaamaan syvälle piilotetut halunsa Alexandru Petru Badelita Script: Alexandru Petru Badelita Animation: Alexandru Petru Badelita Cinematography: Alexandru Petru Badelita Sound: Alexandru Petru Badelita Production: Alexandru Petru Badelita, alexandru.

  I have always been ashamed to talk about my childhood and I think that this caused me a lot of sadness. As a child, I would dream about an American movie star who would come and take me away from the hell I was living in. In my case, doing art and making films became my way of dealing with trauma. Tämä elokuvan tekeminen oli välttämätöntä juuri tässä elämänvaiheessa.

  Lapsuudesta puhuminen on aina hävettänyt minua, ja se on aiheuttanut minulle paljon surua. Lapsena haaveilin, että amerikkalainen elokuvatähti veisi minut pois helvetistä jossa elin. En varmaankaan ollut ainoa, joka unelmoi tällaisesta. Minulle taiteen ja elokuvien tekemisestä tuli tapa käsitellä traumoja. Tein tämän elokuvan myös ihmisille, jotka eivät uskalla puhua onnettomasta lapsuudestaan. Their conversation begins in a casual manner but ultimately leads to revelations that will completely change their relationship.

  Nainen antaa teini-ikäiselle pojalleen ystävällisiä neuvoja heidän ollessaan matkalla kotiin ensitapaamiselta pojan poikaystävän luota. Keskustelu alkaa leppoisasti, mutta johtaa paljastuksiin, jotka muuttavat heidän suhteensa kokonaan.

  Germany Experimental, Fiction 4 min Director: Following her research on enhanced vision via infrared technology in modern warfare, here she utilises these technological means to discuss intimacy, the body, physical relations between bodies as well as the privileged gaze of the spectator. Unilateral staring makes part not only of modern warfare, but also of online dating for instance. The idea of transparency has found ways to diffuse into nearly all realms of life. Knowledge about the other is the currency that economies of love and war operate on.

  Tutkittuaan aikaisemmin paranneltua näkoaistia modernissa sodankäynnissä käytettävän infrapunateknologian kautta, tässä teoksessa Kirchenbauer hyödyntää teknologisia keinoja pohtiakseen läheisyyttä, kehoa, kehojen välisiä fyysisiä suhteita sekä katsojan etuoikeutettua katsetta.

  Yksipuolinen katsominen ei ole ainoastaan osa modernia sodankäyntiä, vaan myös esimerkiksi nettideittailua. Läpinäkyvyys on sekoittunut kaikkiin elämänalueisiin. She decides to have some sweet solo pleasure session, but not everything goes according to plan. Nuori tyttö viettää iltaa yksin kotona. Hän päättää harrastaa hieman omaa kivaa, mutta kaikki ei menekään suunnitelmien mukaan. Germany Documentary 30 min Directors: Ginan Seidl, Yalda Afsah Script: Ginan Seidl, Yalda Afsah Cinematography: Ginan Seidl, Yalda Afsah Production: Urbaanien ympäristöjen ja lähihavaintojen avulla Poika kertoo tarinan tytöistä, joista toinen kasvatettiin poikana Afganistanissa, ja toinen, afganistanilainen laulaja, asuu nykyään Lontoossa, mutta käytti ennen poikien vaatteita saadakseen olla vapaa afgaaniyhteiskunnassa.

  Selma Vilhunen, Okku Nuutilainen Animation: Sari Aaltonen, Selma Vilhunen Sound: Playing with hobbyhorses is traditionally child's play, but today's teenagers have brought the scene to a new level. Hauska ja koskettava elokuva teini-ikäisistä, jotka kasvukipujen keskellä ilmaisevat itseään ja kykyjään ratsastamalla ja tekemällä keppihevosia. Keppihevosilla leikkiminen on perinteisesti tarkoitettu lapsille, mutta tämän päivän teini-ikäiset ovat nostaneet harrastuksen aivan uudelle tasolle.

  Niina Brandt, Jari Linjala Sound: It's the only way for Lauri to express his thoughts. Despite all the challenges autism brings, Lauri's greatest wish is to find love. He feels he will always be like an untamed bear, with a feeling, thoughtful man trapped inside. Even though Lauri fears he will have to yearn for love for the rest of his life, through his writing, the philosophical Lauri is able to reveal a beauty in life not everyone notices.

  Puhekyvyttömän autistin Laurin, 20, ainoa avain koko elämään on Laurin henkilökohtaisen tulkin, Pirjon, avulla kirjoittaminen. Se on Laurin ainoa keino ilmaista todelliset ajatuksensa.

  Autismin tuomien haasteiden keskellä toiveista suurin on rakkaus, sillä Lauri tuntee olevansa kuin ikuisesti taltutettava karhu, joka on kuitenkin sisällään tunteva ja ajatteleva mies. Vaikka Lauri pelkää jäävänsä pelkän äärettömän rakkauden kaipuun varaan päiviensä loppuun saakka, pystyy filosofisia pohdintoja rakastava Lauri kirjoituksillaan avaamaan muille elämästä sellaisen kauneuden, jota eivät kaikki huomaa.

  Finland Documentary 59 min Directors: Kiukkuiset fantasiat  olivat tarkoitetut eraanlaiseksi itse terapiaksi , mutta   alkoivat elaa omaa elamaansa.

  I know many  of them after travelling everywhere with my desert endure bmw  paris dakar. Lot of german outlaws are hiding in sunny  peacefull south Maroc  and plan is is operations in all world. This is not any cinema fantasia, its real reality , Dr Neves. I got also possibility to give them my own suggestions to this new deal. Because Germany and Finland had to give lot of land after starting illegal wars,  this must now Poland do. We are at same time concrete but spiritually in level birds.

  This area was belonging before to Germany, very  long time ago to finn Ugrian nations after they were wandering from India to Europa. In coran and bible is equal law, this what is legal to do to one of these smallest Hietikko and my small family,  my small turist bisnes , its possible legally to do to the biggest Donald Tusk  or against ALL turist bisnes  in Algarve or in Klodzko walley.

  IF  gminna  miedzylesie has something against our better  plans. These all houses in  koldzko walley  originally  belonged to germans, but they had to go away. They got 2 hours to pack 20 kg and march to railway station. To me this happened  in middle of European union. Police Adam Polanski and prokurator Beata Jelinska were ruling me away from Poland and they made it concrete with hard police violence , breaking my house to small  pieces.

  It was beautifully  remonted by my architect wife , culture historically valuable object , house of german family Gebhardts  in Seitendorf Mittelwald. And when such is legal in EU Poland , it means that we are living in illegal anarchia. I can t go back to my home and some other people break it. In other case mr Tusk is in danger to become killed, and he knows this. Also people in Keuruu city house and info valvontalautakunta. Ul Slonza 1 Dlugopole zrj  abau onet. In Lodz lanquage school perfekt okei.

  It means all  who are involved to this crime but   wish of me and my wife  is to get rapidly legal solution. Preventing our marriage 7 years has happened  in Agadir mingr menara. It was uckly international crime and  court of Agadir heard about it State of Finland  must give me lawyer because Ahmed el Faquir started be afraid. Consul of Finland in Maroc Rabat. You wanted  know plan of journey to Finland from my maroccian wife Sofia Hietikko, previous name Melika —Sofia Ramouz. Meaning of this journey to Finland is to be  my authorized represantive in court of Jyvaskyla.

  Power of attorney is written in English and apostilled by government of Portugal , Evora. Because to this crime is connected 2 illegal arresting in Finland and sexual violence, all costs of lawyer must come from state of Finland. Because I  have not got any truthfull answer if general doctor Tuomo reina in Keuruu still  write how Hietikko  is  mentally  ill  and if police still try arrest me, im not coming to Finland at all before these matters are processed in the court.

  We  need to know what days Melika should be in Jyvaskyla, she will not wait there 3 months in expensive hotel. My polish ex wife did not invite us to www. You  have loosed your son Hietikko, said tampere social system SS  lady  teija. She will  loose her head when german is is sturm gruppen come to tampere, so it was written in  my fictive horror comedia exodus today. But german criminals in south morocco took  my  plans very seriously. Only  way to cancel  such terrible scenario is to investigate this matter rapidly but deeply.

  What for she  block  melikas email   and  not answer  even  to consul Vahakuopus? Ja miksei kukaan asianajaja uskalla auttaa nain luonnollisessa asiassa? Molemmat  vanhemmat ovat iakkaita, vain  yksi lapsi joka on  yhteinen.

  Miksei han voi saada isansa omaisuutta vaan pitaa elaa yksinhuoltaja aidin niukoilla tuloilla  kalliissa Suomessa? Pelkka eu vuoristotuki siita olisi yli 20  e vuodessa, marokkolaisen uuden vaimoni perhe ovat maanviljelijoita, haluaisivat pitaa lehmia, tehda polttopuubisnesta siivoamalla Williamin  metsat.

  Myoskin Puolan LAKI  panee  tahan maanomistaja Sarnowiakille  velvoitteen, mutta  mita  tehda kun  se maa  on  lapeensa rikollinen. Se ei ole meidan syymme, vaan Puolan roistovaltion syy. Saksalaisten camping autojen paikoista saa 30 e vrk  ja niita voisi s inne ottaa monta sataa. Mutta  miksi  pocztavioli77 gmail. Eika ex vaimoni sellaiseen paikkaan poikaansa halua vieda edes kaymaan. Minut rakkaan miehensakkin  pyysi hienovaraisesti toimittamaan ulkomaille turvaan, varmuuden vuoksi karkottamaan myos Keuruulta ja Torremolinoksesta Minna Tyvion ja Tero Artimon  avulla.

  Nyt se olisi ratkaistava. Miksi ex vaimoni , jonka autoin uuteen talooni Porvooseen kommunistisesta Puolasta , kayttaytyy tuolla tapaa? Suomen valtio kieltaytyi antamasta hanelle asiallista psykoterapiaa  vaikean isavammansa voittamiseksi.

  Siksi han kuvittelee etta Hannu tappaisi oman poikansa vaikka me olimme parhaat kaverit toisillemme 6 vuotta ennen Keuruulle piilottamistaan. Mutta  miksi moinen vainoharha menee lapi Suomen poliisi ja oikeusviranomaisten  poydilla, se osoittaa Suomen  hallinnon ja  oikeuslaitoksen  taydellisen konkurssitilan. Seka sen  miten suomalaiset valtarouvat vihaavat keski-ikaisia miehia eivatka halua myontaa minunlaisilleni  minkaanlaisia ihmisoikeuksia.

  Ei edes oikeutta avioliiton solmimiseen. Marokkoon  emme voi jaada , Melikan vaikutusvaltainen eno , islamilaisen teologian professori Ahmed rakibi yrittaa saada Marokon santarmin  pidattamaan vaimoni  enka  halua elaa ilman hanta. Kun   maijakatila netcabo. Sielta 3 kuukaudeksi  Iraniin.. Kasmiriin  Srinagarin  laaksoon  jossa olin aiemmin  pitkaan. Jos poikani joskus aikuistuttuaan haluaa isansa loytaa, sieltapain on syyta etsia…Moottoripyorani   , kaksion , asuntovaunun  ja palan maata jatin hanelle Agadiriin.

  Niin  etta sellainen  on  matkasuunnitelma, rakastettava  konsuli Vahakuopus. WE are victims  of polish  mafia and if police of Finland and Poland not want help,  help comes from  german  maroccian   sport  clubs , sturm gruppen  is is kissit  kaikkialla  achtung! What for not any lawyer can not help in so natural matter? Both parents are old and have only one child , common.

  The reason is the same , what  my  boy cant see his father and what for  police Adam Polanski  and procurator Beata  Jelinska ordered that Hietikko must go away from Poland. When I tried to come back , to get a lawyer , they used hard police violence.

  Fysioterapia Algarve in portimao tried to repair the wound , but this treatment was not enough. Some serious problems started My wife  called to polish consulat in rabat. Discussion was recordered and melika shall bring all  in pen drive to consulat of Finland. There  are pictures videos and discussions with consulates, police and criminals in Portugal.

  This material not belong to private pensionist, consulat must give it to police and court of Faro Strasbourg Jyvaskyla.

  They must tell what day, what time  they want hear my maroccian wife. She knows a lot about these matters, because we have been travelling with endure 7 years in Islamic north Africa. Sen  epajumalan  arvostelemisen  takia  jenkkipaskojen  alusmaissa Suomessa poliisi pidattaa useita kertoja  ja Puo Puolassa   poliisi Adam Polanski  ja syyttaja   Beata  Jelinska maarasivat  etta  laillinen eu kansalainen Hannu Hietikko ei saa olla talossaan eika koko Puolassa.

  Ja kun yritin tulla takaisin  asianajajan saadakseni, he kayttivat brutaalia poliisivakivaltaa jota vammaa hoidetaan parhaillaan Marokossa. Alkoi muodostua paan sisaisia verenpurkautumia  ja tulla huimauskohtauksia.

  Melika voi esittaa tasta konsulaatissa kaydessaan laakaritodistukset. Pitkaan  jatkunut stressi ja kiduttaminen yhtyneena  fyysiseen vammaan  paassa  saavat aikaan nyt yllattavia reaktioita.

  Voi  olla etta laululintu Hietikko  vaikenee eika  mene israeliin. The reason is the same , what for police of Finland arrested me 2 times without any legal reason and what for   marriage with my  maroccian home keeper was prevented 7 years? Syy  on sama kuin se miksi puolalainen ex vaimoni  on  useita  kertoja pyytanyt  Suomen poliisin  minut pidattaa jos yritan tulla tapaamaan Keuruun ekokylaan kidnapattua poikaani.

  Ja  miksi Suomen  konsulaatti Rabatissa on estanyt 7 vuoden ajan avioliittoani  marokkolaisen kodinhoitajani  kanssa. Kieltanyt antamasta   edes turistiviisumeita  etta  minut ja tilanteen tarkkaan tietava nainen olisi voinut tulla  todistajaksi Jyvaskylan karajaoikeuteen Ehkapa te NYT  paastatte  hanet tulemaan  ja varaatte hotellin Jyvaskylasta valtion  laskuun.

  Se olisi vahinta  mita voitte  nyt tehda Minut 40 vuotta tuntenut  poikani kummitati hantilajalonen gmail. Karajien jalkeen han ilmaisi kantansa Hietikosta sanoen etta olisipas mukavaa jos voisimme viela vanhoilla paivilla menna naimisiin. Vastasin siihen etta joo,  mennaan vaan, mutta miten me saadaan sinun  miehesi Juha Jalonen tahan suostumaan.

  Annettaisko me sille Melika vaihdossa? Han on 25 vuotta nuorempi, valirahaa pitais saara. Kun  Suomen  kunniakonsulaatin sihteeri maijakatila netcabo. Vastaus oli  ollut etta Hietikko  on  koko maailman elossa olevista ihmisista kaikkein  lahimpana Jumalaa.

  Suomi algarve seuran  rahastonhoitaja Juhani   VANNE sanoi   kiirastorstaina Portimaossa etta  mina  olen Jumalan nakoinen , mutta ei vastannut kysymykseeni  onko  han joskus muka Jumalan nahnyt jumalauta? Olen myos intian joogalaakareitten liiton presidentin K. Sathyanathin valitsema parkash yoga perinteen jatkaja, valkoisen veljeskunnan adepti.

  Etta  kannattaisi vahan katsoa keta rupeaa  mielisairaaksi herajaamaan erkki. Sallia  meidan olla kuukauden kesaloma yhdessa. Se tietysti on turhaa luuloa joten taidan  menna takaisin Jerusalemiin. Unohdin sinne suutariin pieksuni  viime reissulla. The reason to all  these troubles  come from hard childhood violence against my polish ex wife , at her home, in ages of 0 — State of Finland refused  to give to my wounded  wife  psychoterapia  , because of rascistic reasons.

  William was born but mother and sister of my ex wife wanted sell  our lands to german investors. They wanted send my wife and son to live with money of finnish taxpayers and asked corrupted police to spark Hietikko away from Poland. When I went to Finland police every time want arrest me but not say the reason.

  Poikani  kidnappaamiseen ja esikoiseni abortilla tappamiseen on  yksi ja sama syy  sanoo  ex vaimoni roomalaiskatolinen rippipappi Josef Siemasz ja  psykoterapeutti border1 wp. Lapsuudessaan  pahasti vammautetulle  vaimoparalleni ei Suomessa annettu psykoterapiaa rasistisiin syihin  vedoten.

  Kun  menimme Puolaan asumaan sita saadaksemme , ex vaimoni raaka  perhe Lodzissa paikallisen mafian, Pyhan Albertin saation  ja lahjotun poliisin  avulla ryosti meidat. They did not respect marriage agreements , not credit agreement of   e , they used force of gangster mafia of  Andrei Bogdanowitz  and Holy Albert association  vyroby gmail. They started strage crime trials against me without telling me anything.

  Punishing me to prison if I try to come to Poland. I not must come any more to so illegal country but State of Poland must pay back my investing 1, euros. If Violetta Sarnowiak is not ready to this, its showing her connection to polish mafia. And the reason what for it was necessary to take father away from small  boy. To  talk him how his father is  mentally  ill…. Jos violetta S ei suostu siirtamaan pojalleen ko. Maatilan  omistusta, se osoittaa vaistamatta  hanen suhteensa puolalaiseen mafiaan.

  Taman asian paljastumista pelaten isa ja poika suhde piti  kokonaan  katkaista  ja  puhua pojalleni  miten isansa on mielisairas.

  Ja nyt sitten islamilainen totuuskomissio ict  antaa kuolemantuomioita  asiaan sekaantuneille. Kun myos     3 asianajajaliiton jasenta , Tuomo Reina , Ossi Viljakainen ja heidi. Kyse ei ole laaketieteesta vaan  politiikasta ja teologiasta. Consulat of Poland  and Finland in Rabat Maroc. When I told this to Islamic freedomfighters in my big network, they gave punishment of death to mr Tusk and all his office.

  He sent letter 1. But 4 months later maijakatila netcabo. She also said how police can arrest me if I come to Portugal. When I wrote at my  home page how Algarve is full of dangerous chemical  narcotics and police accept it  because of turist  bisnes incomes  are so important. Advocat Jaroslaw Krotlinski   kancelaria plusnet. He asked me call next day but blocked his telephone.

  Before Mr Krotlinski had told me how it was biggest mistake in  my  life to invest my  money and home to Poland. He did not want help me also now, because its inpossible. Also other lawyers in Poland Anna Schabikowska , Majiec Abresz and Marek Rudnicki did not have courage to solve this matter where mafia of Miedzylesia and Lodz are involved.

  Because of  same  reality , my  polish ex wife  pocztavioli77 gmail. Permission from Warsawa court  Jaroslaw Krotlinski got already but mother of my ex wife and  her younger  daughter Wiesa in  lanquage school  perfekt okei LODZ   want sell our lands to germans and they have already taken money in advance. But  because procurator Jelinska and police Polanski  has no rights to banish legal eu citizen away from Poland and socialize my farm , they must pay me 1,  million  euros and give owning of 32,6 hectar to my son.

  Because his mother not let him go away from Finland and his farm stand alone  , 1,8 hectar to family of my  new wife. What comes to message of president TUSK, fuck islam,  this matter is now very serious danger against ALL Poland if  we  not  handle this matter rapidly  and give everything openly to media.

  Also protestant priests in Finland  Matti Viitanen are  teaching similar fascistic theoria. I have also studied theologia in university of  Helsinki and later in India kerala cochin and its question about  misunderstanding words of Jesus Christ. But because of such opinions roman catholic priests in Poland Gniewoszow was cruising our home and organ player Adam Zaba broke it to small  peaces. Holy  albert association vyroby gmail.

  I  had some e mail  and telephone discussions   to network Les jaunes  die Gelben  and  our demands of land to state of Poland were strongly   growing 1. Please give  this  letter  to all polish maroccian finnish  swedish  French german and American media. Melika and her sister are blamed in court of Biougra , by their uncle Ahmed Rakibi and we must get  advocate.

  Also im involved to this, because  Rakibi family want me out from Maroc, not want give me any  smallest  piece of land to make small home during these 8 years , although  they have more as 40 hectar. Several times   somebody  has  came to say  how they want  kill me. Prokurator in crime court of Agadir knows this, but  I  need lawyer. Melika is not able to find such, can your lawyer friend   help   to make  small simple agreement. I m very  disappointed  to all  and  I  want go away from  here  totally.

  Melika start  live with  you  and your wife in Portugal and you get good  money from  that shop in essalam. I go alone to east Germany and join  groups of islamic    and german sport  clubs   who could help me to go to  my home in Poland. Because  lawyers  Abresz  and Marek  Rudnicki   all  belong  to mafia, and  not want  do enything else as steal  my  money and in Poland  there is no  law and order, only way is to start war.

  But im  not mixing you or your brothers  or Melika to this matter at all. Company Enstoivo or association  is not  involved to this matter, because its legal and safe to go to that farm but your wife could tell about this problematic situation to readers in all  arab and French talking world. When Poland and usa  started this al qaida war without  respecting united  nations ,. I wrote to president of Poland that it was same crime as hitler did.

  But they  put me to crime  court of this  opinion  , took away my farm and only child. When dr Arto Lauerma wrote so after 10 minutes discussion, he added how this diagnosa is ´´tarkemmin määrittelemätön psykoosi ´´ it means, he not know what its question about ´´.

  They believe that Hietikko in that schock terapia of SDP elämäntappoliitto helsinki became healthty from collective mentall illness where most of finnish people are. And now islamic crime court of Agadir must investigate who is more mad of these 2 finns, montonen or hietikko? According opinion of my wife Melika, after these 8 years , she says how its question about ´´ metamorfosa´´.

  I think that she is right. If someone is sparked out from his family and homeland like they did to me, when polish mafia and finnish lawyers wanted rob my properity 1, million euros it happens something as in Bible, story of JOB, in Coran AJUK. Metamorfosa looks a bit same as psychosa , but if Allah HOLY spirit of Jesus Christ is leading this flying , its not madness, its not illness..

  But some kind of invalid im for sure. In my daily life , im concentrating only to spiritual matters, meditation , zen, motorcycle and nature. My wife has all our money, because its very easy to fool man as Hietikko. She can say this in court and many people here know it.

  After SDP parti elämäntapaliitto ry and my wife Violetta sparked me out with psychologial violence from Finland, it was SHE who took care of all economical matters in Poland She was very good and skillfull, but she could not defend us when 5 finnish lawyers of minna.

  Her weaknes was caused by hard family violence in Lodz in age of Behind this are crimes of german natizes in Lodz, they kept school to polish children how to become real natzies. Later finnish woman court in Helsinki and Jyväskylä decided that crimes of german natzies are fold of jewish-finn Hietikko who was helping that wounded girl 18 years.

  And Hietikko can never see his son.. My  jewish grandmother has told how originally  west sahara and south maroc were belonging to jews and berbers,  they were same nation ATLANTIS  but when ice period in europa started melt , jews ran to Egypt and  Palestina , berbers climbed to mountains of  high atlantis.

  Because jews has stolen Palestina from original owners , we should start in west sahara kingdom of Palestina. Direct democratia and most modern society planned by Swedish specialist.

  The golden coast is  over km  long and very beautiful. Huge water tubes from high atlantis would make surrounding green , big trees. No traffic noise, route of km  for light electric scooters and cars , bicycles , scateboards from habour  of  Sidi IFNI to  airport of  Dakhla. As punishment to USA  , who has started TOO  many  illegal wars , opus dei  les Jaunes die Gelben   have suggested to give independence to 50 states of America and finish fascistic  aggressive federatio cia, us army.

  To get peace in Syria we must deal it to 3 parts. To north kingdom of Kurdistan. They shall create clean Islamic nation with help of german intelligentsia and ISIS  sign  under  peace of years with its neighbours. Isis must  get  rights to use name, papers , stamps and flags of previous , finished USA. In  meaning of United states of Allah. People in Israel would feel very safe if they see behind their border such kind of flags, not black ones.

  This all was originally joking from my side, but serious german people not understand any jokes. They take all  very concrete. Real situation is this. If courts of Strasbourg Faro Klodzko Jyvaskyla not do what they must , its possible  that  german maroccian is is sturm gruppen shall  react  very soon. Those people in Syria — Iraq who had money to buy tickets to trains and boats, they went away.

  Puor  people who  cant buy the tickets, they must die there under massive bombing like before people in Vietnam Laos Kambodza. Cia who was using sarin gas also in Syria says Norwegian  investigator Johan Galtung from united nations. Next  letter is planned by my wife, stilized by me. Please give me soonest advices  by telephone       in English or French to these family juridical questions. In Wroclaw august    german  insurance  company ALLIANZ  sold  expensive  full  value  insurance   upon  that   farm  ,  when  Hietikko  was frightened  away  from  Poland  with  violence.

  My  son was  kidnapped to  Finland  to  secret  adres. If they  not  keep  their  promise, al  qaida can come  and  kill  them  all  , as  well priest  and nun  of  Rozanka,   said Jacek  Kolodzied.

  He    came  back  to  that  house one year  later  with  Pawel and  Ludmila  Boycoff,  noticing  how  everything   was  destroyed  and  stolen. They took   photos  what  were  sent  to  court  of  Klodzko  and  to  consulates of  24 countries in  Rabat. My   demands to association   of   holy Albert  for  homeless  people  is      euros  plus  costs  of  lawyers and witnesses.

  Prokurator   of  crime  court  must demand  to  them  other  kind  of punishments, because  its obviously question about  gangsters. They  gave  to  us  Jacek  Kolodzied ,   but  after  agreements with  him  were  done  ,  and  Hietikko  gone, they called  and  warned  how Jacek  is not  honest. Lawyer  in  Agadir  has  got  information from berber  network  in  Poland, how  they are  using   this  same  method many times, to clean their  own responsibility  to  crimes like  you see  in  those photos  from  Gniewoszow.

  This  lawyer  also  found out  how members  of  Holy Albert  all are driving  bradnew  big  black mercedes porsche or bmw. Their  outlook  you  can see  from those photos is  cd  Jacek  Kolodzied.

  Lawyer  in  Agadir noticed  how   witnesses  Pawel  and  Ludmila  Boycoff, Adam Zaba , Kulawik  , Ela  Kaplita and  family  of  Halina  Cieplucha  in  Lodz  are  in  big  danger   because  they  must  talk  about  crimes  of  polish  mafia or  be  ready to  meet german isis. Robert Furtak  and  2  other policemen  from  Miedzylesie said  to  me and Piotr Piaskus    how  Hietikko   was  pushed  away  from   my  house 4.

  But  when  Piaskus  asked  police  to  give  xero  of  her letter,   they did  not  have  such. Whatever is  true in  this  matter ,  police  has  no   right  to  spark  out  legal  eu  citizen from  his home  and  accept  how  their  assistants  Zaba, Kulawik,  illnicki  ,Bogdanowitz , Holy Alberts  association  and  some  finnish  rascals  as Kari Juhani  Kekarainen, Ossi Viljakainen and  ananda  seva  people  from Frantsilan  yrttitila  rob  everything.

  Parts  of  them  have been  sold  openly  in  local  shop of  Rozanka, this i  saw myself  in  short  visit  there Nobody  has courage to talk  about  crimes  of  mafiosos Borisko,  Zaba  and  corrupted  police. This  socialismus  in  middle  of  europa union   happened  because  of  my jewish  origin  said  in hearing  of  several witnesses Dietmar  Schuller ,  german  neighbour  logistica  planner of  DHL.

  Translator  Pan Kamil  of  my  letter  to  court  of  Klodzko  was  making  some mistakes  what   he  must  correct  to  you. He  will self  contact  you  soon. He  writes about  PAN  Cieplucha  in  such ways which is  not  true.

  Wieslaw Cieplucha has  been  since  beginning    as  my father, when we  meet   he  kiss  me  and  says how he  loves  me. But  men  in  polish  families  has no  power. Court of  Klodzko  must  invite Pan  Wieslaw Cieplucha ul  Bratyslawska 13  m 24  LODZ  to  tell himself  what happened  in  ghetto of Lodz  when  his  father  was  killed  and  he  had to  go in age  of 5  years to  german school.

  They educated  polish children  with  daily  hard hitting  to  become  natzies. When  dipl   engineer  Wieslaw Cieplucha  later almost  daily  after work  was  quarreling  with  her  proud wife,  grandmother  Marianna  Wasiliewska  was  protecting  her  daughter Halina  against   furious Wieslaw,  and  he  hitted with  full  forces of  sportsman   hardly  to  head  shy  puor  girl  Violetta  Sarnowiak.

  In  their  kitchen when  Violetta  was  in  age  of  Wieslaw  self  has confessed  this  all  asking  forgiving. I  have not  blamed  him  , and  we  are  friends ,  but   because  Im   not  GOD,   he  must be  ready  to  tell everything  in  court  of  Klodzko  with  fingers on the  Bible  to  get  freedom  from  this crime.

  Violetta  has  self  told  to  me  and  probably  also  to Mr  Border,  how  her  emotionally  cold  mother  was  MORE  quilty to  this familyviolence , she  NEVER  defended  her  child  against  brutal  tortura ,  never  took  crying  child to  her  arms,  Halina  was  looking  proudly to  different  direction. She  was  thinking  like  father  of  Adolf  Hitler,  how its  only good  to  a  child to  take  away  with  daily  hitting  bad  character  of  Wieslaws  family. But  in court  of  Finland  they  are  sure  that  its  fold  of  mentally ill  Hietikko  and  they  never  let see  my  son.

  In   that  way  they  blame  me  about  war  crimes of  german  natzies  and  if  courts  of Klodzko  Jyvaskyla and Strasbourg  not  feel  their  responsibilities  and  I really  must  ask  help  from  new  natzies,   results  can  be  serious. My  father  was  5  years  when  finnish   natzies  kill  his  father,  also  my  mother  was  5  when  her  father was  killed.

  They  killed  all  who  was  supposed  to  be  a communist. My father  and   mother  were  SOLD  as  child  slaves , later Father  had  to  go  to barbarossa  war in  age  of But  i  had good  nice  father, he  never  hitted me  and  nobody  in this world  can proof  that  Hietikko  has  been  hitting.

  With  Violetta I  had  problems when  she  came from  psychoterapia  of  Mariuz  Border. She was  pretending  to  give  me  kiss  ,  but bited to  my  lips  as  mad  dog. In such  situation i  slammed  lightly to  ear,  and she  can   talk how  Hietikko  hits his wife. Also  in some controlled   psychodramas  of  marek  Wilkirski    came  out strong  angers from  HER ,  but  anyhow  fysical violence  in  our  18  years  marriage  was  not  the  problem and  point.

  She is  cm  tall  strong  sport woman  who surely  can defend herself. Point   of  problem    was  violence  of germans  against  innocent  children  Wieslaw Cieplucha  and  his  oldest  daughter  when  she  was  very small  and  weak.

  Now  you maybe  understand  that  Germany  owns to    me and  my  son   quite  a  lot. They  were  swearing    how Germany  never  shall send  armed  men  outside  their  borders,  but  when  Poland  and  USA  started  this  world war III,  germany  forgot  their  promise. Once  again,    even  wounds   of previous  mistake  are not corrected. Germany   must   take  leading  role  in  association  die  Gelben  rf    from  hantilajalonen  at  gmail.

  Duty  of  german  kapell   meisters is  to    make  them   plans   of  economia advertising  logistica    marketing   and  product  development. The  rational  side   of   this  project. The  irrational ,creative   side   of  this  project  shall   be  leaded  by    academias  and  institutes  of  arts ,  architectura  ,wood works,  artesan,  media, cinema radio works ,  jazz   and  folk  music  in  Poland  Marocco  and  Russian  Federatio.

  One of     many  m eaning ing      of  this project is to offer  good houses according original  style jugend   in Klodzko  walley  and  Dolno  Slansk  to  several  million  of polish  emigrants  and  to   jewish people. Before times of Auswitz  millions  of  them  had  their  homes in  that  region.

  After   world  war  II  europeans solved   this  terrible crime   by  giving  to  jews the  lands of  palestinians. Thats why world  war  II  has  never ended. Thats  why  we  have   al    qaida   isis   and  new natzies. After  living  6  years in islamic  lands between  Kasmir  Arab Emeritas  P alestina Marocco   I  have  big  network and  hear  a lot. Such   danger  exists,  its  not  paranoija. But  Iran  is  not  going to  do it, because they  know  what  would do  israel and USA  immediately.

  After   german  new  natzies  started  close co operation  with isis   al Qaida,  THEY  have  technical and  fiscal    abilities   to send   big  missile  to  destroy  ALL Israel,  half  Jordania. German  new  natzies  have  natural  need  to burn  jews,  because  Martin Luther was  teaching   them  such   fascism.

  They were   lawyers doctors and engineers  who  wanted  to   clean  the  land. Court  of  Strasbourg  is  in  deep  sleep,  when  they  not  react   at  all   when   jewish   people   in   middle   of  european union  must  run   away from  home. Nobody  in  large  administration  of  eu  take  care  any other  matter  as  their  own  benefits.

  Emperor has no clothes, ship  is  without  captain   and  because  of  the  national  benefits  of America,  also europa   want  start   III  world  war  against islamic  people  and  russians. Norwegian  investigator  Johan  Galtung  from  united  nations is  warning  how new  union  of  Warsawa,  unianova of Shanghai  is  times stronger  as  NATO.

  Russia China  India Iran When  I have warned  about such in  my writings  ,  finnish social  ladies  and  lawyers ,  in Poland  Halina  Cieplucha  and  her  friends in  Gniewoszow Marisa  Zamoschi  Stefania  Illnicki   were  sure  about  mentall  illness of  Hietikko  and  asked  police  of  Finland  to arrest and  court  of  Klodzko  to  give me  punishment. Before  that  police  Adam Polanski  already  sparked  me  away  from my  house  and  kidnapped   my  only  child  William.

  They  knew  about  existing  of  hire  agreement  of 30  years , credit    plus  euros  and  marriage  agreements. When  this  is  not  possible,  its  question about   robbing   properity of my  son and  his mother. What for  Violetta   not  demand  crime investigation  or  compensations from  Allianz,   this  matter  Mr Border  and  pastor  Siemasz  must tell  to  the  courts of  Jyvaskyla  and  Klodzko.

  My  own  sin confession  in finnish  lanquage,  my  own  part  to  problems in  Gniewoszow  i  have  done  to  leading  ev  lut  priest Ossi.

  Responsibility  of  consulat Finland  is  make to  court of  Klodzko  official translation. What  are my  weak parts in  psyche ,  this can  tell  to  court  psycholog  Mariuz  Border  much  better   and  objective ways  as  me  myself. I  have  told    to Halina  Cieplucha in  telephone    what  those  policemen  talk,  asking  her  to demand starting  of  court  process in  Klodzko because  of  lies  of  police,   if  she  has  nothing  to  hide.

  Angry   letters from  Hietikko  to  Halina  and  lawyer cousin Dzikowska  are  all   caused   because  of  this  what  police  has  said and  what has  said  Violetta  Sarnowiak  when  she  came  to Finland  She  said  how reason  of  escape  was not  communistic  administration  but  her own violentic  family. If   court      not  want handle  this  crime  and only   german  isis  and  islamic  fighters  start  act,  Halina  and  her  family  can  be  brutally killed. The  lawyer  in  Agadir  gave me this  advice.

  Because I  met  in  last  visit  in  Poland  Court   psychiatric  commissio  of  Klodzko, also  dr of  psychiatria   Marchena Dolna ,   psycholog  Border  and  international  al   qaida police  in  Wroclaw  Podwala  street  know  about   Hietikko more   as  myself.

  So   if  these  people   know  about  me  more  as  myself ,   where  you  need  me. Ask  them  what  they  know. Because in  Finland all  is  true  what  a  woman says,  police  think  as  Halina Cieplucha,  Marisa Zamosch  and Malinowska ,  Stefania  Illnicki  how  Hietikko  is mentally  ill  terrorist,   arrest me  every time if  i  go  there  to  meet   my  kidnapped  son  William  Sarnowiak.

  Thats why  all  this  problem  belongs  to  court  of Klodzko  to  finish  in honorable ways. If  somebody  wants  new  psychiatric  investigation  from  me,  it  must  be  done  in safe,   neutral  ground,  Spain, Portugal  or Sweden  before  You  can use  in  that analyza  our  plan  to  co  operation marocco  poland  and  my  religious   opinions  on  my   web sides    witnesses   of  Hietikko.

  The  last  judgements start  in  Strasbourg  Haag Klodzko  and  Jyvaskyla. State  of Finland  must  pay  the  investigation   because   they  not  believe to Hietikko  ,  not  even     what  polish  finnish and  spanish psychiatres   has  written.

  Only lawyers     of  info    at valvontalautakunta. But  leading  priest ossi  Poikonen  says how he  is  my  brother  in Spirit  of  Truth. Also  creisi  because  believe  to  invisible  as  Allah  or  Jesus? This  is  illegal violence against a  child, says doctor Alex  Planas in  Spain  Grand canaria.

  Violence  can spread  as fire  in dry  heins if  the  police  and  courts not  start wake  up  to  notice  how    the  oak of KALEVALA  is  falling   and   how the  fundaments  are  shaking. Because  of  manuscriptura  to  religions  screen  play ordered  by polish prokurator, the   social   boss  Riitta. He  is  my cousin  but  Vanhanen  did  not  know  it. She  did  not know  that  we  are  in good contacts  and  Matti  could  never  give such order.

  So finnish  social  system  ladies  steal  children  from  Poland,  take  good  father away from  small   boy and  LIE   how  this  happens  because  of  director  of  Danske bank. I  tell   you this  all,  because I  want  court  of  Klodzko   to  understand   how big  international  crises   started  when  you  did  not  handle  my  case in  may   in   honorable  ways.

  If YOU  and  court  of  Jyvaskyla not  correct  their  mistakes, you  carry  responsibility  of  isis hit  to  keuruu  social office  and Danske bank  both. Starting  of war in  sudetian mountains. Psycholog  Border   has  met  me  last  time in  may  and  he  says how  until that  day they havent noticed  any  mental  illness  in  Hietikko. He  knows me  15  years  or more  because  he  kept  long  therapia  to  my wounded  wife.

  This   means,  Mr  Border  can  proof  to  court  how all they  were  liers  who   wanted  help   polish  mafia ,   banish to Sahara   different  thinkers and  take  to  Finland  most  rich  people of  Somalia.

  Mr  Rudnicki  has  also  sd  card  from  discussions  with  al qaida police  and  Hietikko  where  they  confess  how  starting  of this III world  war was  serious mistake. Also  they  said  how  Hietikko  has  correct  information  when  i said  how  al  qaida  was  dropping  down with  electronic weapons  airplane  of  polish  president  in april But  they didnt  want tell  this  to  media.

  When  i  was  in  Finland  keuruu  police  station  ,  i  was  asking  Violetta  that  because  nobody  can  be  in  Wroclaw  ,  i  want  sell  it  and  buy  with   e  home  in  Keuruu  centrum. In  that  way  boy could  meet  also his father  and  i  could  get back  in  Finland  my  citizen  rights  and  healthy  services.

  But  Violetta  was  saying NO. What  for  its   not  good  to  her, she  try to  talk  how  Hietikko  is  psychopatic  killer. In  level  of  facts ,  I have  quite  big pension  from  works of  art  director  to  Nokia  and  Ensto  and  if  i  would  live in Keuruu  and  take  care  needs of  my  son,  Violetta  could  not get  money  of  finnish tax  payers.

  In  such  way  behaves  a polish  woman ,    whom  i  helped  from  communistic  Poland  to  my  new  house  in  Finland   , i  paid  all  her  costs  of  living  and  expensive therapias 18  years. And  later  pastor  Siemasz  say how  Hietikko didnt  give any  love  and  money  to  his puor  wife.

  Its  not  true, we  never  had  any quarreling  of  money, she  had my  visa  classic  card  and  new Peugeot  She was  very  careful  with  money, better as me. Until  her mother  and  sister  wanted to  rob  us. Also love  i tried to  give  her, but  its very  difficult  if  other  one  feels   only hate  against a  man , generally  ,  because  of  her  terrible childhood.

  If  we  read  letter  of  Violetta  Sarnowiak  53  pages  in  polish,  we  know  what    Halina Cieplucha  and  his husband done to  their oldest  daughter.

  Psycholog   Border  and  advokat  Kuukka  in Finland  both  have copy   of  that letter.

  Seksi teija she gets fucked while sleeping -

  A body of Earth surrounded by sky. Olen myos intian joogalaakareitten liiton presidentin K. She also said how police can arrest me if I come to Portugal. Uhkeita naisia webcam nauvo Las Vegasilainen sairaala erotti työntekijöitä vedonlyönnistä jossa yritettiin veikata koska potilaat tulisivat kuolemaan. Turku Säkylä Kihniö Kuru Keuruu. After 3 days of jazz blues rock and roll from America and UKwe use these same arenas  and hotel capacity  to purposes of roman catholic churchprotestantsjehova witnessesmormonesorthodixesmuslimansto friends of classical music. All my friends were very stupid, she said. seksi teija she gets fucked while sleeping

  : Seksi teija she gets fucked while sleeping

  ISOTISSI STRIPPARI POLTTAREIHIN Sex hieronta sekswork
  Seksiä suomessa seksi ilmaiset 365
  THAI HIERONTA MIKKELI DEITTI VIRO 486
  NAINEN ETSII MIES SALATUT ELÄMÄT PORNO Rehellinen, ajatuksia herättävä ja henkilökohtainen kerronta piirtää kuvan selviytyjän mielentilasta, joka pyrkii kohti seesteisyyttä, samalla kun taustarummutus kiihdyttää tämän mustavalkoisen, koruttoman ja lannistumattoman filmimuotokuvan tahtia. Please give me soonest advices  by telephone       in English or French to these family juridical questions. The idea of jyväskylä thai hieronta orkku net has found ways to diffuse into nearly all realms of life. Rendered in stunning stop-motion animation, The Lodge interrogates colonial concepts of savagery, critiques the de-humanizing of Indigenous peoples and explores the powerful medicine of our animal relations. Somehow never meets the light of day.

  Seksi teija she gets fucked while sleeping -

  Neljässä asteessa niiden häntä heiluu melkein viikon. The gesture is much appreciated by the young students as they are awaiting their first child. Kun konsultti kertoi tuloskortista, niin ne, joilla oli laatukäsikirja mukana, ottivat sen pyytämättä esiin.

  Otherwise we have free hands. Maroc is much more liberal country as Poland and Finland where almost everything is forbidden. Nous invitons tout le monde à la musique de haute qualité et des festivals de cinéma, chaque année jours en sécurité ensoleillée Agadir.

  New capitol of economia. Common  valuta is deutsche mark, but we agree  that  value of 1 DM  is  always exactly same as one pound , one dollar, one rubel  , dirham  or finnish  markka  model from  year New capitols  of administration  are 3, Terijoki in Russia , 50 km to west from st Petersburg. United militär forces of usa russia Britannia take care about  peace  in  new union against  outside attacts.

  In this way we  shall enter to peace of   years and kingdom  of heaven  on  the earth. When we do all. Dark soft sahara night make great  magic atmosphere. I do not agree this matter at all. Half of this large money goes to company Enstoivo , half to association Les Jaunes. We  use big  part of it  to be able to  offer free luxus healthy services to all  berbers, arabs who live in Maroc and foreigners who  have residence in Maroc. Enstoivo  shall sell  them  with attractive prices   nice house near beach km long Agadir -sidi Tual -Massa- Mirleft -sidi Ifni -Tarfaya- Layonne -Dakhla luxus services and wonderfull climate.

  With large money from  New world parlament association Les Jaunes  start take care of seniors from all world , wellcome and enjoy. It is very safe town, half million  people, but we not take any risk. Around that 27,6  hectar , chairs and tables we make mur 3 mtr high. In entrance security check, same as in airport. We  reserve that  name and  logo to   Keltaiset ry   but we  offer  membership with 5 euro forever  to all European Maroccian Russian and American people who find yourselves in  that video https: Join  us and make  your dreams true.

  Poland Baltia Finland and in Russia. We can  make something great together in next spring to prevent world war III in Europa, instead of such, America great, Europa united and  warm open contacts to russian people in level  of grass ground and our common hobby.

  KINGS road of km 69 days km km per day 1. Turku Säkylä Kihniö Kuru Keuruu. Meaning  of our associatin is to link together cities and willages of TRUMP TRAIN kings road  their, hotels, campings,restaurants,  to start world parlament and   great  festivales  in all willages nearby festival route km  long  from west sahara to Finland.

  When half million  americans drive with europeans 2  months  km  per day  with bikes scooters veterancars model 69  or older Some americans who came by car or bike km from Atlantis Dakhla  Agadir to Finland , want sell their bikes and cars saying it was lovely, but enough.

  Our association in keuruu pioneer pataljoona MOPO  markets can   hire  them to people who want go km to alfa point. How to  get every year  in  end of april half million american TRUMP supporters b  class citizens   send their  Harleys, scooters  and veteran cars or  older by ships to Dakhla  Agadir , Algeciras Spain or Gibraltar UK   We show them their  european roots   km  long, the best of american high quality cinema , best of blues  jazz  country rock and roll  in  the world,   individual harleys and most  beautifull wooden  loghouses from 50 states of America.

  Milliards of people , as mr Obama, D. Tusk respect the best qualities of cannabis in the world, its maroccian. But transport is problem to custom of Spain Italia Portugal Holland. Buy it  from the police.

  We take billions of euros from private mafias to make best healthy services in world to Marocco, costless to all who  live here, or visit as turist. After  i leave this to court of Agadir, we  must go to Europa. We are in danger to become  killed. Melika Ramouz  says that people in agadir court shall  like us and also majestet, police and santarm  shall smile for sure. But cannabis mafia and  fat administration shall  not like this idea at all.

  Thats why we must go to road again, Melika and Ait Ali  family start  live in Portugal  where  adres  is secret. I continue with  by motorbike to south east Germany Bautzen, near border of Poland where is my home, farm 34,5 hectar Miedzylesie. Police adam polanski and mafia ruled me and my small  boy to road of exiler..

  These milliards shall be handled in neutral ground keuruu, Finland  elina. Because state of Finland, consulat Rabat  marja. We change law in Maroc and Poland and set free from prisons all who are there only because of cannabis. States of Poland maroc save BIG money when many men go back to their families. Many children will  be happy.

  Tarja Halonen, President Obama and his daughter like it, also several million other americans. I t does  not mean that King of Gloria needs ´´puor mans nirvana´´, those people who saw him go, they surely took cannabis. Its a kind of  transcendental  statement  between dream and awake.

  Annual  meeting of  association Keltaiset ry  was ended  To help our common friend Mr Trump to make america great and respected in islamic Maroc. By showing the best parts of culture in 50 states of America and confessing in crime court of agadir all those terrible crimes against islamic 1,69 milliard islamic people, vietnam, laos, kambodza, panama, chile, cuba.. Promising better behaving and starting new economical -cultural operations between usa maroc russia and germany.

  If France want same quaranty from maroccian original al qaida IKL freedom fighters, berber blues brothers ,   France also should come to discuss to Agadir essalam agora. Essalam means peace pax mir salom shalama leggu. My jewish grandmother in Finland kauhajoki savikylä told me how her family is from mittelwald seitendorf miedzylesie and how maroccian berbers and jews were same nation in old atlantis, before ice period in europa ended, and lot of water broke atlantis mountains from 4 places at same time.

  Berbers climbed to mountains, jews ran to sahara egypt and palestina. We have no bigger difference. We are IKL, islamilaisten kristittyjen  liitto,  union of christian and islamic  motorcycletravellers, who respect common holy spirit of  Jesus Christ , Prophet Muhamed and chinese TAO.

  We  accept members from all countries, but not from Sweden. People not generally know that after state of ISRAEL and big exodus 46 47 started, most of people went there from south marocco. Here was lot of jews and we did not have any hate against them. Before we  get  bigger wheels to run ,  during  start period, we  may  follow  this kind of  deal? Quardians  accept only 4  men to  enter  there. Clients  come only  to  shop and  internet café near university. Ait Ali Brothers     Melika has house and wizum in Portugal  and she is   good person to buy to our shops in Agadir , Tata and Takad  second hand clothes shoes  flaptops  bicycles and also other  electronica  when  you  mail  her  exact  codes of products.

  Ait Ali build 4 floors  more upstairs. Hannu Hietikko start live in east Germany  in small willage  near Bautzen or Gorlizh. Im   not in government, but my son William K Sarnowiak and her ´´god ´´ mother Helena Antila Jalonen  are  chairman of board , government of 7. That  farm stand there alone, when police and prokurator of Poland  ruled  Hietikko  out of country.

  I wish to get help from crime court of Agadir also in this next problem. They already know about this crime, but it wasnt actual to handle in wedding.

  Because their own crimes of corruption million euros , Consulat of Finland in rabat was angry to comisario Birger Spets and also me. They had prevented our marriage 7 years. Not give wizum to melika to go to finland to make it and be witnes in court That was making lot of problems and economical losses. Living unmarried with european man was ashame and danger to all melikas family.

  The same they did to me in poland - and also there was question about land properity of 34, 5 hectar later they decided that Hietikko goes to prison if I come to Poland where is my socialized properity 1, million euros. To our weddings to agadir court joel. When neighbours jehowa witnesses almost every week came to say with axe in hand, ´´go to finland we kill you and búrn this house ´´ DR Lange knew what kind of people are these jehowa witnesses in Klodzko walley , mafia in disquise also what finnish social women did to me in Finland-.

  To stabilize my new life in Poland, i should eat 3 gram hasis every morning in breakfast. Its legal medicin in germany, he said, best of all.

  But only bare using in Poland is big crime. At this monent they keep in prisons more as 4 0 people only because of USING cannabis United nations who says how its much less harmfull as alcohole and cigarettes. But state of Poland put me to prison 3,5 years if i try to come back to my farm. OK, in not come, but what for my son and his mother not can? In this matter is behind big crime.

  But all islamic and german sport clubs in Bauzen     Dresden are ready to help. I wish that they talk peacefully with polish people trying them to understand how terrorism of kazakstan people cant continue anymore. Stalin sent best killers half million to sudetian mountains after germans got 2 hours time to pack 20 kg This situation what happens in poland or kaavi is not any more under my control. Me or my wife not ask anybody to do anything what is not legal in Poland in case of ´´indicator ´´ kuumemittari Hietikko.

  Responsible one is ambassa on finland in warsawa jari. In that adress happened unusually hard violence against shy innocent girl Violetta Sarnowiak. Because of that she killed my son. In polish and islamic law its murder never becomes juridically old. I demand that state of Finland who killed our son because of rascistic thinking in viestinta kela. Consul in rabat maija-liisa.

  I not like that my son must live in such country as Finland and never can see own father. It has very terrible historia, state of Finland has been killing own citizens more as russians killed us in winter war. If you Frau Merkel help me and my son to go back to our home in sudetian mountains , by giving us lawyers, compensations of war to Germany in islamic court shall be only usefull and productive-- economical and cultural co operation.

  Starting from Art and bisnes academia of Agadir. We need 27 men from Germany, teachers of bisnes, management, logistica, economia , with 5 years agreements.

  We also want employ 69 men or women, teachers of artesanworks, architectura woodcarwing , psychodramatheathre, cheramica, painting, graphics, jazz,blues, folk music , speedway and motocorss from White Russia, Portugal, Poland , Russian Federatio and from 50 states of America , Canada and from north side of new finnish K3 line Köyliö Karijoki -Kauhajoki- Keuruu-Kaavi -Koitereen kivijärvi We use all simply basic ´´monkey´´ english, mostly spoken lanquage in  the world.

  Google makes it to french quite ok, but to finnish no. Our lanquage belongs to family of sanskrit, we are not europeans at all. Hungaria, Estonia, Mari  and Karelia belong to Kalevala folk. FURTH  also streets can  open own world expo,  unianova.

  Back to Spain S 9. S  -    Käkisalmi   N 4. Send  us  your  youngsters  and  teachers to develop these  matters We should start organize in beach of sidi tual 1. Send reservations to busra. Ticket to 3 days festival 20 euros you must pay in advance.

  We get money to build good tents and employ good artists. Offer your band to busra. We are controlled by finnish police and government kirjaamo prh. We not FOOL anybody. We offer such ´´camp Davids to all associations, who accept rules.

  No violence, no chemical narcotics, rubbishing surround costs 50 e. After 3 days festival those groups drive brand new motorway km to high Atlantis Ini Tanount. Trip of 69 days from alfa Atlantis Agadir to omega land of FINN, kaavi keuruu needs such camp davids for million in 69 places. We can save big suffering if stop stupid quarreling, who is first, because Jesus says how first ones will be last ones. Listen the best blues jazz country rock and roll from 50 states of America. Sub tropical sunny Agadir is more safe as any town in Europa.

  Strong police santarm and ordinary citizens in Maroc prevent terrorism effectively and our King wants 10 million visitors per year. Both cities have good habour and airport. We have also political targets, and we support Putin Trump and King of Maroc. This is invitation to those 3 kings and to all people in Europa, USA and Russia, who want peace, real democratia and wellbeing.

  We should open the folk parlament of renewed European union FEU in Agadir and other 68 willages nearby kings road km long, where travellers have evening party , saunas and tents. Same prices, Motorcycle turist couple pay 10 euros sleep e , bensin e km e e per nose is not bad price from 2 month kings trip. Well planned interesting programs by this route to inside europa , back side willages , most beautiful and peacefull places where not many turists has been.

  You not need any maps, no satellites , all cross roads are marked with yellow arrow and letter K. In such situation when  leaders  of Union are pushing us to destruction, economical catastroph and  nuclear war, we must trust to GOD and  mr TRUMP  who  helps us to take leadership to own hands.

  Most important is to start russian glastnost and jewish  jadoa, open the  curtains of lies and start  talko true, as Mr Trump do. USA and Poland  did not respect orders of united nations, when they started this dangerous war.

  Germany swore how  they should  never any more  send armed groups outside their borders,  but  they forgot this. Madam Merkel self caused  catastroph to her country.

  It was also victim of this al qaida war   Near this house  in Klodzko walley , owned by  16 years old son  and his  polich mother FB viola sarnowiak ,    is place enough for million people. I n front of this house we want  build a stage  from  beton and nature stones. Large loudspeakers and technical staff inside to those 4 buildings. If you and Deutsche bank give it to association  die Gelben rf  keltaiset  ry, we make to this old german house centre of german culture.

  Technical innovations to make that stage in front of this house VERY interesting. Best possible loudspeakers for million  people in Klodzko walley. Willage commission of Gniewoszow new soltys william. This show we shall sell to tv companies in all world. We pay honestly to holders of copyrights and sell a lot their original cd. If we not can make this true,  we wonder what for  not? Mr Trump  has big power in Poland , and he could start  this with 2 minutes telephone  discussion to president of Poland.

  Invite to Gniewoszow Dlugopole walley  million motorcycle scooter and horse traveller a nnually  every summer 1. In meantimes we  give microphone to everybody , who is not drunken.. I do not agree this matter at all            Klodzko  walley  exists in  middle  of Europa, km  to east from Praha. Train to Lichkow, Miedzylesie Mittelwald , to station Domaszkow. From Wroclaw train to Miedzylesie, station Domaszkow. We need lot of voluntairs  to help soltys Adam Prokop in Gniewoszow.

  Tickets to this 3 days festival will  be 20 euros. Take with you own sleeping backs. Rubbishing surrounding is  forbidden,  mandate is 50 euros. Rubbish  police,  local children under 15 years has a right to get it to themselves, and if someone not want pay, those children can paint you blue with spray. If you  cant use 2 months to this,  you can travel with kavalkade  5  km  or   km to  next  festival and  feel  the  atmosphere when all  Europa and America are on  the  common  road to peace and well being.

  To  open  folk  parlament of  European Union in Poland. Annually  every summer 1. Spain sienna brown, Portugal middle green,  Marocco dark green. Sweden middle blue, Britannia middle red. White Russia white etc 7.

  These cities and willages  arrange every year many  kind of festivals  with  money of european union, but if we keep  them  according common synchronized  time tables,  traveller can see and feel all europa singing and celebrating. When all willages  make  advertising to USA and all  Europa , very big  road festival starts for sure. Lot of good work places appear to Spain and Portugal. Europa union should support  this   In Spain  they  have own strong rich culture and spanish willages should show what it is.

  Thats why  50 states of America should  concentrate to show in Portugal  what is  valuable in America. Portugal is also most puor  land in Europa, they  need  lot of good workplaces      villa verde Ficalho  Portugal , 96  wooden loghouses with charming interiors  from Kentucky. Wooden loghouses upstairs with individual interiors After 15 km  exhibition  of  best  parts of culture and 96 houses  from Colorado, near      Villa Nova de Sao Bento association Keltaiset ry is grounder of IKL and development association  of Takad-Toile.

  We  are controlled by finnish police and government kirjaamo prh. We can save big suffering if stop stupid quarreling, who is first,  because  Jesus says how first  ones will be last ones. Unianova of christians and muslimanes.

  Listen the best blues jazz country rock and roll  from 50 states of America. Strong police santarm and ordinary citizens in Maroc  prevent terrorism effectively and  our King wants  10  million visitors per year.

  IF  i  have got correct information, leaders of islamic  freedom fighters and german new natzies are  ready recommend their supporters   to finish  blind  mass  killing of  innocent  people.. According law of Finland state must pay all costs of lawyers, without looking at the incomes, if  the crime is connected sexual violence.

  This has happened, we have evidences in raports of hospital T12 at epshp. From jehova witnes family Illnicki, who started against me crime court of 3,5 years, and who was terrorizing our life 10 years, I demand from  jehowa witnesses new york brooklyn  to myself euros, to  my wife violetta euros  to our son euros ,  plus  costs of lawyers.

  Owning of  8 hectar land and all  buildings  to association Keltaiset ry. Those illnickies are not polish people, after world war II Stalin was giving german houses to best killers from Kazakstan. They got work to help communistic police of Miedzylesie to spy polish farmers, what they talk,what they eat.. When Poland joined EU, such old power constuctions still exist in small mountain willages as Gniewoszow-Seitendorf. All willage must still be afraid of terror of Illnickies.

  Those men must be ready to say this also to the prokurator, if not, they can get serious problems. Family illnicki has pushed away from that willage ALL new people. They were shouting too many times in front of our house, go to Finland, we kill you and burn your house. Now they can hear this same themselves very soon from german new natzies if I must accept their offer of help. Its not illegal in Poland,says police of Miedzylesie and consul of Finland in Warsawa.

  Best  to Poland  that willage is to allow   my son William 16 old , her mother  to come back to home. If its not possible, many people in Poland Portugal and Finland shall die soon. But because they have destroyed the quaranty of the credits, I demand  ALLIANZ wroclaw , state of poland and roman catholic church repair  it to top condition.

  Miedzylesie gminna administration  Soltys adam  prokop  came order to his  brother Romek, to burn  our house. Trump is  man of GOD  there will be new union, more healthy and fresh. Leaded by digital direct democratia power to  the people     Donald Trump povasi  koko EU: If  you want join  us,   If your willage cant employ big artists , make amplifier watt, large loudspeakers made from beton, frontpanel massive wood. To be able to show the best parts of american and british culture , willage commissions must find volyntary actors and actrisses who not  must be able to play or sing, but  have sense on sweng and  similar outlook as  famous artists Janis Joplin, canned heat , van Morrison, Rory Gallanger etc..

  After 3 days of jazz blues rock and roll from America and UK , we use these same arenas  and hotel capacity  to purposes of roman catholic church , protestants , jehova witnesses , mormones , orthodixes , muslimans , to friends of classical music etc. We  can  make  large  money with  this road..

  I was married with polish architect Violetta Sarnowiak 18 years and we have common son William K. We lived in Poland 10 years and I visited international al qaida police in Poland Wroclaw Podwala street  in may I had small recorder in my pocket. It came out how airplane of polish president in Smolensk was dropped  by electronic weapons of al  qaida.

  They did it as a protest because Poland and usa started this big war without respecting orders of united nations. Unfortunately its true and we have now big problem, he said, and I can swear this in court with fingers on the Bible,  -  if lawyers  Rudnicki  and Krtotlinski  not want find that SD.

  In that case they must pay me   e. But they not want give me possibility to  talk in any court, not in any media. In last years in Poland are  rising to power very dark fascistic forces of roman catholic church and they like to help usa to start war against Russia and Ukraine, real motive is Caucasus oil recourches , like Hitler had  before.

  IAN GOLDIN , previous vice manager of the world bank has said how usa is loosing its economical and miltar power and they try to make situation better  in all  possible ways. Nobody gives up the power without fight and its easy to use   such  polish  people  and fascists of ukraina  to their dirty purposes. Poland  has national complex about days of Hitler when germans were beating down them too easily. They want be now powerful  natzies and go to kill  islamic people because roman catholic priests teach how they all  belong to fire of hell.

  Only confessing our personal  and national sins, we start understand   realities, and enter to better politics, madam Merkel. Your  land made serious mistakes, and now german police wrote how you have once again  war this time inside   And  media makes people to believe how all  bad comes from Islam.

  All  jehowa witnesses and christian  priest in Poland , Portugal and in Finland pastor matti viitanen teach how all 1,6  milliard muslimanes belong to fire of hell Before martin Luther and Hitler said how all  jews and quipsies belong to fire.

  Now those holy christian lunatics   plan big nuclear war and all europa and russia will be in fire of real hell. They are not islamic people, and all world knows how 38 million polish emigrants behave in other lands.

  My finnish husband Hannu was living in  polish sudetian mountains 10 years with his previous polish wife FB Viola Sarnowiak, small  boy William.

  But polish people got jealous because of remonting old german farm of  family Gebhardts. Neighbours  came  with axe in hand  to say, go to Finland , we kill  you. Gangster team abau onet. Gazeta BRAMA in Klodzko and Jehowa witness family Ilnicki with  their network in all Klodzko walley was playing big  role-- blackpainting reputation of  victims of crimes. Police and consulat Finland do nothing, when there is no law and order in Poland, not in Finland,  not in Portugal.

  Europa union is rotten  and sick , as mythic oak of kalevala. But this brave german Trump wants fall  it down. But who was  leading war to Germany and Finland, its big question Frau Merkel. They all believe that Mr Trump shall lead  people to III war ,  but he came to this poker of life only half year ago.

  Lot of shit  happened before Finnish   people with force of german amfetamine  wanted be first and BIG suomi, trying to move their east border to URAL mountains and killed with germans 20 million russians After those terrorists were pushed away,  finnish president Paasikivi basic stone said how a bit  more  healthy  politica starts by  understanding realities from  ourselves and our  surroundings. Gautama Buddha said the same, also Sokrates ,Jesus , also grounder of www.

  We not  can  get peace of years , not even one week, dear madam Merkel , if we not want start confess realities. Contact bitte in english to advocat in Helsinki markku. After war  sport bisnes in finland has  been totally based to narcotics. But Finland not want confess this fact. All country swim in big lies. My father was not typical finnish man, as person in next  photo.

  He did not hate russians and did not admire german natzies. But most of people did, and still today feeling is the same. Hitler is gone, but king of Finland is usa, same as in Poland. But now they have german boss who want break european  union, as polish  kurvas did to my home..

  But its not true, there are lot of ciwilized intelligentsia,  but constructions of power are from communistic period, totally corrupted.

  Now he is president of European council and he could do it. But he cant because he would risk his OWN high carier and large incomes. As well ladies in international crime court of HAAG who  not want open case against war criminals usa and Poland. And when I write such, you must understand that  threatening with killing has been 15 years legal  against  me , my family and agroturist clients as swedishsteel gmx.

  It was originally question about manusscriptura of fictive screenplay , ordered to produce by procurator Beata Jelinska   but when  procurator Jelinska and police Polanski banished me to Sahara and my  cinema plans went to hands of maroccian al qaida and german is is  gruppen.

  Kiukkuiset fantasiat  olivat tarkoitetut eraanlaiseksi itse terapiaksi , mutta   alkoivat elaa omaa elamaansa. I know many  of them after travelling everywhere with my desert endure bmw  paris dakar. Lot of german outlaws are hiding in sunny  peacefull south Maroc  and plan is is operations in all world.

  This is not any cinema fantasia, its real reality , Dr Neves. I got also possibility to give them my own suggestions to this new deal. Because Germany and Finland had to give lot of land after starting illegal wars,  this must now Poland do.

  We are at same time concrete but spiritually in level birds. This area was belonging before to Germany, very  long time ago to finn Ugrian nations after they were wandering from India to Europa. In coran and bible is equal law, this what is legal to do to one of these smallest Hietikko and my small family,  my small turist bisnes , its possible legally to do to the biggest Donald Tusk  or against ALL turist bisnes  in Algarve or in Klodzko walley.

  IF  gminna  miedzylesie has something against our better  plans. These all houses in  koldzko walley  originally  belonged to germans, but they had to go away. They got 2 hours to pack 20 kg and march to railway station. To me this happened  in middle of European union. Police Adam Polanski and prokurator Beata Jelinska were ruling me away from Poland and they made it concrete with hard police violence , breaking my house to small  pieces.

  It was beautifully  remonted by my architect wife , culture historically valuable object , house of german family Gebhardts  in Seitendorf Mittelwald. And when such is legal in EU Poland , it means that we are living in illegal anarchia.

  I can t go back to my home and some other people break it. In other case mr Tusk is in danger to become killed, and he knows this. Also people in Keuruu city house and info valvontalautakunta. Ul Slonza 1 Dlugopole zrj  abau onet. In Lodz lanquage school perfekt okei. It means all  who are involved to this crime but   wish of me and my wife  is to get rapidly legal solution. Preventing our marriage 7 years has happened  in Agadir mingr menara.

  It was uckly international crime and  court of Agadir heard about it State of Finland  must give me lawyer because Ahmed el Faquir started be afraid. Consul of Finland in Maroc Rabat. You wanted  know plan of journey to Finland from my maroccian wife Sofia Hietikko, previous name Melika —Sofia Ramouz.

  Meaning of this journey to Finland is to be  my authorized represantive in court of Jyvaskyla. Power of attorney is written in English and apostilled by government of Portugal , Evora.

  Because to this crime is connected 2 illegal arresting in Finland and sexual violence, all costs of lawyer must come from state of Finland. Because I  have not got any truthfull answer if general doctor Tuomo reina in Keuruu still  write how Hietikko  is  mentally  ill  and if police still try arrest me, im not coming to Finland at all before these matters are processed in the court.

  We  need to know what days Melika should be in Jyvaskyla, she will not wait there 3 months in expensive hotel. My polish ex wife did not invite us to www. You  have loosed your son Hietikko, said tampere social system SS  lady  teija. She will  loose her head when german is is sturm gruppen come to tampere, so it was written in  my fictive horror comedia exodus today.

  But german criminals in south morocco took  my  plans very seriously. Only  way to cancel  such terrible scenario is to investigate this matter rapidly but deeply. What for she  block  melikas email   and  not answer  even  to consul Vahakuopus? Ja miksei kukaan asianajaja uskalla auttaa nain luonnollisessa asiassa? Molemmat  vanhemmat ovat iakkaita, vain  yksi lapsi joka on  yhteinen.

  Miksei han voi saada isansa omaisuutta vaan pitaa elaa yksinhuoltaja aidin niukoilla tuloilla  kalliissa Suomessa? Pelkka eu vuoristotuki siita olisi yli 20  e vuodessa, marokkolaisen uuden vaimoni perhe ovat maanviljelijoita, haluaisivat pitaa lehmia, tehda polttopuubisnesta siivoamalla Williamin  metsat.

  Myoskin Puolan LAKI  panee  tahan maanomistaja Sarnowiakille  velvoitteen, mutta  mita  tehda kun  se maa  on  lapeensa rikollinen. Se ei ole meidan syymme, vaan Puolan roistovaltion syy. Saksalaisten camping autojen paikoista saa 30 e vrk  ja niita voisi s inne ottaa monta sataa. Mutta  miksi  pocztavioli77 gmail. Eika ex vaimoni sellaiseen paikkaan poikaansa halua vieda edes kaymaan. Minut rakkaan miehensakkin  pyysi hienovaraisesti toimittamaan ulkomaille turvaan, varmuuden vuoksi karkottamaan myos Keuruulta ja Torremolinoksesta Minna Tyvion ja Tero Artimon  avulla.

  Nyt se olisi ratkaistava. Miksi ex vaimoni , jonka autoin uuteen talooni Porvooseen kommunistisesta Puolasta , kayttaytyy tuolla tapaa? Suomen valtio kieltaytyi antamasta hanelle asiallista psykoterapiaa  vaikean isavammansa voittamiseksi. Siksi han kuvittelee etta Hannu tappaisi oman poikansa vaikka me olimme parhaat kaverit toisillemme 6 vuotta ennen Keuruulle piilottamistaan.

  Mutta  miksi moinen vainoharha menee lapi Suomen poliisi ja oikeusviranomaisten  poydilla, se osoittaa Suomen  hallinnon ja  oikeuslaitoksen  taydellisen konkurssitilan. Seka sen  miten suomalaiset valtarouvat vihaavat keski-ikaisia miehia eivatka halua myontaa minunlaisilleni  minkaanlaisia ihmisoikeuksia.

  Ei edes oikeutta avioliiton solmimiseen. Marokkoon  emme voi jaada , Melikan vaikutusvaltainen eno , islamilaisen teologian professori Ahmed rakibi yrittaa saada Marokon santarmin  pidattamaan vaimoni  enka  halua elaa ilman hanta.

  Kun   maijakatila netcabo. Sielta 3 kuukaudeksi  Iraniin.. Kasmiriin  Srinagarin  laaksoon  jossa olin aiemmin  pitkaan. Jos poikani joskus aikuistuttuaan haluaa isansa loytaa, sieltapain on syyta etsia…Moottoripyorani   , kaksion , asuntovaunun  ja palan maata jatin hanelle Agadiriin.

  Niin  etta sellainen  on  matkasuunnitelma, rakastettava  konsuli Vahakuopus. WE are victims  of polish  mafia and if police of Finland and Poland not want help,  help comes from  german  maroccian   sport  clubs , sturm gruppen  is is kissit  kaikkialla  achtung! What for not any lawyer can not help in so natural matter? Snow white and the 7 height challanged people or Dwarfs if you don't want to be pc http: Some of the biggest chicks you'll ever see!

  Softcore Big Boob Harley Neanderthal Test Test Yourself: Are you a Neanderthal? Do your eyebrows meet in the middle? Can you lock your knees in an upright position?

  How about a forehead? Is it easy for you to balance a book on your head? Do you ever open beer bottles with your teeth? Are you frequently more comfortable squatting on your heels than sitting in a chair? Is your head attached vertically to your neck? Less than five feet tall? Ditto for your lower and upper legs. Have you ever felt like bashing a postal clerk with a club? Is the space between your big toe and your other toes big enough to hold an apple?

  Do you regularly eat apples in this fashion? Do people think you're wearing your hair in a bun when you're not? Can you count your vertebrae while wearing two sweaters and an overcoat?

  Is your nickname "Duke", "Butch", or "Animal"? You are a virtually pure homosapien. Feel free to build bridges, compose symphonies, and overrun the world.

  A slight Neanderthal strain means that you will occasionally have spells of primitive behavior, crawling around on all fours and whooping wildly.

  If you live in California, no one will notice. You can still function quite well in the modern world, but avoid eating in fancy restaurants lest your table manners give you away. Your Pleistocene heritage is predominant. You should consider a career in pro football. Unfortunately, your genetic makeup is Grunt City; there is no place for you in human society.

  A career in politics is recommended. That way if they get angry they'll be a mile away -- and barefoot. Women are from earth. It enables you to recognize a mistake when you make it again. High School Science test excerpts This is a list of comments from test papers, essays, etc. When you do not breath, you expire. Oxygin is pure gin. Hydrogin is gin and water. The brainium contains the brain, the borax contains the heart and lungs, and the abominable cavity contains the bowels, of which there are five - a, e, i, o, and u.

  The purpose of the skeleton is something to hitch meat to. All water tends towards the moon, because there is no water in the moon, and nature abhors a vacuum. I forget where the sun joins in this fight. The older it is, the more extinct it is. A managerie lion running around the Earth through Africa. To become a naturalized German. A nest of young puppies. Something you find crawling all over a dead cat. What you give a person when they are going away.

  A body of Earth surrounded by sky. A kind of celery gone bloodshot. A large, empty space where the pope lives. Put the nose much lower then the body until the heart stops. Climb on top of the person and move up and down to make artifical perspiration. Rub the person's chest or, if a lady, rub her arm above the hand instead. Or put the head between the knees of the nearest medical doctor. Put the dog away for several days. If he has not recovered, then kill it. Apply artificial respiration until the patient is dead.

  Use an agonizer to spray the nose until it drops in your throat. Keep it in the cow. The question of "need" is irrelevant, so don't bother pointing it out. Anything on sale is fair game. Women never have anything to wear. Don't question the racks of clothes in the closet; you "just don't understand". Women will always ask questions that have no right answer, in an effort to trap you into feeling guilty. Women need to feel like there are people worse off than they are.

  That's why soap operas and Oprah Winfrey-type shows are so successful. Even the strong-willed ones need a man around when there's a spider or a wasp involved.

  Women always go to public restrooms in groups. It gives them a chance to gossip. Women can't refuse to answer a ringing phone, no matter what they're doing. It might be the lottery calling. Women never understand why men love toys. Women think all beer is the same. Women keep three different shampoos and two different conditioners in the shower. After a woman showers, the bathroom will smell like a tropical rain forest. Women don't understand the appeal of sports.

  Men seek entertainment that allows them to escape reality. If a man goes on a seven-day trip, he'll pack five days worth of clothes and will wear some things twice; if a woman goes on a seven-day trip she'll pack 21 outfits because she doesn't know what she'll feel like wearing each day. A man would not be able to identify most of these items. Women love to talk on the phone. A woman can visit her girlfriend for two weeks, and upon returning home, she will call the same friend and they will talk for three hours.

  A woman will dress up to go shopping, water the plants, empty the garbage, answer the phone, read a book, or get the mail. All women are overweight by definition, don't agree with them about it. If it is not Valentines day, and you see a man in a flower shop, you can probably start up a conversation by asking, "What did you do? They seem to prefer taking a flying butt leap towards the bowl and then chewing men out because they "left the seat up" instead of taking two seconds and lowering it themselves.

  Women can get out of speeding tickets by pouting. This will get men arrested. A Chinese guy was trying to exchange yen for dollars and asked the teller, " Why it change, yestoday I get two hunat dollar fo yen - today I geta Hunat eighty? I have a killer jigsaw puzzle, and I can't figure out how to get it started. She lets him in and shows him where she has the puzzle spread all over the table. He studies the pieces for a moment, then looks at the box, then turns to her and says: Let's have a nice cup of tea, and then Great site for all vintage fans!

  Just came across this site. I'm not a huge vintage fan really, but I thought this was the most original idea I've seen for such material. Kudos to the creator. With music to match no less! This would have been perfect as a Father's Day post, but alas, it's Mother's Day. Reguardless, check out the kind of ladies good ol' granddad used to jerk to. Even if you're not a big fan, it's still worth a surf just for it's uniqueness and it'll show you how porn has advanced by leaps and bounds since it's humble beginings.

  Ilmaista olutta You Have Got to see this! Free Beer on internet!! Anheuser-Busch are having a beer promotion. Jus fill-in the online form on their web site they'll send you a complimentary FREE case of assorted domestic and imported beers - which is meant to introduce you to their products! Apparently they have this promotion going until the end of this month, or till the first 10, cases ship.

  If you haven't heard about this, jump on it!!!!! Kivoja pätkiä Index of voyeur movies http: Oi aikoja, oi tapojen puutetta Näkikö kukaan kumpaakaan tilannetta? Pohojalaanen siipanhakulomakes Jos ootta sinkkuja ja ettittä siippaa, niin täs teille pohojalaanen kyselylomake. Tämän voi etukätehen lähettää kaikille samalla kylällä asuville aviopuolisoeherokkaille.

  Heleppo tapa selevittää tärkeimmät seikat heti kättelys. Ei tartte ihimetellä sitten jäläkehenpäin. Palauttakaa sitten mullen viivyttelemäti. Lapun antanu henkilö on miälestäni: Tenavadieetti Eräs ylipainosta kärsivä henkilö oli kokeillut lähes kaikki keinot ja oli epätoivon partaalla. Lopulta hän paatti kokeilla toisenlaista lähestymistapaa. Jo pitkään tunnettu tosiasia on, että kaksivuotiaat ovat yleensä hoikkia. Lastenlääkäreiden, röntgenhoitajien, ravintoterapeuttien ja turhautuneiden äitien yhteistyönä laadittiin tämä uusi dieettisuunnitelma.

  Se on edullinen, vaihteleva ja ravitseva. Älä kuitenkaan aloita tätä dieettiä neuvottelematta ensin lääkärisi kanssa. Muuten voit tarvita häntä jälkeenpäin. Syö kaksi hyppysellistä munaa, ja murenna loput lattialle. Haukkaa kerran paahtoleivästä, ja hiero sitten hilloa kasvoillesi ja vaatteisiisi.

  Lounas - Neljä väriliitua värilla ei väliä , kourallinen murskattuja perunalastuja, ja lasi maitoa kolme siemausta, kaada loput lattialle. Päivällinen - Keksi, kaksi pientä kolikkoa ja yksi suurempi, neljä siemaisua tiskialtaasta.

  Iltapala - Paahda viipale paahtoleipää ja heitä se keittiön lattialle. Syö lusikallinen vanilliinisokeria ja juo puoli pullollista vihanneksista tehtyä elintarvikeväriä. Lounas - Puolikas pötkylä vaaleanpunaista huulipunaa. Puraise leikkipihalta tuodusta tupakantumpista jonka muut perheenjäsenet pakottavat sinut sylkemään pois jääkuution kera.

  Välipala - Nuole tikkukaramelli tahmeaksi, vie se ulos ja pudota hiekkaan. Nuole jälleen kunnes se on puhdas. Tuo sitten sisälle ja pudota matolle. Päivällinen - Kivi tai kuivattu herne, työnnetaan ensin vasempaan sieraimeen. Juo puoli lasillista, jonka jälkeen tunge lettuja lasiin. Poimi eilinen tikkukaramelli matolta, nuole karvat pois, ja piilota se sohvan tyynyjen väliin. Lounas - Kolme tulitikkua, kaakaojuomajauhetta ja hillovoileipä.

  Tunge suusi täyteen leipää ja sylje se lopulta lattialle. Kaada lasillinen maitoa poydälle ja nuole se siitä. Kaada lasillinen maitoa kulholliseen maissihiutaleita. Kaada päälle puoli kupillista sokeria.

  Kun maissihiutaleet ovat pehmenneet, juo maito ja syötä murot koiralle. Lounas - Syö muruja keittiön lattialta ja olohuoneen matolta. Etsi tikkukaramelli sohvasta ja syö se loppuun. Päivällinen - Spagettia sekoitettuna lasilliseen kaakaojuomaa. Toinen puolikas vaaleanpunaisesta huulipunasta jälkiruoaksi. Peruskoulun koevastauksia - Helsinki on monessa mielessä Suomen tärkein kaupunki. Mikä nimi sille on sen takia annettu?

  Aviopuolison veli on lanko. Mikä on aviopuolison sisar? Keitä suomalaisia säveltäjiä tiedät? Mitkä ovat Ruotsin naapurimaat? Miksi kaikki ihmiset eivät voi syödä kaikkia ruokia? Mitä tarkoittaa sana rabbi? Mikä osoittaa, että maamyyrä on sopeutunut elämään maan alla? Mistä voi päätellä, että koira on petoeläin? Kuka on Tampereen hiippakunnan piispa?

  Mitä Jeesus tahtoi opettaa vertauksessaan rikkaasta miehestä ja hänen palvelijoistaan? Entä mikä on karju? Luettele islamin uskon erikoispiirteitä. Kun se on pehmeätä ne syö sen. Mihin kahteen osaan peruskoulu jakaantuu? Mikä on se pieni laite, jolla voidaan katsoa ilmansuunnat, niin ettei metsässä suunnistaessa eksy?

  Mihin eläinryhmään karhu kuuluu kävelynsä puolesta? Entä mihin eläinryhmään kissa kuuluu kävelynsä puolesta? Mitä tarkoittaa latinankielinen lause "Errare humanum est"? Kenet Wellington voitti Waterloossa? Mitä vääriä jumalia voi olla nykyajan ihmisillä? Miten Ateenan demokratia vaikutti kaupungin asukkaiden elämään? Minua on onnistanut 36 kertaa, eli keskiarvolla yksi yli kymmenestä. Ohessa seuraa lista syistä, miksi en ole onnistunut useammin: Tässä syyt, mikset ole saanut useammin: Syy siihen, että niinä kertoina, kun pääsimme asiaan, makasin liikkumatta paikoillani oli se, että et osunut ja itse asiassa nait lakanoita.

  Eräänä päivänä paavi tulee kokoukseen New Yorkiin. Hän astuu limusiiniinsa ja kuljettaja lähtee ajamaan moottoritietä. Paavi koputtaa ikkunaan ja sanoo, "Antaisitteko minun ajaa". Limusiinin kuljettaja sanoo, "Minun ei odoteta sallivan sellaista.

  Lopulta paavi sanoo "Entä jos sanon, että antamalla minun ajaa pääsette suoraan taivaaseen. Poliisi tulee ulos autosta, koputtaa ikkunaan, paavi kiertää ikkunan auki.

  Poliisi sanoo "Odottakaa hetki. Poliisi sanoo "En minä tiedä, mutta hänellä on paavi autonkuljettajanaan!! Kansainvälisuus kasvatuksessa on hyvässä mallissa.

  Mies kysyi Kuopion torilla mieheltä jotta tietääkö hän, kuinka kaukana Afrikka on. Hesalainen rekkakuski meni Kuopiossa baariin ja tilasi kupin kahvia. Savolaisukko tuli baariin ja tilasi drinkin. Savolaisukko seisoi tien reunassa kilometripylvään kohdalla jossa oli numero kolme. Ajoi siihen kaksi herrasmiestä, pysäyttivät ukon kohdalle ja toinen kysyi: Ukko vilkaisi ympärilleen ja totesi: Jossakin Savossa isäntä souteli pappia kapeahkon salmen yli.

  Pappi istui perässä ja heitti viskurilla vetta veneestä niska limassa koko matkan. Tultiin rantaan ja isäntä teki kotiinlähtöä. Mikä on Savossa kokonaan rauhoitettu lintu? Savolaismies istui Kuopijon rautatieaseman odotushallissa ja alkoi tehdä itselleen sätkää.

  Viereisessä lipunmyyntikojussa virkailija katseli äijän tekemisiä vähän alta kulmien ja kun äijä sytytti tupakkinsa, virkailija huusi: No, äijä ei reagoinut mitenkään, jatkoi vaan tupruttelua. Kohta virkailija huusi uudestaan ja kovempaa: Matkustaja kysyi Savossa konduktööriltä: Mikä on projektin savolainen määritelmä? Mitä on suojatie savoksi? Matkailija halusi uida kuumana kesäpäivänä ja kysäisi peltotöissä olevalta Savon ukolta: Ylettääkö siinä jalat pohjaan?

  Vuan sitä en tiijä ylettääkö piä pinnalle. Savolaisukko tuli ensivisiitille Helsinkiin ja erehtyi kysymään kelloa asemalla maleksineelta skiniltä. Tämä vetäisi ukkoa leukaan ja letkautti: Ukko putosi istualleen ja tuumi ylös noustessaan: Mies heräsi kapakan pöydällä rötköttämässä, kun ovimies tuli nykimään hereille. Tapsa otti hetken lukua, sitten tukea seinästä ja yritti pysyä pystyssä, mutta kaatui taas. Tapsa kirosi, ryömi pari metriä ovelle, otti tukea kaiteesta ja nousi ylös pysyen vaivoin pystyssä.

  Kun kaide loppui, Tapsa olisi joutunut etenemään omin voimin, mutta maailma pyöri ja löi lopulta taas kasvoille. Taksikuski tunnisti Tapsan todennäköiseksi asiakkaakseen ja meni auttamaan häntä. Astuessaan ylös pirssistä Tapsa ei vieläkään pysynyt pystyssä omin voimin, vaan päätyi jälleen vaaka-asentoon. Tapsa nosti päätään ja mumisi: Joosto-ohjelma työelämän vaekeuksiin Työntekijän ohjjeet: Taputa ja kehu, että siinä oes aenesta heviyhtyveen laalajaksj.

  Jos töetä on liikoo. Kiittele pommoo siitä, jotta on ies töetä paljo. Ku kaekesta muusta on pula. Jos palakka on liijan pienj. Hihkase tilipäevänä, että nero pomo on keksinä aekakonneen!

  Se suoltaa viime vuosjtuhannen tilinaahoo. Jos työn vaahti on liijan kova. Sano jotta pomossa on suurel luokan valtijomiesaenesta. Tarjovvaa vuan verta, hikkee ja kyynelijä.

  Jos lommoo on liijan vähä. Tuo hiilirilli työpaekalle ja kutu pomo paestammaan makkarroo ja juommaan kaljjoo. Kun se sitte tulloo töehin, nii halloo sitä, itkee tirraata ja sano jotta kun niin harvon nähhään.

  Jos työn jäläki on kelevotonta. Kehu antaamuksella työntekijän nuorekkuutta. Että tuntuu ihan ku oes koolun harjottelija. Jos työntekijät haakkuu ilikeeksi. Liikutu ja kiittele, kun ne aotto sinnuu viimeennii tulemmaan ulos kuapista. Jos valitettaan pienijä palakkoja. Ou laskevinas konneella ja sano, jotta työhän tienootta vielä enemmän ku sinä ite. Yhteensä, ja sano jotta niitä on kaekel lisäksj monta, sinnout polonen yksinäsj. Jos aletaan vuatija sopimuksija työolojen korjoomiseksj.

  Luppoo jotta kutut konsultin selevittämmään asijoo. Ja sitten lyyvään tiili pöötään. Ja jos ee muu aata, nii sitte kaekki vappautettaan. Turistibussin kuljettaja kyyditsi bussilastillista vanhoja mummoja. Kesken matkan yksi mummoista koputti kuljettajaa olkapäähän ja tarjosi kuljettajalle kourallisen rusinoita, jotka kuljettaja hymyillen otti vastaan ja söi. Vartin kuluttua sama mummo jälleen koputti kuskia olkapäähän ja jälleen tarjosi rusinoita kuljettajalle.

  Näin tapahtui useita kertoja matkan aikana. Viimein kuljettaja kysyi mummolta, miksi mummo itse ei syö rusinoita tai tarjoa niitä muille. Mummo vastasi ettei hän tai muutkaan voi syödä rusinoita huonojen hampaidensa takia. Kuljettaja kysyi ihmetellen miksi he sitten ostavat rusinoita jos eivät niitä voi syödä.

  Mummo vastasi siihen, että "kun me niin tykätään siitä suklaasta, jolla ne rusinat on kuorrutettu. Soccer streaming sites A couple of sites that provide links to live video streaming channels of English soccer as well as Italian, Spanish, and others. Some have popups but it's a small price to pay to watch live football. Vintage French Men's Mag Maahanmuuttajan kevätruno Neekeri saapui Suomeemme salaa, sanoi en Keniaan ikuna palaa.

  Täältä saan safkat, täältä saan rahaa, en näe siinä yhtikäs pahaa. Discossa naiset tahtoo mua omia, neekerin kalu niistä on komia. Blondi vai tumma en päättää mä saata, taidanpa kaikkien kanssa mä maata. Vaan kumman tuloksen testini näytti, mua kun hoitsut testissä käytti. Sanoivat ettei saa kumitta nussia, mut Allah ei salli kalulle pussia.

  Nauraen katson sosiaalimuijaan, neuvoo hän mulle kuinka mä huijaan. Uudet Saabit, Mersut, ei Ladat, täynnä on kotona murkinapadat.

  Kas Suomessa laki on erikoista, elättää muakin kuin suoleni loista. Joensuun skinit saa tuomiot heti, mulle vain kannetaan eteeni peti. Lorvin assalla ryöstöjä tehden, tuomitsen mielessäin Iltalehden. Joka väittää törkeesti että oon varas, ah, kotina Suomi mulle on paras As I lay me down to sleep I pray for a woman who's very cheap.

  One who's sexy, blonde and long. Who notices that she's mostly wrong. One who sucks and doesn't speak. And promises to do so at least 50 times a week. I pray that she is very randy, 'cause one like that would come in pretty handy. Opens her legs and lies on the floor, and once I'm done, she wants no more. Oh, send me a woman who will not play with my mind.

  Who knows what she wants and that's a LOT from behind! One who'll screw till my body's a twitchin' and brings me a beer when she comes from the kitchen! I pray that she'll last right up to the end, And would never complain when I do her best friend. Thanks in advance and you know I can't wait, so I'll screw all the rest 'cause it's never too late. Kun olin 14, halusin että minulla olisi tyttöystävä.

  Kun olin 16, minulla oli tyttöystävä, mutta suhteestamme puuttui jotain. Halusin tyttöystävän joka olisi intohimoinen, kiihkeä. Ollessani 20 minulla oli kiihkeä tyttöystävä, mutta hän oli aivan liian tunteellinen. Kaiken oli oltava suurta draamaa ja usein hän uhkaili minua itsemurhalla. Halusin suhteen jossa olisi tasapainoisuutta ja turvallisuutta. Kun olin 25, löysin tasapainoisen tyttöystävän, mutta hän oli tylsä.

  Kaikki mitä hän sanoi tai teki oli ennalta arvattavissa. Hän petti minua jatkuvasti, eikä suostunut vakiintumaan tai ajattelemaan tulevaisuutta. Halusin tyttöystävän jolla olisi elämässä tavoitteita. Menimme naimisiin, erosimme ja hän vei koko omaisuuteni. Nyt kun olen vanhempi ja viisaampi, etsin tyttöystävää jolla on hyvät tissit. Lasten suusta, vaihteeksi maailmalta! Maria, go to the map and find North America. Now class, who discovered America? Why are you late, Frank?

  Because of the sign. The one that says, "School Ahead, Go Slow. John, why are you doing your math multiplication on the floor? You told me to do it without using tables.

  Glenn, how do you spell "crocodile? Maybe it's wrong, but you asked me how I spell it. Donald, what is the chemical formula for water? What are you talking about? Yesterday, you said it's H to O. Winnie, name one important thing we have today that we didn't have ten years ago. Gus, why do you always get so dirty? Millie, give me a sentence starting with "I. Always say, "I am. George Washington not only chopped down his father's cherry tree, but also admitted it.

  Now, Louie, do you know why his father didn't punish him? Because George still had the axe in his hand. Clyde, your composition on "My Dog" is exactly the same as your brother's. Did you copy his?

  No, teacher, it's the same dog. Harold, what do you call a person who keeps on talking when people are no longer interested? Kaksi mustalaispoikaa jutteli keskenään vanhoista autoista: Jos olet huutanut yli kahdeksan ja puoli vuotta, olet tuottanut tarpeeksi energiaa lämmittämään yhden kupin kahvia. Yli vasenkätistä ihmistä kuolee vuosittain tuotteisiin jotka ovat suunniteltu oikeakätisille. On mitattu, että USA: Suomen ilmastoon vaikuttavista tekijöistä tärkein on maan sijainti Julius Caesarin nimikirjoitus on kahden miljoonan dollarin arvoinen, mutta kukaan ei ole vielä löytänyt sitä.

  Mozart ei koskaan mennyt kouluun. Ainoa henkilö joka on ollu niin Yhdysvaltojen presidenttinä kuin varapresidenttinä, mutta ei ole koskaan valittu kumpaankaan tehtävään on Gerald Ford. Suurimmassa osassa mainoksia aika joka näytetään analogisissa kelloissa on Jokaisessa Seinfeldin jaksossa vilahtaa Supermies jossain kohtauksessa.

  Kahvissa on yli kemikaalia joista vain 26 on testattu. Testatuista kemikaaleista yli puolet aiheuttivat syöpää rotilla. Amerikkalaiset syövät lähes 10 miljardia donitsia vuosittain. Coca-cola oli alunperin vihreää. Omenat ovat tehokkaampia kuin kofeiini pitämään ihmistä hereillä aamuisin. Amerikkalaiset syövät noin 75 eekkeriä pitsaa joka päivä.

  Kitara on 10 mikrosentin kokoinen ja siinä on 6 kieltä. Empire State Buildingissa on yli 10 miljoonaa tiiltä. Siinä oli yhdeksän kerrosta. Empire State Buildingin rappusissa on askelmaa. Thomas Edison, hehkulampun keksijä, pelkäsi pimeätä. Ne eivät ikinä lopeta liikkumista. Brasilian Amazonissa on enemmän kalalajeja kuin koko Atlantin valtameressä. Hurrikaanista lähtevä energia vastaa koko USA: Maa painaa noin 6,,,,,,,, tonnia. Sittemmin Oja on toteuttanut muun muassa animaatiota, hahmoja sekä lavasteita eri produktioihin ja opettanut animaatiota niin lapsille kuin aikuisillekin.

  Hänen työskentelylleen ominaista on käsintekeminen perinteisiä animaatiotekniikoita käyttäen. Hänen lopputyöanimaatioelokuvansa Viikset on esitetty monilla kansainvälisillä elokuvafestivaaleilla, ja se on voittanut useita palkintoja.

  He graduated from the Moscow film institute. He moved to Finland in In he founded Bitar Films, that has been active ever since. Bitar focuses in his documentaries on openness and humane perspectives. His multicultural background gives him an advantage when combining the best sides of different cultures.

  Last years documentaries have been focusing on his home neighborhood Hakunila. At the moment he is working on two documentary projects, The destiny of a butterfly and Human Dogs. Jean Bitar on Beirutissa syntynyt elokuvaohjaaja. Koulutuksensa hän on saanut Moskovan filmiinstituutissa. Bitarin dokumentit perustuvat avoimuuteen ja ihmisläheisyyteen.

  Hänen taustastaan on ollut hyötyä eri kulttuurien parhaiden puolien löytämisessä. Bitarin viime vuosien dokumentit ovat keskittyneet hänen kotikaupunginosaansa Hakunilaan. Tällä hetkellä hän työskentelee kahden elokuvaprojektin, Perhosen kohtalo ja Ihmiskoirat, parissa. I have always been interested in films, and making them has always been close to my heart, something more than just a hobby. I also hope that my future career will allow me to work with films.

  Olen Miisa Korkiamäki Tampereen yhteiskoulun lukiosta. Olen aina ollut kiinnostunut elokuvista ja niiden tekeminen on aina ollut lähellä sydäntäni. Olen pitänyt elokuvia aina enemmän kuin ajanvietteenä. Toivottavasti tulevassa ammatissani työskentelen myös niiden parissa. I am interested in social issues and all kinds of media from films to television and books. My favourite film genres include fantasy and sci-fi, but I also enjoy romantic comedies and musicals. I am also interested in filmmaking for my future career, and I have been part of a few small film projects.

  Olen vuotias abi Tammerkosken kuvataidelukiosta. Olen kiinnostunut yhteiskunnallisista asioista sekä kaikenlaisesta mediasta aina elokuvista tv-sarjoihin ja kirjoihin. Lempielokuvagenrejäni ovat fantasia ja scifi, mutta olen myös romanttisten komedioiden ja musikaalien ystävä. Olen kiinnostunut elokuvanteosta myös tulevaisuuden ammattini kannalta ja olen ollut mukana muutamassa pienessä elokuvaprojektissa.

  I mainly enjoy the classics, although I have not yet seen some of the very early pieces. I think I am very deep and critical when it comes to analysing films, but I also have respect for artistic freedom. However, many of my friends think I am almost too deep they love mainstream productions like Marvel and Michael Bay films. Olen 16 vuotias Tykkiläinen elokuvaharrastaja Pirkkalasta. Kuulun myös Tykin Elokuva-aktivistit-kerhoon. Olen harrastanut elokuvia ala-asteelta lähtien.

  Olen pääasiassa klassikkoelokuvien ystävä, vaikkei kaikkein varhaisimpia elokuvia olekaan tullut nähtyä. Pulp Fiction, Kellopeliappelsiini ja suurin piirtein jokaikinen Spielbergin ohjaama elokuva — hyvät sellaiset siis. Olen mielestäni hyvin syvällinen ja kriittinen, joskin taiteilijanvapautta kunnioittava, elokuvien analysoinnissa. Useiden kavereideni mielestä liiankin syvällinen he rakastavat valtavirtaelokuvia, kuten Marvel- ja Michael Bay -leffoja.

  My name is Reetta Malmivaara and I am 17 years old. I am a sophomore at Sammon keskuslukio high school doing the media studies programme. My hobbies include singing, and I also like writing. I particularly enjoy films with a clear plot.

  Also a deeper theme or meaning behind the story is always a plus. I often pay attention to how music has been used in a film, because the right sound can take the story to a completely new level. Nimeni on Reetta Malmivaara ja olen 17 vuotias. Opiskelen toista vuotta Sammon keskuslukiossa viestintälinjalla. Harrastan laulamista ja lisäksi pidän kirjoittamisesta. Pidän erityisesti sellaisista elokuvista joissa on selkeä juoni.

  On myös aina plussaa, jos elokuvalla on jokin syvempi teema tai tarkoitus. Kiinnitän usein huomiota siihen, miten elokuvassa on hyödynnetty musiikkia, sillä oikeat soundit voivat viedä tarinan aivan uudelle tasolle. I am a hobby filmmaker and use my free time to write scripts, make story boards and practice budgeting, making props and studio photography. In short, I am very interested in media work. Vertigo, Psycho, The Birds. I enjoy surreal and epic big-budget films and am particularly attached to films from the s to s.

  Minun nimeni on Gabriel Ojanperä, olen vuotias lukiolainen Tammerkosken Lukion kuvataide-linjalta. Olen elokuvaharrastaja ja teen vapaa-ajallani käsikirjoituksia, kuvakäsikirjoituksia, budjetointia, tarpeistovalmistusta ja studiovalokuvausta. Lyhyesti sanottuna olen hyvin kiinnostunut mediatyöstä. Pidän surrealistisista ja eeppisisistä elokuvista, joilla on suuri budjetti. Olen hyvin kiintynyt — -luvun elokuviin. Maho Inamoto, Yusuke Kaneko Music: This is a story about four year old girls who released the fish there.

  That day, the town was hosting a summer festival. An old friend of theirs became a TV star, making the four concerned and frustrated for their own future. A guy from a festival stall says he is going to kill all the leftover goldfish from the festival. What happened to them in the 48 hours between the night before the incident and the next morning? Eräänä kesäpäivänä yläkoulun uimaaltaasta löydettiin kultakalaa. Tarina kertoo neljästä vuotiaasta tytöstä, jotka päästivät kultakalat altaaseen.

  Kyseisenä päivänä kaupungissa pidetään kesäjuhlat. Tyttöjen vanhemmasta ystävästä on tullut TV-tähti, joten nelikko on turhautunut ja huolissaan omasta tulevaisuudestaan. Festivaalikojua pitävä mies sanoo tappavansa kaikki kesäjuhlilta jäljelle jääneet kultakalat. Mitä heille tapahtui tapahtumaa edeltävän illan ja sitä seuraavan aamun väliin jäävän kahden vuorokauden aikana? Ainslie Henderson, ainslieainslie gmail. Nukkien tekemistä tehtyä musiikin tekemistä.

  Finland Fiction 18 min Director: Antti Toivonen, Teemu Niukkanen Cinematography: Tuomas Seppänen, Marko Ventola Editing: His comfy bubble is burst when a satan worshipping sex cult moves in next door. After all, the cult leader, Maki, is a very nice and considerate person.

  Trying to avoid sharing his squash slot with Maki, Raimo ends up living in a lie that gets him into trouble. Raimo on keski-ikäinen suomalainen mies, joka elää mukavaa keskiluokkaista elämää Helsingin esikaupunkialueella vaimonsa kanssa. Hänen kodikas kuplansa puhkeaa, kun saatanpalvojien seksikultti muuttaa naapuriin.

  Kulttijohtaja Maki on mukava ja huomaavainen ihminen. Maki etsii aina uusia ystäviä, ja koska hän ei ymmärrä Raimon vaivihkaisia vihjeitä pysyä loitolla, hän ilmoittautuu miehen vapaaehtoiseksi squash-pariksi.

  Yrittäessään olla jakamatta squash-aikaansa Makin kanssa Raimo päätyy elämään valheellista elämää, joka johtaa hänet vaikeuksiin. Where the streets are a stage for politics, art and affection, a gringo can only watch. The result is a mixtapeportrait on modern day Brazil seen through the eyes of the visitor.

  Vihreän kankaan taakse piiloutuva ulkomaalainen etsiytyy lumoavaan ja sekasortoiseen Brasiliaan. Kadut ovat politiikan, taiteen ja kiintymyksen näyttämöitä, mutta gringo ei voi kuin katsoa päältä. Tuloksena on mixtape-profiili nyky-Brasiliasta vierailijan silmin. China Fiction 30 min Director: Hui Ji Guang Sound: One day he meets a model who changes his quiet life. Together, they experience a series of weird things. Tarina lahjattomasta taiteilijasta, joka itsepintaisesti jatkaa taiteellisia pyrkimyksiään mustan huumorin kautta.

  Eräänä päivänä hän tapaa mallin, joka muuttaa hänen hiljaisen elämänsä. Kaksikko kokee yhdessä sarjan outoja asioita. Manon Nammour, Ornella Maalouf Music: Köysissä peilaa libanonilaista yhteiskuntaa kertomalla tarinan perheestä, jonka jäsenten elämä roikkuu pysähtyneessä tilassa, aivan kuten kaikki muukin maassa. Romania Fiction 20 min Director: Mircea Olteanu, Costi Zaahria Music: However, things become even tenser when a hospital employee asks them to sign some papers and discovers issues related to their IDs and their status as parents of the underage new mother.

  The imminent danger of state authorities separating them from their daughter determines Pardică to take action. Synnytysosaston ulkopuolella romaniperhe saa kuulla, että perheen alaikäinen tytär on juuri saanut tytön. Hän on erittäin tyytymätön nuoren naisen raskauteen, josta syyttää vaimoaan.

  Tilanne muuttuu kuitenkin entistä kireämmäksi, kun sairaalan työntekijä pyytää heitä allekirjoittamaan papereita mutta havaitsee, että heidän henkilöllisyystodistustensa kanssa on jokin ongelma — samoin kuin heidän statuksensa tuoreen alaikäisen äidin vanhempina.

  Välitön vaara, että viranomaiset erottavat heidän tyttärestään, saa Pardicăn toimimaan. She experiences the excesses and consequences of addiction first hand. Desperately, the eight-year-old tries to keep up normality in her own life and the life of her family by any means. A roller coaster ride between helplessness, excessive demands and desperation begins.

  It's a daily struggle for survival. Wallyn lapsuus muuttuu yhä sekavammaksi äidin alkoholismin myötä. Hän kokee riippuvuuden liiallisuudet ja seuraukset omakohtaisesti. Kahdensanvuotias tyttö yrittää epätoivoisesti ja kaikin keinoin pitää yllä normaalia perhe-elämää. Vuoristorata-ajelu avuttomuuden tunteen, kohtuuttomien vaatimusten ja epätoivon välillä alkaa. Jokainen päivä on selviytymistaistelua. Pepe Avila del Pino Sound: Arjun G Sheth Music: A school note becomes just the excuse for her to visit him at his workplace, where her presence highlights their fragile relationship.

  Semele tekee kaikkensa saadakseen olla pitkään poissa olleen isänsä seurassa. Koulusta saatu muistutus on vain tekosyy vierailla isän työpaikalla, jossa tytön läsnäolo vain korostaa heidän haurasta suhdettaan. South Korea Fiction 22 min Director: Kim Sung-woo, Park Jin-kyu Editing: Jeong Seung-o, Shin Yu-jae Contact: Maailmalle hajaantuneet perheenjäsenet kerääntyvät vierailemaan sairaalassa olevan äitinsä luona. Diego Schiavo, Jesus Garcia Editing: Giovanni Aloi, Andrea Barone Production: Nesto, as a teenager, lends a hand in the field of the parents even if would like to stay close to his peers.

  His father Eusebio is persuaded by his wife Angelica to enter the local cooperative, but, just hidden by a wall of cane, continues to grow coca.

  Huumeiden salakuljetuksen tukahduttamassa Perussa yhä useampi maanviljelijä päättää paeta järjestäytyneen rikollisuuden ikeestä järjestäytyneisiin osuuskuntiin. Tierra Virgen perehtyy tätä järjestäytyneisyyden polkua aloittelevan maanviljelijäperheen elämään.

  Teinipoika Nestor auttaa vanhempiensa pellolla, vaikka hän haluaisi olla ikätovereidensa seurassa. Hänen isänsä Eusebio liittyy vaimonsa Angelican taivuttelemana paikalliseen osuuskuntaan, mutta jatkaa yhä kokaiinin viljelemistä sokeriruokoverhon kätkössä. United Kingdom Animation 10 min Director: Everything becomes crystal clear. All of the injustice poisons the soul and there's nothing left but to settled old scores. Kaksitoista vuotta syyttömänä telkien takana saa ihmisen keskittymään. Epäoikeudenmukaisuus myrkyttää mielen, eikä jäljelle jää muita vaihtoehtoja kuin vanhojen kalavelkojen maksaminen.

  Volker Schlecht, Alexander Lahl Script: Max Moench, Alexander Lahl Animation: Their story is one of overcrowded cells, despotic hierarchies, ruthless everydays, and the enduring effects of incarceration.

  Most of all, however, it is about the crushing pressure of forced labour. Prisoners at Hoheneck manufactured millions of pantyhose, bed sheets, and other products for West German retailers, bringing enormous profits to both sides of the Iron Curtain. Gabriele Stötzer ja Birgit Willschütz olivat poliittisia vankeja Hoheneckin linnassa, Itä-Saksan pahamaineisimmassa naisvankilassa.

  Heidän tarinansa kertoo liian täyteen ahdetuista selleistä, despoottisesta hierarkiasta, armottomasta arjesta ja vangitsemisen pysyvistä vaikutuksista. Elokuva kertoo kuitenkin ennen kaikkea pakkotyön musertavasta painolastista.

  Hoheneckin vangit valmistivat miljoonia sukkahousuja, lakanoita ja muita tuotteita Länsi-Saksan vähittäiskauppiaille ja mahdollistivat valtavat voitot rautaesiripun molemmin puolin. Andrés Ramírez Pulido Script: Andrés Ramírez Pulido Cinematography: The violence once lived there is embodied in them. Kaksi teiniä murtautuu tiheän kasvillisuuden peittämään El Edénin hylättyyn kylpylään.

  Paikan väkivaltainen menneisyys ruumiillistuu heissä. France Animation 9 min Director: Carlos Gómez Salamanca Script: Carlos Gómez Salamanca Animation: Luce Grosjean, inscription sevefilms. Joulukuussa Bogotan esikaupungin köyhällä asuinalueella kuljeksiva kulkukoiralauma tappoi vartijan.

  Edinburgh College of Art Contact: We enter the perspective of Teefa who has fled the regime in Sudan. His dream is to make it one day onto one of the lorries leading to the UK.

  But despite a remarkable sense of community, the conditions in the jungle are harsh and taking its toll. After all jungles are evicted by the police in order to move the refugees to a new camp, Teefa starts to question the greatness of Britain and considers options instead.

  The filmmaker spent 3 months in the camp living with the refugees in makeshift tents during the winter. The result is a much more intimate and personal portrait of life in the jungle than seen in news reports or TV documentaries. Tarinaa seurataan Sudanin hirmuhallintoa paenneen Teefan näkökulmasta. Teefan unelma on päästä jonain päivänä IsoonBritanniaan suuntaavaan rekkaan. Kun poliisi hajottaa kaikki pakolaisleirit siirtääkseen pakolaiset uuteen leiriin, Teefa alkaa kyseenalaistaa Britannian suuruutta ja miettiä muita vaihtoehtoja.

  Elokuvan ohjaaja vietti kolme kuukautta leirissä ja asui talven ajan pakolaisten kanssa hätäteltassa. Lopputuloksena on uutisraportteja ja TV-dokumentteja intiimimpi ja henkilökohtaisempi kuvaus elämästä pakolaisviidakossa. Ross Hogg, ross rosshogg. Using a rule-based, rhythmical structure, the film elevates the mundane, personal and relatable aspects of life whilst offsetting them with more serious, global issues which continually seep in to our lives, becoming commonplace.

  Will we continue to let events pass us by uncontested, or will we decide to break the cycle? Tarkkaileva tutkielma rutiineista, yksitoikkoisuudesta, huomiosta ja häiriötekijöistä. Elokuva korostaa säännöllisen ja rytmikkään rakenteensa avulla elämän arkisia, henkilökohtaisia ja samastuttavia puolia ja tarjoaa samalla niiden vastapainoksi vakavia, maailmanlaajuisia ongelmia, jotka hiipivät elämäämme ja yleistyvät. Aiommeko antaa asioiden tapahtua haastamatta niitä, vai päätämmekö murtaa kiertokulun?

  Prisca Bouchet, Nick Mayow Cinematography: Featured song by The Ink Spots Production: A compelling glimpse into a rarely seen world, After Life reveals a place rich in meaning and humanity, a place where the daily work deals with our deepest fear. Elämän jälkeen on kiehtova katsaus uusiseelantilaisen hautaustoimiston kätkettyyn maailmaan. Elokuvassa perehdytään ainutlaatuiseen, arvoitukselliseen instituutioon seuraamalla kuolleiden parissa työskenteleviä ihmisiä ja ruumiin viimeisen matkan valmisteluun liittyviä herkkiä rituaaleja.

  Elämän jälkeen on mukaansatempaava kurkistus harvoin nähtyyn maailmaan. Elokuva paljastaa merkityksellisen ja inhimillisen paikan, jossa ollaan päivittäin tekemisissä syvimpien pelkojemme kanssa. Palestine Documentary 17 min Director: Areej Abu Eid Script: Areej Abu Eid Cinematography: Motaz Al Araj Editing: Mahmoud Abu Ghalwa Music: Jber Al Haj Production: We sleep a little here and there when the shelling stops..

  It is unbearably hot, as if hell opened its doors. Heat, fires and death Hulluus jatkuu yötä päivää… Nukumme pätkissä silloin tällöin, kun pommitukset taukoavat.

  On sietämättömän kuuma, aivan kuin helvetti olisi avannut ovensa. Nik Hummer, Michael Moser Editing: Within the horizon of a physiological apparatus and a gaze towards war, Uncanny Valley develops a dramaturgy of the image interrupted, a stuttering picture that interrupts the narrative structure of the scenic sequence. The culminating effect of the narrative performance reveals numbing futility of war, the agony of conflict and survival, the discovery of brotherhood, and madness of it all.

  Selittämättömyyksien laakso vyöryttää välittömästi tietoisuuteemme ensimmäisen maailmansodan epätoivoisten sotilaiden välisen taistelun psyykkisen ja fyysisen kiivauden. Elokuva katsoo sotaa kohti fyysisen toimintakoneiston horisontista ja vie kerrontaa eteenpäin häiriökuvan dramaturgian keinoin: Narratiivisen esityksen kulminaatio paljastaa sodan turhuuden, konfliktin ja selviytymisen ahdistavuuden, veljeyden löytymisen ja kaiken tämän hulluuden.

  Piiyush Singh, piiyush muvizz. His wife slams doors in his face. His only friends, havaldaars Sawant and Shilwant, feel cheated by him. The lights are blinding. The drums are deafening. His senses are being attacked from every which way. Every screaming face seems to be mocking him tonight. Ylikonstaapeli Tambella on huono päivä.

  Vaimo lyö oven kiinni nenän edestä, eikä pieni tytär suostu puhumaan hänelle. Hänen ainoat ystävänsä, poliisikonstaapelit Sawant ja Shilwant, tuntevat olonsa petetyiksi. Tilannetta pahentaa se, että Tambe on määrätty koko yöksi turvaamaan ihmisjoukkoja Ganpatijumalan juhlakulkueessa. Hänen aistejaan pommitetaan joka puolelta. Ihmisten huutavat kasvot näyttävät pilkkaavan häntä.

  The gesture is much appreciated by the young students as they are awaiting their first child. The time they spend in the cramped bedsit with the dying man soon turns into a crash course in life, a condensed series of questions about our basic responsibilities when faced with the inevitability of death and birth. Viikko alkaa aivan tavallisesti. Nuoripari on juuri palannut Isosta-Britanniasta saadakseen elämälleen uuden alun.

  Kuoleva sukulainen, päähenkilön isoisän veli, antaa yllättäen pariskunnalle avaimet asuntoonsa. Ensimmäistä lastaan odottava opiskelijapari arvostaa elettä suuresti. Kuolevan miehen ahtaassa yksiössä vietetystä ajasta tulee elämän pikakurssi, tiivistetty kysymyssarja ihmisten perusvelvollisuuksista kuoleman ja syntymän väistämättömyyden edessä. Taco Drijfhout, Huibert Boon Editing: Rémi van der Heiden Production: France Fiction 20 min Director: Sébastien Maitre, Valérie Gaudissart Cinematography: Inès De La Bévière Music: Samuel, 10 years old, is about to discover Kin the Beautiful way of muddling up and muddling through… Ei kiillotettuja kenkiä, ei koulua!

  Kymmenvuotias Samuel tulee pian huomaamaan, miten kauniissa Kinshasan kaupungissa selvitään Rana Kazkaz, Anas Khalaf Script: Välimeren rannalla syyrialainen isä tekee riskialttiin päätöksen, joka asettaa hänen tyttärensä hengenvaaraan.

  Humza Yousaf, Elias Daaboul Sound: Jad Dani Ali Hassan Music: Sabah Haider, info sabahhaider. She runs away in the middle of the night and goes into hiding, but as the media descends upon Manchester and news of the killing spreads around the world, Ruby becomes the symbol of a global movement for Pohjoispakistanilaisessa Manchesterin kylässä kunnianhimoinen hyönteistutkija Ruby Pasha murhaa idioottimaisen kihlattunsa ja tämän pahansuovan perheen.

  Perhe on uhannut tappaa Rubyn, koska tämä on purkanut kihlauksen. Ruby pakenee keskellä yötä ja piiloutuu, mutta kun media valtaa Manchesterin ja uutiset murhasta leviävät ympäri maailmaa, Rubysta tulee symboli maailmanlaajuiselle liikkeelle Especially now that he has to say goodbye to his dog, the only thing that matters to him.

  Alex on melkein neljäkymmentävuotias, vieroitushoidon läpikäynyt mies. Hänen isänsä, joka on aina ollut poikansa tukena, pelkää, että hän voi päätyä uudelleen hoitoon.

  Varsinkin nyt, kun pojan täytyy jättää hyvästit koiralleen, ainoalle asialle, joka hänelle jotain merkitsee. The Philippines Fiction 11 min Director: Carlo Francisco Manatad Production: Jaime Habac Jr, jphabac gmail. Samalla kun koko perhe epäilee vuotiaan tyttären olevan raskaana, tytön vuotias äiti synnyttää Ali Asgari, Farnoosh Samadi Script: Ali Asgari, Farnoosh Samadi Cinematography: Daniele De Angelis Editing: On their visit to the doctor, Fatma has to translate what the doctor tells to her mother but she keeps silent.

  Fatma ja hänen äitinsä ovat kurdipakolaisia Italiassa. Lääkärin vastaanotolla Fatman pitäisi toimia tulkkina lääkärin ja äitinsä välillä, mutta hän pysyttelee hiljaa. Switzerland, Kyrgyzstan Documentary 10 min Director: Keskellä Kirgisian aroja sijaitseva Neuvostoliiton aikainen vanha perustus muuttuu yhä tärkeämmäksi paimentolaisten elämässä.

  Balade sauvage production Contact: Journalists and photographers of the 'Nota Roja', the bloody Mexican tabloids, tells the stories of their native territory. They belong to Mexico, chronicling the violence and death, their testimony construct the memory of this city. Emerging from the red sky and the earth, death is drawn into the movement of the city that continues to live and is constantly reborn.

  Sensaatiolehtien toimittajat ja valokuvaajat kertovat synnyinseutunsa tarinoita. He ovat meksikolaisia, joiden kirjoittamat todistukset väkivallasta ja kuolemasta muodostavat kaupungin muistin. Punaisesta taivaasta ja maaperästä kohoava kuolema tempautuu kaupungin liikkeeseen, joka elää ja syntyy lakkaamatta uudelleen.

  Gris Jordana, Alex Moyroud Sound: Hicham Amedras, Antoine Bertucci Editing: Les Films de demain Contact: One day, Nadia notices an unusual activity around the wall. Municipality workers deploy their tools and start painting the wall. Why is this sudden interest in the wall? Viisivuotias Nadia-tyttö asuu Casablancan slummissa, jota ympäröivä muuri erottaa sen muusta kaupungista. Eräänä päivänä Nadia huomaa epätavallista liikehdintää muurin liepeillä.

  Kaupungin työntekijät ryhtyvät maalaamaan muuria. Mikä muurissa yhtäkkiä kiinnostaa? Finland Animation 12 min Director: Optikko kohtaa työpäivänsä aikana joukon eriskummallisia asiakkaita. Koen Van Sande Script: Koen Van Sande Cinematography: Vital Tilborghs, Andre Philips Editing: Koen Van Sande Music: When they finally get out of their car they run into some Arab residents and a simple misunderstanding hopelessly grows into crippling panic.

  Kun tyypillinen belgialaispariskunta joutuu käymään kauppaa suuren kaupungin arabinaapurustossa, he eivät uskalla parkkeerata bemariaan. Kun he lopulta autosta noustuaan kohtaavat arabiasukkaita, yksinkertainen väärinkäsitys kasvaa lamauttavaksi paniikiksi. Värien ja liikkeen ympäröimä Panaman embera-heimon vanhin jakaa kansansa tietämyksen synnytyksestä.

  Switzerland Documentary 20 min Director: Laurence Bonvin, Cheikh Ndiaye Cinematography: Julien Konan, Cheikh Ndiaye Editing: Laurence Bonvin, Orsola Valenti Production: Laurence Bonvin, focus laurencebonvin.

  As an architectural tour as well as a tribute to the remarkable architectural achievements of the 60s and 70s and to — among others architects— the great Henri Chomette, a special attention is given to users and passersby, to their gestures and ways of informally appropriating the spaces for their needs. Monumentality appears here as a reminder of the ambitious and utopian vision of an era and architecture itself becomes a metaphor for power that eventually reveals a state of lasting status quo.

  Ennen lentoa tutkii olennaisten modernien julkisten rakennusten valikoimaa Norsunluurannikon tärkeimmässä kaupungissa. Elokuva on arkkitehtuurinen kiertue ja kunnianosoitus ja -lukujen — sekä muun muassa mahtavan Henri Chometten — merkittäville arkkitehtuurisille saavutuksille.

  Erityistä huomiota kiinnitetään tilan käyttäjiin ja ohikulkijoihin, heidän eleisiinsä ja siihen, miten rennosti he omivat tilat omiin tarkoituksiinsa. Monumentaalisuus toimii muistutuksena kunnianhimoisesta, utopistisesta aikalaisvisiosta, ja arkkitehtuuri itsessään muuntuu vallan metaforaksi, joka lopulta paljastaa pysyvän vallitsevan tilan. Framstation AB, Patrik Eklund, patrik framestation. Anatominen PowerPoint-esitys siitä, miten mies on kehittynyt sellaiseksi kuin on.

  Kris Genijn, Pieter Vanluffelen Script: The closer he gets to his goal, the more he loses of himself. Meressä syntynyt mies etsii juuriaan. Mitä lähemmäs hän pääsee tavoitettaan, sitä enemmän hän menettää itsestään. Rwanda, Switzerland Fiction 6 min Director: Philbert Aimé Mbabazi Script: Philbert Aimé Mbabazi Cinematography: Nuori musta mies, yksin eurooppalaisessa kaupungissa, sukeltaa oman mielensä synkkyyteen, omaan itseensä.

  France Experimental, Documentary 11 min Director: Le Fresnoy — Studio national des arts contemporains Contact: Yksinkertaisena dokumenttina kirjekyyhkysistä alkava elokuva muuttuu hienovaraiseksi tutkimukseksi siitä, miten Ranska reagoi terrorismiin, pakolaiskriisiin ja katoaviin perinteisiin. Samalla katsoja pääsee jakamaan karnevalistisen painajaisen, nostalgian ja kasvavan ahdistuksen kaukana kotoa olevan amerikkalaisen elokuvantekijän kanssa.

  Rao Heidmets, Urmas Jõemees Music: RHF Stuudio, nukufilm nukufilm. A vicious bush is drawing Bruno like a magnet. And just before landing on a leaf, Bruno is eaten up. Only the wings remain fall from the leaves. Through a mist, they are taken to another world. The scientist gets so angry that he falls onto the floor, lifeless.

  The angry audience kills Bruno as well. Through the mist, the pieces of both, the scientist and Bruno, fall into the next world. After landing, by chance, on the same flower, they recognize each other. During a brief conversation, they realize that in a way both of them were right.

  Juuri kuoriutunut Bruno-perhonen lentää avaraan maailmaan etsimään jotakin parempaa tajuamatta, että syntyikin parhaassa mahdollisessa paikassa. Ilkeä pensas vetää Brunoa puoleensa kuin magneetti. Juuri kun Bruno on laskeutumassa lehdelle, hän tulee syödyksi. Jäljelle jääneet siivet putoavat lehdeltä ja päätyvät sumun läpi toiseen maailmaan.

  Brunon seikkailut toisessa maailmassa päättyvät luennolle Elämä elämän jälkeen. Tiedemies suuttuu niin, että vaipuu elottomana lattialle. Vihainen yleisö tappaa myös Brunon. Sekä tiedemiehen että Brunon kappaleet putoavat sumun läpi seuraavaan maailmaan. Laskeuduttuaan sattumalta samalle kukalle he tunnistavat toisensa. Lyhyen keskustelun aikana he tajuavat, että molemmat olivat oikeassa. Portugal Fiction 20 min Director: João Salaviza, Edgar Feldman Production: Nights of vigil are spent under a sweltering tropical heat.

  Among the sugarcanes, a whisper is heard. Karlon hasn't stopped singing. High Cities of Bone is a probing and imaginative exploration of Karlon's memories, the institutional siege, and the submerged stories from a dark time. Lissabonin laitamilla sijaitsevassa Pedreira dos Húngaros -slummissa syntynyt ja kapverdenkreolirapin pioneerina tunnettu Karlon karkaa asuinalueelta, johon hänet on siirretty. Hän valvoo yöt läkähdyttävässä trooppisessa kuumuudessa.

  Sokeriruokojen keskeltä kuuluu huokaus.

  Mäntyniemen hopeakaluston on suunnitellut Timo Sarpaneva. Wieslaw  self  has confessed  this  all  asking  forgiving. Kymmenvuotias Samuel tulee pian huomaamaan, miten kauniissa Kinshasan kaupungissa selvitään Hän vetää perässään suurta trampoliinia, taakkaa jonka toivoo tuovan hiukan iloa elämän yksitoikkoiseen etenemiseen. Naisen aivot painavat noin g. If   court      not  want handle  this  crime  and only   german  isis  and  islamic  fighters  start  act,  Halina  and  her  family  can  be  brutally killed. My son  must live in dark alcoholized Finland with seksi joulukalenteri suomalaista kotiseksiä warm nice father, with narrow social money

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *