Category Archives: Treffit Haapavesi

  Seksi testi pari hakee miestä

  seksi testi pari hakee miestä

  Sopivaa partneria etsivä voi etsiä tunteella, järjellä tai molemmilla. Joka tapauksessa laskelmoimme, vaikka emme haluaisi sitä myöntää. Mutta aivan yhtä hyvin nainen voi rakastua renttuun, koska tämä on naiselle psykologisesti tyydyttävin vaihtoehto. Silloin nainen maksimoi subjektiivisen hyötynsä, vaikka ei saisikaan samalla taloudellista turvaa tai statusta. Silti molemmat valinnat perustuvat aivojen suorittamiin laskelmiin siitä, mikä on minulle parasta, hän muistuttaa ja lisää:.

  Jos sen sijaan sanon, että pieni, arka ja kunnianhimoton mies ei ole erityisen miehekäs, yksikään mies ei loukkaannu ja väitä, että olen väärässä, hän kärjistää.

  Yhä useampi sinkkumies ei löydä koskaan naista. Nopeimmin kasvaa lapsettomien sinkkunaisten määrä. Osa yksin asuvista ei kaipaa parisuhdetta tai yhdessä asumista. Aikaisemmin riitti, että miehellä on säännöllinen työ ja hän kykenee huolehtimaan itsestään ja perheestään.

  Koska naisten potentiaalia kumppania koskevat kriteerit ovat kasvaneet, sanoo Laasanen ja kärjistää: Nainen löytää seksikumppanin käytännössä koska tahansa — kyse on pikemminkin siitä, millaisen kumppanin hän hyväksyy. Netti loi miehille seksuaaliset kategoriat Markkina-arvoteoriasta on keskusteltu jo vuosia netissä.

  Silti osa miehistä on jatkuvasti ilman naista: Päteekö Laasasen teoria vielä vuonna ? Markkina-arvoteorian perusteesejä Markkina-arvo kuvaa henkilöön kohdistuvaa potentiaalista kysyntää pariutumismarkkinoilla. Markkina-arvo ennustaa, kuinka tasokkaan partnerin henkilö kykenee hankkimaan. Mitä lähempänä partnereiden markkina-arvot ovat toisiaan, sitä todennäköisemmin suhde kestää.

  Naisten seksisuhdemarkkina-arvot ovat selvästi heidän parisuhdemarkkina-arvojaan korkeammat. Naiset saavuttavat markkina-arvohuippunsa nuorempina kuin miehet. Miesten markkina-arvoissa on enemmän hajontaa kuin naisilla. Henry Laasanen Lisää Laasasen ajatuksia voit lukea täältä http: Silti molemmat valinnat perustuvat aivojen suorittamiin laskelmiin siitä, mikä on minulle parasta, hän muistuttaa ja lisää: Kommentit Kommentit Ja minä kun luulin että olen Ja minä kun luulin että olen niin huonotuurinen ettei sitä tavallista hyvää kumppania löydy sen tähden jonka kanssa perustaa perhe, silloin aikoinaan.

  Olen törmännyt pelkästään miehiin joilla ilmenee omia "erikoisuuksiaan". Normaali mukava mies on ollut tavoittamattomissa kuin kuu-ukko taivaalla. Kirjoitus on omien kokemusten perusteella unohtanut sen, että luonnehäiriöisten miesten määrä on myös suhteellisen suuri näinä päivinä, näistä pitäisi löytää ja seuloa normaali elinkumppani, sellaisen toivossa sitten löytyy mitä sattuu tai on nuoltava näppejään loppuelämä, naisellekin käy helposti niin.

  Ja kaikista ei ole irtosuhteisiin seksin tarpeiden tyydyttämisessä, vaikka Tampereella tämä on on ollut iät ajat joillekin, eritoten miehille, varsinainen harrastus. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

  Jos olisin nainen en huolisi Jos olisin nainen en huolisi näitä paskahampaisia tupakkiavetäviä kaljaa lipittäviä eturauhasvaivaisia tenukeppejä Eihän niillä edes seiso. Miehenä taas en voi katsoa näitä tupakkia ja viinaa vetäviä naisia naiseuden kukkasiksi. Ihan yhtä vaikeaa se Ihan yhtä vaikeaa se kumppanin löytäminen on oli sitten nainen tai mies jos ei ole "täydellinen".

  En usko naisten valikoivan yhtään sen enempää kuin miesten. Rahan määrällä ei ole väliä. Ensimmäinen mies ei saanut sanaa suustaan, toinen leuhki ulkomailla-asumisellaan ja haukkui minulle mieluisia poliitikkoja, kolmas puhui koko ajan työstään, neljäs katsoi kulman takaa ja piti minua kai rumana, viides tiukkasi sitkeästi tietoa arkirutiineistani ja kuudes inttäjä olisi voinut olla lapseni.

  Kaikki ihmettelivät, miksi en halunnut tavata uudelleen, vaikka treffit olivat menneet niin hyvin. Se hyvinmeneminen johtui minun keskustelutaidoistani. En ryhdy opettamaan viisikymppisiä miehiä enää tällä saralla. Katsokaa peiliin, hyvät herrat. Jokainen tajuaa, että jos käytös on ekoilla treffeillä tällaista, niin parempaa tuskin on tulossa.

  Kaiken kukkuraksi jokaisella oli iso tai erittäin iso kaljamaha. Mies saattaa ajatella näin. Totuus on, että nainen valikoi luonnostaan, se on evoluution pakko, eikä näin kykene huolimaan sänkyynsä muita kuin hyvin kelpoisina pitämiään. Paitsi jos on juovuksissa ja kadottanut luonnon luomat kriteerinsä. Selvä nainen ei pysty tinkimään, vaikka olisi jo itku kurkussa.

  Olen 38 vuotias mies, pari Olen 38 vuotias mies, pari pidempää suhdetta takana. Ensimmäisestä jäi rakas 10 vuotias poika. Toisesta jäin riekaleiksi revittynä tien poskeen hengittämään.

  Masennuksen kanssa taistelu on ollut välillä hankalaa. Nytkin tapailen yhtä naista, mutten enää kykene sitoutumaan emotionaalisesti - sisältä liian rikki ja väsynyt - ja hän tietää siitä kyllä, en yritä pettää häntä tarjoamalla illuusioita. Olen pitkä, sosiaalinen, erittäin fiksuna pidetty muiden sanoja, ei omiani, mä olen vain mitä mä olen.

  Haluaisinko pysyvän parisuhteen, rakkaan, haluaisinko kyetä rakastamaan? Kyllä, kunhan suhde on oikea. En tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan, eikä sillä väliä, suhtaudun luottavaisesti että kaikki menee hyvin. Ehkä pystyn vielä sitoutumaan. Täytyy pelata niillä korteilla mitä jaetaan ja täytyy vain yrittää toimia sydämensä mukaan oikein kaikkia ihmisiä kohtaan.

  Open heart surgery 7. Vain seksi on Laasasella Vain seksi on Laasasella näköjään mielessä. Suhteet ovat paljon muutakin. Aika hölmöltä tuntuu myös niputtaa naiset jotenkin yhtenäisesti ajattelevaksi massaksi. Helpottaahan se tietysti teorioiden tekemistä, mutta kun se ei vaan pidä paikkansa. Ilman naista olevat miehethän varmaan mielellään Laasasen teorioihin uskovatkin, niin saavat keinon sysätä onnettomuutensa naisten syyksi. Osta joku kiva hajuvesi 9.

  Opettele pukeutumaan, kauppojen kuvastoista saa apua jos ei osaa. Naismyyjiltäkin voi kysyä apua. Opettele joku pätkä ulkoa. Opettele tekemään joku aivan naurettava drinkki typeristä aineksista. Mitä enemmän drinkissä on erikoisia hedelmiä pilpottuna, aurinkovarjoja ja tähtisädetikkuja sitä parempi Mene ystäviesi bileisiin, jossa on uusia naisia äläkä osta olutta.

  Tuo typerät ainekset mukanasi ja tee opettelemasi drinkki. Plussaa on jos drinkki juodaan vaikka kookospähkinästä Älä puhu sinisestä, puhu ultramariinista ja indigosta. Älä missään nimessä toteuta näitä kaikkia kohtia, harkitse ainakin tota värikohtaa. Kuulostaakin jo ihan idiootilta. Tiedä, että naisille tuodaan pariton määrä ruusuja. Ruusujen väreillä on erilaisia tarkoituksia - opettele ne. Käy syömässä hampurilainen, liika terveellisyys on perseestä. Tuo näitä ominaisuuksia esiin puhuessasi naiselle ohimennen.

  Kerro tästä listasta ja kuinka typeriä kohtia tässä on - luuleeko joku saavansa tällaisilla toimilla naisen kiinnostumaan. Kysy mitä mieltä nainen on typerästä drinkkiohjeesta. Kerro tykkääväsi laittaa ruokaa. Jos et halua valehdella kerro, että ostit keittokirjan koska sait idean tästä listasta ja kokeiltuasi huomasit että teet kaupungin parhaat kreikkalaiset salaatit. Näytä jonglööraustaitosi - mitä huonommin se onnistuu sitä parempi Höystä pukeutumisesi jollain yksityiskohdalla, joka kiinnittää huomion.

  Päälläsi on farkut ja musta kauluspaita - osta pinkki rannekoru. Jutellessa myös naiseen kannattaa kiinnittää huomiota, prätkäkertomuksen lomassa kysy naisen lempiruokaa. Ohhoh, sehän sattu just olemaan se sama minkä handlaat erinomaisen hyvin, koska ostit keittokirjan! Aijai pitääkö tässä valehdella? Ei, koska opettelet sen safkan seuraavana päivänä. Yhdistele miehekkäitä asioita aivan naurettaviin naisellisiin asioihin.

  Jos esmes tykkäät rassailla vanhan Datsunisi öljypohjaa, naista tuskin kiinnostaa kampiakselin kinkkiset yksityiskohdat, mutta muotoile tarina näin: Älä missään nimessä noudata myöskään tota edellistä Kysele mimmiltä ihan suoraan, että tykkääkö se pahiksista ja kilteistä. Vastaa päin vastoin "Aijai voi harmi sit sä et kyl kelpaa mulle, koska mä oon vähä pahis. Hymyile ja naura, älä oo vakavana varsinkaan edellisen tyylisten heittojen kanssa. Valittele "Harmi ku oot niin kiltti mimmi kun tosiaan aattelit jättää datsunin hetkeks rauhaan ja duunailla kreikkalaista salaattia sitä mimmin lempiruokaa tuoksukynttilöiden valossa.

  Älä käytä tätä, mutta väritä joku mielikuva naiselle, jota ei oo itsestään selvää että se saa. Älä kehu liikaa naisen ulkonäköä ellei se nyt oo oikeesti aika kamala.

  Sillon ehkä sen itsetuntoa voi vähän nostaa. Huomio, seuraava argumentti on paskaa: Itseä voi ja pitääkin kehittää! Unohda kaikki mitä luit. Korvaa jokainen kohta omalla tekstillä. Jos et omaa mielikuvitusta, tästä pääset alkuun: Puhu magentasta ja beryllistä. Datsunin tilalle kannattaa hankkia Ferrari, se on seksikkäämpi. Älä mainitse alastonta rannanmiestä keskellä moottoritietä, kerro olevasi se mies. Taloustieteellisien mallien ja taloustieteestä lainattujen mallien kanssa on aina sellanen kiva juttu, että noikin kysyntä ja tarjonta, alemman ja ylemmän tason miehet ynnämuut jättää aina mahdollisuuden tehdä päin vastoin.

  Tilastollisesti asia saattaa ollakin näin, mutta yksittäinen ihminen voi tehdä aivan mitä haluaa. Alemman ja ylemmän tason miehet ovat olemassa siis vain tilastollisessa mielessä - sä voit tehdä juuri niin kuin haluat. Ennen radalle lähtöä tai mistä nyt ikinä sitten naisen kaadatkin, kato tää video: Mutta voivoi, kun satun tuntemaan narsistisen mieskörilään ex-tuttuna, niin voin vakuuttaa, ettei tuhatkaan tiedossa olevaa entistä narsistin naissuhdetta estä yleensä uutta bimboblondia rakastumasta taas häneen.

  Uskovat hetken, kunnes löytävät, ja keräävät itsensä poislempattuina jostain ojasta tai allikosta. Herätkää todellisuuteen arvon daamit, kaupungeissa liikkuu arvaamaton määrä psykopaatti-narsisteja, jotka eivät kerää muuta, kuin kaatopinnoja.

  En voi kuin ihmetellä sitä, En voi kuin ihmetellä sitä, miksi esim. Ihan tavallinen nainen luulee löytävänsä jonkun "prinssin", näin ei ole, vaan miehet ovat aika usein niitä tavallisia duunareita. Joka kuuseen kurkottaa se katajaan kapsahtaa Olen kolmekymppinen, ok Olen kolmekymppinen, ok näköinen, hyväkuntoinen ja hyvätapainen, sosiaalisesti lahjakas mies.

  Opiskeluaikana olin vielä naisten suosiossa mutta nyt en enää kelpaa. Omalla kohdallani suurin syy taitaa olla en halua lapsia, naimisiin tai muutenkaan havittele keskiluokkaista unelmaa. Kolmekymppisillä naisilla on usein kauhea kiire mennä naimisiin ja lisääntyä. Teen myös lähinnä pätkätöitä joka sopii itselleni hyvin mutta ei sillä tehdä 10 tonnin kylppäriremonttia ja jokavuotista thaimaan matkaa matkustelen mieluummin euroopassa. Treffipalveluissa on naisilla ostajan markkinat.

  Vastaan on tullut lähinnä pari sekopäätä. Ja toisaalta monet hakevat sitä "tosimiestä", lihaksikasta tatuoitua kaljupäätä. Itse taas olen luovan alan ihmisiä. On muuten myös jännää että miehellä ei saisi olla ennestään paljoa seksisuhteita mutta makuhuoneen puolella pitäisi silti olla kokenut. Naisia on nykyään vaikea miellyttää ja itelle ei ainakaan sovi se että mahduttaisin itseni siihen muottiin mitä vaaditaan.

  Jos ei kelpaa ni ei kelpaa. Poskeen suistui tämäkin Poskeen suistui tämäkin keskustelu. Syytöksiä, katkeruutta ja vihaa, vaatimuksia ja uhkauksia. Henkilöön ja sukupuoleen suunnattuja piikkejä. No, tämänpä ketjun luettuaan ujompikin rohkaistuu tekemään tuttavuutta uusien ihmisten kanssa Tässä meillä olisi itse kullakin ollut ohikiitävä tilaisuus osoittaa minkä osa keskustelijoista tekikin mukavaa luonnettamme ja kyvykkyyttämme vuorovaikutukseen. Totuus on että mies EI voi Totuus on että mies EI voi saada tasoaan fyysisesti parempaa naista, mutta nainen voi saada tasoaan fyysisesti paremman miehen.

  Itse olen perusjanari ja haluaisin joskus timmiä, silikonihinkkistä, ruskettunutta bimboa. Ei mitään toivoa, sillä nämä naiset kelpuuttavat vain bodatun ja varakkaan itsensäkorostajan. Toinen ongelma koskee hyvin akuutisti etenkin pääkaupunkiseudun nuoria naisia: Seiskaan saattavat joskus jurripäissään tyytyä kun rahkeet eivät sinne huipulle riitä. Oikeasti kuumat tytöt eivät edes näe alle kympin miehiä. Tavallisen tason miehen on aina tyydyttävä tason naiseen, ainakin pk-seudulla. Pitkällä tähtäimellä itse hengailisin toki mielummin ihan perusnätin ja fiksun naisen kanssa, mutta olisi kyllä mukavaa jos saisi joskus ajaa ylimielistä ja höppänää tissiblondia.

  Jersey Shore -idiootiksi en sen takia ala itseäni muokkaamaan. Omasta mielestäni on tärkeää Omasta mielestäni on tärkeää tavata paljon erilaisia ihmisiä ja olla heidän kanssaan vuorovaikutuksessa, sillä se avartaa näkemystä aivan törkeesti. Helposti lähestyttävä ihminen on sekä ihanteellinen ystävä, että kumppani. Jos olet arka, ota itseäsi niskasta kiinni ja yritä edes, ei saa luovuttaa.

  Kannattaa myös jutella sekä ystävien että vanhempien tms. Useimmiten sen hyvän tyypin tapaa ihan sattumalta, se tapahtuu silloin, kun sitä vähinten odottaa. Ja hei, paskaa tulee ja paskaa menee, mutta niin sen kuuluukin olla. Hei - taitaa olla kevät kun Hei - taitaa olla kevät kun artikkeli pulpahti taas pohdittavaksi ;. Varmin tapa lisätä ihmisten Varmin tapa lisätä ihmisten pahoinvointia ja sinkkumiesten määrää? Artikkelissa esitellyn kaltaiset naisvihamieliset sekopäät yhtä sekopäisine markkina-arvoteorioineen.

  Ihmiset eivät ole koneita, joihin olisi olemassa yksinkertaisia manuaaleja. Oletettavasti ne sadat jotka eivät ole suhteessa tämän kanssa, haluavat myös vakituisen suhteen ja perheen, joten mitään vajetta ei ole olemassa tuon suhteen.

  Se varmaankin pitää paikkansa, että naisten vaatimustaso on noussut vaikkapa sadan vuoden takaiseen. Naiset eivät siedä, eikä heidän tarvikaan sietää, ihan mitä tahansa - kiitos taloudellisen itsenäisyyden. Tilannetta vääristää myös hieman se, että sinkkumiehiä asuu paljon pienillä kuolevilla paikkakunnilla joista nuoret naiset ovat muuttaneet veks, siinä missä kaupungeista löytyy paljon akateemisesti koulutettuja sinkkunaisia jotka eivät löydä kumppania.

  Naisten lukumäärä lisääntymiskykyisissä ikäluokissa on myös miesten vastaavaa pienempi, jonka johdosta pariutuminen ei edes teoriassa voi mennä yksi yhteen. Tämä Laasanen tuntuu naisiin Tämä Laasanen tuntuu naisiin pettyneeltä ressukalta, joka hakee oikeutusta sille että on jäänyt ilman.

  Ärsyttää myös yksipuolisen heteronormatiivinen ajattelu. Tarve läheisyyteen, seksiin ja suhteeseen on kaikilla ihmisillä seksuaalisesta suuntautuneisuudesta huolimatta.

  Lesbona jouduin kärvistelemään melkein kymmenen vuotta ilman ennen kuin sopiva, fiksu nainen löytyi. Homomiehillä taas vientiä riittää täysin eri mittakaavassa ainakin mitä fyysiseen läheisyyteen tulee. Miehet ovat yleensä selvästi enemmän seksiin orientoituneita, olivat homoja tai heteroja. Naiset taas yleisesti ottaen haluavat ensin suhteen ja sitten vasta seksiä.

  Näin se valitettavasti menee. Vika löytyy todennäköisesti peilikuvasta, jos heterona ei onnistu mitenkään kumppania löytämään. Jos ei lykästä, vaikka maailma on pullollaan mahdollisia kohteita, kannattaa miettiä ovatko perusasiat kunnossa.

  Itsestä huolehtiminen perustasolla henkisesti ja fyysisesti on edellytys sille, että voi olla toisen mielestä kiinnostava ja viehättävä.

  Se pätee heteroilla ja homoilla, naisilla ja miehillä. Miten täällä puhutaan Miten täällä puhutaan rakastumisesta jotenkin niin kylmänä ja laskelmoituna asiana? Onko se tosiaan niin monille ihmisille sellaista? Kriteereitä riittää itsellänikin, ainakin teoriassa, mutta olen huomannut erään asian: Ei siinä paljon niiden puuttuvien ominaisuuksien perään kysellä, ja itse olen ollut täysin sokeasti valmis luopumaan monista kuvittelemistani ihanneominaisuuksita, kun se mäjähdys on tullut.

  Valitettavasti tunteet eivät olet toistaiseksi kohdanneet vastaavalla vakavuudella. Itselleni ongelma on pikemminkin se, että se mäjähdys takaraivoon on erittäin harvinainen tunne. Olen tavannut lukuisia miehiä, jotka ovat monin tavoin olleet unelmapoikaystävämateriaalia, mutta olen joutunut torjumaan heidät, koska en yksinkertaisesti tunne mitään. Olen kysynyt itseltäni monesti: Mitään suoranaista syytä ei yleensä ole, mutta en kertakaikkiaan kykene leikkimään kotia sellaisten miesten kanssa, jotka tuntuvat ennemminkin kavereilta.

  En myöskään koe suhteen aloittamista vastapuolen kannalta oikeutetuksi, jos se tuntuu itsestäni alusta asti jotenkin väärältä. Enkä kaipaa parisuhdetta niin paljon, että haluaisin pitää keinotekoista kulissia sellaisesta yllä vain huomatakseni, että se mäjähdys lopulta tulee jostain muualta. Itse en ainakaan haluaisi, että kukaan aloittaisi minun kanssani suhdetta vain siksi, että "periaatteessa kelpaan". En halua leikkiä kenenkään tunteilla vain tyydyttääkseni omat perustarpeeni, enkä halua, että kukaan tekee minulle niin.

  Jos kumppani jää alusta asti kaipaamaan vahvempia tunteita, niin eiköhän se asia jollain tavalla käy ilmi ennen pitkää joko pettämisenä, erona tai yleisenä tyytymättömyytenä elämään. Mikä on seksissä ihaninta, mikä vaikeinta? Entä mitä Ilta-Sanomien suuri seksikysely kertoo esimerkiksi orgasmeista? Viisikymppinen Marja vapautui avioeron jälkeen harrastamaan seksibileitä ja parinvaihtoa: Suomessa on jopa puoli miljoonaa.

  Suomessa on valtava määrä merkitsemättömiä kissoja, joiden omistajia ei tunneta. Kommentit Näytä lisää Kommentointi on päättynyt. Manse-rockin koti on kohta jyrätty maan tasalle Tampereen keskustassa. Vatsatauti riivaa Ruotsin MM-joukkuetta — ainakin kolmen pelaajan pelaaminen Saksa-ottelussa epävarmaa. Britit ällistyivät tiskaavasta kuningatar Elisabetista — asiantuntijat huomanneet merkittävän muutoksen kuningattaren olemuksessa viime vuosina.

  Neymar esitteli uuden hiustyylinsä — brassitähdet tehottomia avauspuoliajalla piskuista Costa Ricaa vastaan. Viisi suomalaista lähellä tallipaikkaa — F1 Esports -karsinnoissa kuljettajaa eri maasta. Juhannuksen jälkeen tarvitaan verenluovuttajia — täältä näet, mitä veriryhmiä tarvitaan. Mistä löytyy Suomen näyttävin juhannuskokko?

  Katso suora kokkolähetys klo

  : Seksi testi pari hakee miestä

  Seksi testi pari hakee miestä 874
  Seksi testi pari hakee miestä Bb janica sexhibition rakel liekki anal
  MITEN SAADA ISOMPI MUNA SEX PORNO CHAT 344
  Seksi testi pari hakee miestä 247
  Naiset taas yleisesti ottaen haluavat ensin suhteen ja sitten vasta seksiä. Mitään suoranaista syytä ei yleensä ole, mutta en kertakaikkiaan kykene leikkimään kotia sellaisten miesten kanssa, jotka tuntuvat ennemminkin kavereilta. Keskustelisin mielelläni lisää aiheesta, koska mielipiteet sekä mielihalut kulkevat samaa rataa. Ehkä vaan olemme niin helkutin ronkeleita Herätkää todellisuuteen arvon daamit, kaupungeissa liikkuu arvaamaton määrä psykopaatti-narsisteja, jotka eivät kerää muuta, kuin kaatopinnoja.

  Tätäkö sinä nailonsäären mies ajoit takaa? Täytyy ilokseni todeta, että tämän ketjun kirjoittajat ymmärtävät, mitä eroottisuus ja sensuellisuus parhaimmillaan ovat: Kaunista ja aistikasta pukeutumista kuitenkin vailla mitään teennäisyyttä, ei minkäänlaista ulkoaopittua mukakorrektiutta vaan aitoa kunioitusta toisia sekä itseään kohtaan. Vähitellen tilanne vie mukanaan tai palaa alkuhetkeen, jos juuri sillä hetkellä kaikki ei olekaan vielä valmista, sillä itsekäs hosuminen ja kiire pilaisi kaiken.

  Rauhallisuus ja rentous yhdessä auttavat eteenpäin. Samoin avioparista huokuva kesskinäinen luottamus. Puhun kokemuksesta, olen itse varattu aviomies joka olen joskus ollut mukana kolmantena ja näin sen olen parhaimmillaan kokenut, elänyt.

  Valmius yhteispeliin ja kunnioitus kaikkia osallistujia kohtaan ovat erittäin tärkeitä arvoja. En milloinkaan ole vastauksissani pareille ylpeillyt millään ulkoisella ominaisuudellani, ensinnäkään siksi, että olen aivan tavallinen keskiverto ulkoisesti ja toiseksi siksi, että se eroottisuus, mistä tässä ketjussa puhutaan, se joko on tai sitä ei ole, mutta se on sisäisestä olemuksesta lähtevää.

  Omaa vaimoani ei ole innostunut näistä asioista, enkä tietenkään halua painostaakaan häntä näihin, sillä ei ole olemassakaan kahta täysin samanlaista ihmistä, vaikka muuten kemiamme toimivat mainiosti.

  Nauttikaamme elämästä ja siihen kuuluvasta erotiikasta ja pitäkäämme keskinäisen kunnioituksen lippu korkealla!

  Fantastista, miten kypsää sekä asianmukaista tekstiä ja mielipidettä. Keskustelisin mielelläni lisää aiheesta, koska mielipiteet sekä mielihalut kulkevat samaa rataa. Kiinnostuksen herätessä postia voi osoittaa threesomefun suomi Ensiksi kiitos ketjun aloittaneelle nailonsäärelle ja hänen miehelleen Nämä ovat ottaneet sen asian esille, joista on niin useasti vaiettu, vaikka hengenheimolaisia on paljon, etenkin samoin kokeneina.

  Teidän täytyy oikeasti rakastaa toisianne, kunnioittaa ja elää yhdessä ihanaa elämäänne! Kadehdin, mutta lämpöisin sydämin!!! Sitten ketjun jatkoon kirjoittaneet ovat tuoneet selkeästi ja aidosti asian ja mielipiteensä esille Missä te kaikki olette olleet? Onneksi tämä ketju aloituskirjoituksesta lähtien antaa toivoa ja uskoa, että meilläkin avovaimoni kanssa 19v yhdessä on joskus eroottinen ilta teidänlaistenne miehen kanssa antamassa tärkeimmälle ihmiselleni upean kokemuksen ja nautinnon!

  Meillä on samanlaisia kokemuksia. Yksikään rääväsuu ei ole vielä ilmestynyt tähän ketjuun mielestään "viisastelemaan", mikä on suht. Kun meitä samalla aaltopituudella olevia löytyy tämänkin verran, niin eikohän voitasi perustaa keskinäinen kerho, jossa hommat sujuisivat meidän mallimme mukaisesti? Yhteisiä tapaamisia isomalla tai pienemällä porukalla silloin tällöin, miten keillekin sopii.

  Jos aloittaja ei halua organisaattoriksi, niin mekin voimme tehdä sen. Livenäkin varmastikin löydätte itsellenne sopivaa seuraa, myöskin sitä aistillista ja tasoa omaavaa jos vain niin haluatte. Itse tavannut muutaman pariskunnan myöskin livenä ilman ennakkosopimista. Pääasiassa tilanne syntynyt kun itse olen osoittanut kiinnostusta parin naista kohtaan ja vastapuoli on vastannut siihen.

  Ei se venettä kaada jos reilusti haluamaltanne mieheltä asiaa kysytte. Myöskin parien omat ilmoitukset ovat olleet paljonkin kertovia myöskin seuraa hakiessani palstoilta. Valokuvat kerovat paljon itse kustakin. Mutta onnea hakuihinne pariskunnat ja 3. Itse olemme löytäneet seuraa sekä ilmoituksillamme, että myöskin reissuissa olessamme niin risteilyiltä, kuin iltaelämästäkin, joten samoilla ajatuksilla liikkellä mekin.

  Joskus ilmoitus tuo tullessaan mukavaa ja hakemaamme mukavaa seuraa, mutta monestikin on muutaman viestin, tai kuvan jälkeen ikävä kyllä todettava että vastapuolten haut ja maut eivät kohdanneetkaan.

  Olemme kokeilleet myöskin aikoinamme tuota swingerskerhoa, mutta emme ainakaan itse sitä suosittele 3. Mutta fiksu mies ja ulkoisestikin kivannäköinen saa meidät ainakin huomaamaan itsensä ja pieni flirtti on aina paikallaan. Kun itse on tullut oltua joka roolissa näissä kimppatouhuissa, niin tuon esille sen, että kun komantena tulet paikalle ja alkaa vähitellen illan mittaan selvitä, että rouva ei ole lainkaan mukana kuvioissa, niin vitutus on mittava.

  Näitä mukaan painostettuja rouvia on tullut koettua kolme ja lisäksi pari, jotka alkoivat tapella miehensä kanssa kun mies veti ensin kunnon kännit. Tämän vuoksi yritän nykyään tehdä ensin selväksi ollaanko sieltä tulossa pohdiskelemaan seksuaalisuuden syvintä olemusta vai ollaanko tosissaan vailla kolmatta pyörää.

  En tarkoita, että kenenkään edes minun! Mutta kyllä senkin muistaa aika pitkään, kun ensin kirjoitellaan perin pohjaisesti parikymmentä viestiä, sitten soitellaan, käydään miehen kanssa ensin kahvilla ja kun grande finale, rouva itse saapuu paikalle, hän puhuu tunnin aikana ehkä kolme lausetta, ennen kuin toteaa että tämä oli tässä.

  Ja oli vaihdettu monet valokuvat ja muut. Yllätyksekseni tajusin muutama vuosi sitten, että kannattaa jättää varttuneemmat parit pohtimaan niitä hienotunteisuuden korkeimpia ilmentymiä ja keskittyä alta kolmekymppisiin pareihin. Nimittäin vaikka olin kuvitellut, että juuri ne ovat niitä ujoja hihittelijöitä, niin asia näkyy olevan täysin päinvastoin.

  Hyvää metsästysonnea kaikille kevään korvalla! Yllätyimme saamastamme sähköpostimäärästä, kiitos siitä! Hämmästystä tosin lisäsi se, että vielä tälläisen upean ketjun jälkeen, jonka olette saaneet aikaan, viesteistä osa oli sitä "vehkeen" kehuskelua ja valokuvia siitä käsitöiden aikana ja jälkeen Kyllä kuvien vaihto käy, kunhan se ei ala siitä, on hillityn, vihjailevan paljastavaa, verhottua seksiä.

  Ja jotenkin naisen kuvat ovat niitä , ei kännykän kameraan sojottava tatti. Toki tuohan on vain meidän mielipiteemme Ne yksityiskohtaiset tiedot jätimme tarkoituksella pois, kerromme ne kyllä mielellämme s-postitse "hengenheimolaisille" Ja kun joku ihmetteli, että profiilissa lukee "mies" Eikun hymyä huuleen, pilkettä silmäkulmaan ja nautitaan rakkaimmistamme ja elämästä, kaikilla lisukkeilla!

  Satuinpa vahingossa avaamaan tämän ketjun ja WAU! Kunpa tosiaankin kaikki Suomi Täällä pyörii välillä niin pöljää porukkaa loukkaamassa ja irvailemassa että huimaa. Kai se on sitten heidän tapansa kiihottua kun eivät muuhun ajatteluun tai mihinkään muuhunkaan toimintaan kykene. Olen 35 vuoden ikäinen mies.

  Ollut kohta neljä vuotta. Me harrastamme myös kimppajuttuja. Meitä on onnistanut tosi hyvin siinä suhteen että meillä on kaksi kolmatta pyörää, jotka käyvät kanssamme nautiskelemassa aina silloin tällöin. Toinen heistä on alle 30 vuotias nainen ja toinen melkein vuotias mies.

  Meidän yhteiset tuokiomme ovat kyllä aivan uskomattomia. Emäntäni ja minä tykätään aivan älyttömästi. Meidän suhde muutenkin läheinen ja hellä mutta nämä kolmas pyörä-jutut ovat vielä lisänneet meidän kahden läheisyyttä. Joku voisi luulla että se jotenkin "kauentaisi" pariskuntaa kun on seksiä kolmannen ja meidän tapauksessa neljännenkin kanssa.

  Mutta ei se vain niin ole. Emäntäni nauttii siitä kun sängyssämme on tuo toinen nainen meidän kanssamme ja minusta on hauskaa kun tuo toinen mies taas lempii armastani. Kaikenlaista leikkiä, juttua, asentoa, tekniikkaa ja ihan mitä vaan on kokeiltu. Ainakaan minä en koe sen olevan minulta mitenkään pois jos emäntää lempii toinen mies.

  Emme harrasta irtosuhteita muiden kanssa kuin näiden. Haluamme kuitenkin olla aina molemmat siinä mukana. Ja sitten kahdestaankin seksi on aivan uskomattoman ihanaa ja nautinnollista, luottamuksellista ja turvallista. Se että kunnollisten kolmansien pyörien hankkiminen on hankalaa, pitää todellakin paikkansa.

  Meillä oli ilmoituksia jos vaikka missä. Vastauksia tuli aika paljonkin. Sähköpostiin tuli vaikka minkälaista runkkausvideoita joissa pärskittiin spermaa ympäriinsä ja muuta sikamaista. Uskokaa tai älkää mutta eivät paljoa kiihottaneet. Ja ne viestit olivat välillä niin kamalia että hui.

  Muutamia naisiakin otti yhteyttä. He olivat pääasiassa "siistejä" tapauksia mutta kyllä jopa heidän seassaankin oli sikailijoita ja irstailijoita. Lopulta tapasimme tämän miehen lehti-ilmoituksen avulla ja kyllä synkkasi heti. Onnellisia olemme että hän tulee "avuksemme" aina silloin tällöin. Ja tuon naisen joka käy meillä, ystävystyi meihin ihan teatterimatkalla.

  Olemme aika avoimia ja puheliaita ihmisiä ja niin on hänkin. Puhuttiin ihan niitänäitä kaikesta mahdollisesta ja sitten tästä seksistäkin. Hetipian paljastui että olemme kaikki kiinnostuneet kolmistaan olemisesta ja kokeilimme.

  Ja sekin oli aivan mahtavaa. Viihdymme toistemme seurassa todella hyvin. Emäntäni tykkää harrastaa seksiä kovastikin hänen kanssaan. Meistä on tullut muutenkin ystäviä kuin vain seksin merkeissä. Kyllä me olemme onnekkaita! Niin kaikki tämä kimppahomma on alkujaan peruja minun nuoruudestani kun olin noin kahdenkymmenen.

  Eräs viestittelijä ehdotti suorasukaisesti järjestelyä, jossa tapailtaisiin seksin merkeissä. Sen kummempaa ei olisi luvassa, koska herra oli varattu. Vaikutti myös siltä, että tapaamiset oli aikataulutettu valmiiksi. Moni on myös aloittanut suoraan kyselemällä, voinko tulla luoksesi vai tuletko tänne. Seuran kaipaajat ovat kaiken ikäisiä, niin huomattavasti vanhemmat kuin lähes 20 vuotta nuoremmatkin miehet ovat ottaneet yhteyttä. Viestit nainen koki lähinnä huvittaviksi. Mutta ei se ole, nainen nauraa.

  Ja sellaista nainen oli odottanutkin: Vaimo on saattanut sanoa miehelleen, että voisiko tämä hakea seksin muualta. Monet miehet ottavat Essiin yhteyttä myös salaa, mutta uskovat vaimonsa tietävän maksullisissa naisissa käymisestä.

  Pienempi osa Essin asiakkaista on kolmekymppisiä sinkkumiehiä, jotka haluavat seksiä, mutta eivät parisuhdetta. Maksullisena naisena Essi näkee asiakkaidensa kautta paljon huonoja parisuhteita. Asiakkaissa on paljon virkamiehiä ja poliiseja. Voisi sanoa, että mitä enemmän rahaa, sitä huonommin menee parisuhteessa. Jos suhde on muuten kunnossa, mutta seksi puuttuu, onko se keneltäkään pois hakea sitä muualta? Parhaimmillaan Essi on tavannut neljäkin miestä samana päivänä ja harrastanut seksiä kaikkien kanssa, mutta välillä asiakkaita on vain yksi viikossa.

  Aikatauluissa on sovitettavaa, sillä Essillä on useampi pieni lapsi. Maksullinen nainen voi päästä koville tuloille, mutta Essi kieltää toimivansa maksullisena naisena ensisijaisesti rahan takia.

  Olen elänyt itsekin parisuhteessa, jossa en saanut huomiota. Teen asiakkaille kuitenkin selväksi, että minusta ei vaimoa saa. Lopetan tapaamiset, jos miehellä alkaa kehittyä tunteita. Essi elää nyt hyvässä parisuhteessa ja hänen miehensä tietää Essin toimivan maksullisena naisena.

  Yhtä asiakasta he tapaavat yhdessä, sillä miesasiakas haluaa harrastaa seksiä pariskunnan kanssa. He ajattelevat vain rahaa, eivätkä pysty enää normaaliin parisuhteeseen. Heidän on ollut pakko lopettaa ja mennä jopa hoitoon.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *